Romantikas medības

Uzcept šo topiku iedvesmoja kaligulas komentārs par putriņu ar sviestu porcelāna piālā. Aizdomājos, kas tad īsti ir romantika. Ja pragmātiski no malas, kāda tur romantika putrā. No rīta pamodies, zini, ka viņam garšo putras, zini, ka patīk smalki trauki, novārīji, ielēji, pasniedzi. Kas tur tāds īpašs?
Vai nav tā, ka cilvēki savā iztēlē piešķir parastām lietām vai notikumiem pārdabisku, izšķirošu spēku? Tāda kā apmātība ievest sevi fantāziju transā?? Kaligula, Dieva dēļ, nekā personīga, vnk paspilgtināts situācijas piemērs.
Kas jūsuprāt ir romantika un vai romantika ir tikai tad, ja tā attaisnojusi/realizējusi/piepildījusi konkrētu fantāziju?
Mana pieredze rāda- 1) uzmanies no tā, ko vēlies un 2)viskrutākā romantika ir random negaidīti sakrituši apstākļi.

veejasuns  17:19

Tātad dzīve laukos ir viena vienīga romantika. Skaidrīte.
Lūk, iemesls, kamdēļ daudziem tās pietrūkst!

Piparkuka  veejasuns- pilsētniekam jau tāpēc ārpus pilsētas uzreiz sākas romantika!:) papildus, kā bonuss pats par sevi

burleska  Piparkūka, nu gan, tā sagribējās mannā putru :))) Un par pušķiem jā, es arī daudzas dāvinātās puķes atceros, acu priekšā stāv... Vējasuns, laukos ir forši, ja tik var dabūt harmoniju starp darāmo un baudāmo. Ja darāmā pārāk daudz, tad baudāmo vairs nepamana.

uzplanaledus  Iedvesmojoties no rakstītā par dabu, atcerējos, ka romantika ir peldēt upītē, kuras ūdens smaržo pēc ziediem un kaut kā netverama, spīd saulīte, viegli žūžo vējš...
Romantika ir aizbraukt uz siltākam zemēm, kur šalko okeāns, varenie viļņi skalo laukā lielus gliemežvākus, es ķeru, bet viļgi ievelk atkal atpakaļ, un es gaidu atkal, kamēr izdodas to noķert. Tie ir mirkļi...un vēl labāk, ja ar tiem var dalīties ar vēl kādu.

veejasuns  17:41

Tak jau, Piparkūka! Romantiska dzīve man. Tas ir fakts.

18:09
Dārgā, burleska, harmonija arī Āfrikā ir harmonija.

av2  Romantika ir...reizeem jau neplaanota. Jaa, atcereejos, senos laikos ,kautkur aiz Tukuma , iebraucaam pa nakti pludmalee, liidz uudenim, veel ar zziguliiti, zem seedeklaa bija noglabaata viina pudele, jaaa....liidz sauleektam juras villnnos.... Bet ir bijussas arii plaanotas , vienaa Latvijas smukaa muizzaa, kad aiz loka meenees speelejas upiites liikumaa , un veel ntaas reizes pa ssiem gadiem.Ir veerts.

Rouzita  ūdensrozes smarža... rāms brīvdienas rīts pie ūdeņiem.. var sajust savu dvēseli :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu