Jautājums sievietēm

Ja jau izskats tik maznozīmīgs, vai ietu uz randiņu, iepriekš neredzot vīrieti?

Discreta  Esmu bijusi uz aklo randiņu. Laikā, kad Tv gāja iepazīšanās čati. Atlika piezvanīt un sarunāt randiņu. Mēs izrādījāmies no dažādām planētām.

Piparkuka  Jā!:) agrāk jau vispār tāds internets nebija... un arī tagad- bildē var izskatīties ok, taču dzīvē gribi bēgt, vai gluži otrādi!;))

ieva03  Man ir bijuši tikai patīkami randiņi,patiesi interesanti sarunu draugi,arī dzīvajā randiņā,nu nav gan gadijies nekas nepatīkams.

neratni_stasti  Izskats ir gan nozīmīgs, bet esmu kādreiz gājusi arī uz aklajiem randiņiem. Dažreiz atmaksājās ar uzviju, dažreiz - tā sev. Rezumējot savu pieredzi - ja sarakste ieintriģētu, tad joprojām ietu arī uz aklo randiņu. Paļaujos uz savām sajūtām - ja manī ir radusies interese, ir vērts iepazīties klātienē.

Mailija  Esmu kādreiz bijusi uz aklo randiņu.Vīrietis ne par ko negribēja sūtīt savu foto atsaucoties uz to ka ir ļoti nefotogēnisks un dabā izskatoties daudz labāk.Nu ko lai saka..nezinu kā foto,bet dabā ar nekas labs nebija.Viņam bija izteikti deformēta galvas forma.Protams projām neskrēju un godam izdzēru ar viņu kafūzī to kafiju,bet ar to arī viss beidzās.Var jau būt ka viņš labs cilvēks un t.t.bet pirmais iespaids neradīja vēlmi tālāk iepazīt.Ta kā lai nu kā izskatam ir nozīme,bet nozīme ir arī visam pārējam.Tukši smukuļi ar nekad nav interesējuši.

burleska  Reizēm ar bildi lielākas vilšanās mēdz būt, nekā bez :) Un nemaz ne tāpēc, ka bilde veca. Zinu cilvēkus, kas bildē izskatās pēc modeļiem, bet dzīvē pilnīgi cits iespaids, un arī otrādāk- bildē nekāds vai nekāda, bet dzīvē burvīgs smaids, acis staro, un pilnīgi cits iepaids.

elis24  Nē,gaumes ir atšķirīgas,,,,

Kameniite17  Bildē ne visai pievilcīgs cilvēks, satiekoties, var tā pamatīgi iepatikties ar ...visu ko - to nevar paredzēt. Turklāt, klikšķis var būt abpusējs.

Flamite  Neietu ar tādu, kam nav pat telefons, ar ko sevi nofočēt, nav ko ar nabagiem pīties;)

saulite34  Te jau daudzi iet satikties ar telefoniem ,mašīnām,foto,kilogramiem.

ube  Individuāli atsūtīt savu foto, ir tikai cieņas izrādīšana sievietei, kurai bilde ir redzama un ar kuru vēlas tikties. Fafig vīrietis, kas nespēj pat šo mazumiņu.

rozinite  Jā , es ietu uz tikšanos! Tikšanās reizē taču notiek saruna...un ja viņš mani sasmīdinās, liks aizdomāties, atļaus man būt tādai kāda esmu, nenosodīs nepamācīs...būs īsts savos vārdos, emocijās un izpausmēs... kāpēc nepavadīt laiku kopā tikai interesantās sarunās... Neaiziešu- neuzzināšu!

Morana  Viss atkarīgs no tā, kāds ir potenciālās tikšanās mērķis!

Ja mērķis ir tikai pliks sekss, tad protams būs svarīgs gan izskats, gan kg/cm, gan citi parametri.

Bet var uz tikšanos iet ar mērķi vienkārši patīkami pavadīt laiku (bez seksa!)
- ar pagaidām tikai virtuāli daļēji pazīstamu cilvēku (- jo pirms satikšanās noteikti ir bijusi sakarīga sarakste, kuras laikā radusies sapratne par līdzīgu skatījumu uz vismaz svarīgākajām mūsu dzīves jomām, kā arī kopīgas intereses un/vai dzīves mērķi, uzskati utt.).
Šādā gadījumā pat aklais randiņš nevar būt neveiksmīgs,- jo, pat ja nebūs satikts tas smukais sapņu princis (kuru nemaz negāji lūkoties), var izrādīties, ka ir satikts labs, gudrs draugs, padomdevējs, vai noderīgs darījumu partneris kkad nākotnē, vai vēl kas cits.... :)

Lai kā arī būtu, mēs visi satiekam tos un tādus, kādus mums ir jāsatiek (un kādi tajā brīdī iekšēji, pēc satura esam mēs paši)! ;)

raina1970  Ir būts šādos randiņos- kad iepriekš cilvēks vizuāli nav pazistams.. Nekādu briesmīgu jaunatklājumu, vai tik nejauku paskatu, ka jālaižās lapās- nav nācies piedzīvot.

saulete  Atkarīgs no situācijas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu