Vai ir dzīve pēc 40?

Sarunās, sazinoties ar sievietēm, atklājas attieksme un nākotnes ieceres, kas liecina, ka vairums tīko nodzīvot atlikušo dzīves daļu vienkārši novilkt līdz galam, kā skolnieki stundu maija pēdējās dienās, neko patiesībā necerot un negaidot. Nomācoši. Kādi ir Jūsu iespaidi un pārdomas? Iespējams, ka kļūdos.

tracer  Par ko priecaajaties?jaa.peec cetrdesmit veseliiba visiem krasi uzlabojas.kluust staltaki..muguram nesaap nevienam.vielmainja tik laba ka kluustam staltaaki..arii darba vietaa boss tacu nems taadu peec cetrdesmit.kursh buus mazaak produktiivs.un darba algu paaugstinaas..tik daudz plusu peec cetrdesmit.bulshits.teikshu atklaati.taa ap piecdesmit tu esi atstraadaats materiaals.vienkaarshi dziivo peec vecaam iestraadeem.tikai nez kaapeec seetnieki.maximas paardeveejas.apsargi.utt ir tie veiksmiigie peec cetrdesmit? Juus riigaa kaads esat maximaa redzeejushi gliitu divdesmitpiecgadnieci aiz letes?es nee.polikliiniikaas arii tie laimiigie jaunie? Taa ir vienkaarshi sevis maaniishana ka viss veel priekshaa.patiesiibaa beigu saakums.welcom

av2  Ir.

multi  No vecuma neizbēgsi, bet nevajag sludināt, ka nu tik dzīve pēc 40, 50 vai 60.... Katrā dzīves dekadē ir savi plusi. Labākās dekādes ir 20 un 30, ja kāds vai kāda tajā laikā iespējas laidis garām, tad tā ir viņa problēma. 20, 30 ir labākais laiks karjeras, ģimenes un dzīves iekārtosanai.

Pillerina  Nevis ir, bet turpinās...

CoCoSan  20 un 30 ir labas dekādes ģimenes un karjeras sakārtošanai, bet ne personīgajam komfortam. Līdz 40smit ir dzenamo zirgu sacīkšu laiks- atrāk, tālāk, augstāk, vairāk.

Floriana  Protams, neko neceru un negaidu, nekad neesmu to darījusi, labāk eju un daru un izbaudu. Turklāt sen vairs nav 40. :D Un zinu cilvēkus, kam ap 70, izskatās spriganāki, varošāki un darošāki kā 40 gadīgie.

klaidone  Tracer,tēma bija par to,vai dzīve beidzas pēc 40, tāpēc arī tādi komentāri. Kurš gan iebilst,ka 20 un 30 ir brīnišķs laiks? Bet arī ne jau visiem.Cilvēks baidās no nezināmā un attiecīgais vecums katram pienāk tikai vienu reizi. Pastāv tāds uzskats ka 40 ir robeža,aiz kuras vairs nekas labs nav sagaidāms un dzīve slid uz leju.Arī es tā kādreiz domāju.Bija skumji un 40 dzimenīti vispār svinēt negribējās...Tāpēc vienkārši no personīgās pieredzes -tā nav! Jā,mana veselība 50 patiešām bija labāka kā 40. Viss sākas mūsu galviņās -gan problēmas,gan sasniegumi.Katrai bezizejas situācijai ir vairākas izejas un pasē ierakstītais gadaskaitlis nav vēl nekāds absolūtais spriedums.Tāpēc jebkurā vecumā, galvu augšā un ar smaidu uz priekšu!

uzplanaledus  Neviens jau arī tā neskatās pasē, nez, cik man šobrīd gadu? Viss atkarīgs no sajūtas. Jauni puiši vairs neskries pakaļ, bet varbūt atradīsies arī, kas skries (ja tā kādam liekas galvenā vērtība).
Bet it ļoti daudz lietu, ko SĀKOT no šī vecuma var sākt realizēt.
Bija tāds stāsts par vardēm, kuras sacentās lai uzskrietu augstā klintī, un viena uzvarēja, kaut tika saukts, tu nevari, tu nevari...beigās izrādījās, ka viņa ir kurla, un nedzirdēja šos "jaukos, pamudinošos" vārdus, ko gana bieži var lasīt arī šeit.

Ema  Joprojām varu noskriet 10 km. Bet varbūt arī varu tikt parauta jebkurā brīdī who knows. Vienalga! Jādzīvo. Katru dienu jāpriecājas par iespēju, kas dota.

rokons  Lai zinātu kāda dzīve būs pēc 40(50;60), jāzin kā dzīvots pirms tam.
Ja 20+ un 30+ mērķtiecīgi virzīts uz savas nākotnes perspektīvu uzlabošanu, 40 + būs laiks, kad varēs fokusēties uz sev vajadzīgām aktivitātēm, lai 50+ izmantotu savas spējas dzīves stabilizācijai tad, kad sāksies 60+ ,un jauda būs mazāka. Tad pakāpeniski var pievērsties jaukajai baudai - slinkumam( vismaz nedaudz),vairāk laika pavadīšanai tiem mērķiem, kas liekas interesanti, nevis nepieciešami.

runcs51  Nav,nav dzīves,jāsprāgst uzreiz nost.....

sultans10  Dzīve pēc 40 beidzas sievietēm, kurēs lēkājušas pa daiktiem, savu svaigumu pazaudējušas un kā teikt sievietes skaistums ir viņas trumpis, bet ne mūžīgi. Vīriešiem pēc 40 viss pa lielam sākas jo tieši ap šo laiku ir nauda sapelnīta, uzņēmējdarbība nostabilizējusies, var sākt baudīt dzīvi. 2020-02-23 16:25

burleska  Tracer, protams, es te cītīgi spļauju pār kreiso plecu rakstot, bet man veselības krīze izkrita uz kādu 40 gadu vecumu. Tad viss sakārtojās un tagad savos 58 es kopsummā jūtos labāk kā jebkad. Domāju, ka veselības stāvoklis nav atkarīgs no vecuma. Vismaz tiešā veidā nē. Ir kādi periodi, kad ir sliktāk, ir, ka pavisam labi. 2020-02-24 01:09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu