Vai vīrieši, kas "aizķērušies" iepazīšanās portālos, kļuvuši attiecībām nederīgi(2)?

Skatos, sen atpakaļ ir bijusi tēma . Nu tad restarts:) Domāju, ļoti fundamentali svarīgs jautājums..Citi saka, OHO esot miris, man liekas, tā nav taisnība, sieviešu te ir daudz, bet...
Par sevi varu apgalvot, esmu aizķēries tamdēļ, ka nemaz nav atbilstošu sieviešu ņemot vērā, pirmkārt, jau manu ģeogrāfisko atrašanās vietu. Jābūt reālam, modulējot perspektīvā situāciju un iespējamo kopdzīvi .. nu neskries rīdziniece-pilsētniece pie LG patriota :)..:( Ja nu tomēr kāda ķertā uzrodas, tad mēģini pati man ko uzrakstīt ;) Tā es par sevi. A kā jums?

klaidone  Paisum, patīkami dzirdēt ka vīrietis piedāvā šādus randiņus.Saprotu,ka tas visticamāk tikai tāda pamuldēšana, bet ja nopietni,tad laba izvēle.

klaidone  gwertyj, tas nebija nekas personīgs, vienkāŗši no pieredzes :) Par foto,es jau to visu saprotu.
Nu par to,ka atklāts un tāpēc ku-ku,iespējams ka tev tāda pieredze...man tas ir pozitīvais moments.Attiecības ir ieguldījums no abām pusēm.
Tāpēc arī profilam tik liala nozīme.Bet ja tur vienīgi sadzejots,tas jau ļoti ātri saprotams )tas atkal nav nekas personīgi gwertijam,jo mēs neesam sarunājušies)
Vispār ,es gribēju tev komplimentu izteikt.Pirmais iespaids pozitīvs,tāpēc ceru ka tev veiksies.

janisqwerty  Vislabaak veicas ,kad bordelos ir sveetku atlaides . Piedevaam veel iespeejas izveleeties vismaz 6-12 gab . Un nekadu probleemu . Kopsummaa sanaak stipri letaak un kvalitativaak nekaa oho prece ar defektiem !!!:):):)

Chris1986  bumbastik, piedod, ka tev piesienos, bet, cik tai tavai dāmai ir gadi? Ja ir mazas prasības, pret partnera izskatu un vecumu, tad jau var uz sitienu kādu atrast

Napoleone  Es domāju Tu neesi visu izdarījis, lai Tava "ķertā" pieteiktos. Neko neizsakoša informācija gadi-kg-cm matu krāsa nepasaka neko. Ja ir tik aprobežota iespēja kā Tava - tālu no Rīgas, kas Latvijas gadījumā faktiski ir bezceris - tad Tev jāprezentē sevi uz 200 % - t.i. sākot no foto, un beidzot ar Taviem dzīves plāniem 50 gadus uz priekšu... sievietei ir jābūt izsmeļošam priekšstatam par Tevi, kā personību, par paredzamiem kopdzīves scenārijiem, apstākļiem, dzīves uzskatu saderību utt.. - lai viņa var izvērtēt, vai tāda dzīve vispāŗ iekļaujas viņas priekšstatos... un tad jau runāt randiņu un pārbaudīt ķīmiju un šarmējumu saderību.

Eiropija  augstsirdīgie uzvarētāji & pārējie. bet vispār LV ir problēmas ar vīriešiem, jā. tāpēc jābrauc pat uz āfriku

Napoleone  P.S. un galvenais - Tev ir jāizvēlas - vai Tu tiešām meklē savu cilvēku, vai gribi izpatikt visu šo dīvaiņu publikai, kas te gatavi ņirgt un knābt citiem, lai paši savas sāpes nejustu... ar citiem ir jārēķinās tieši tik, cik Tev vajag, nevis viņiem. Bet, ja uzskati sevi par kluso, neizlecēju vai vēl kādu "miera miku" - tad neko, NEKO.

bumpastiks  Torpedo,(un ne tikai Tu)es tos kungus kas meklē 20 a to i vairāk gadus jaunāku nekad neesmu uztvēris nopietni!Nu mazums grib te paāzēties,bet ja tiešām NOPIETNI tāds kam pāri poltiņikam vai pat vispār ir penzionārs ,bet tomēr cer ka kāda jauna kaza uzrausies uz viņa vecā mīšļa nu sorry:DD KĀDAI tad ir jābūt tai jaunuvei lai paņemtu vecu krāmu?Nu laikam tādai ko tie jaunie viņas vecuma čomi ir izbrāķējuši.Tad priekškam brāķis kaut vai jauns?Cita runa ja vecajam ir pilna ķeša ar naudu,bet tādi jau pa ohuju netusē un jaunuves atrod pa citiem avotiem!
Tad nu manā gaumē ir plus mīnus mana vecuma dāma un uzsveru ka tieši Dāma.Jo ir pēc tiem 40 dāmas un tantes arī jau pēc 30.Konkrētu savas Dāmas gadu skaitli neminēšu,tas nebūtu korekti.Varu tikai bilst ka viņa ir īsta Dāma!

Napoleone  qwertyjs.... uzskatu, ka nevar nopietni izlemt vēl neko pēc anketas... Personība ir svarīga un tā izpaužas ļoti niansēti, tāpēc ir daudz jārunā - par dažādām tēmām... par Balzakiem - visdrīzāk es nekad nesatikšu tādu derīgu - savu Balzaku, bet ne tas ir svarīgi - bet mana pieeja dzīvei, mans domu gājiens, manas vērtības, mani priekšstati par dzīvi un cilvēkiem, es to demonstrēju ... tādi, dažādi sīkumi ilustrē mani un manu attieksmi... lasot vēstules vai šeit - viedokļu apmaiņā mēs izpaužamies, kaut visi kaut ko pietēlo, vienalga - var spriest par Personību. Vajadzības ir dažādas, universāla anketa ierāmē un pat izkropļo priekšstatu par cilvēku.
Grūtāk nav nevienam, visiem ir vienlīdz viegli. tikai vajag pašam dzīvot savu dzīvi, nevis iet pa straumei.

Chris1986  nu, skaidrs, bumbastik, ja jau apmēram tava gada, tad = ap 50. Ja vēl apmēram tava svara, tad - ar izteiktu lieko svaru - nu, tādas te katru dienu varētu kādu vagaonu savākt, tik kur pēc tam likt :D

CoCoSan  Bet ja bumbulim ir labi ar savu Dāmu, kas citiem tur par daļu?

veejasuns  21:41

Par skaudību esat dzirdējusi?

Pillerina  Чем отчитлается взрослый мужик от ребёнка?
1. Взрослый больше весит.
2. Всё.

kaligula  PaisumsBegums , AivarsN, bija labs! Pilnīgi precīzi!

kaligula  Man ar radās dažas pārdomas šai sakarā.
Uzskatu, ka varētu sadalīt (ceru, ka neviens nesāks knābāt) cilvēkus divās grupās. Vieni vēlas "parastu cilvēku dzīvi" (bez ironijas un uzbraucieniem), bet ir tādi, kas visu var sākt no gala pat 40,,,50 gados, kam pa´tik bohēma, kam nav jārūpējas par maziem bērniem, kas ir ar mākslu saistīti, utt. To pirmo, loģiski domājot ir krietni vairāk un tieši par viņiem jautājums.
Tad lūk, lai tiem pirmajiem kaut kas prātīgs sanāktu vajag materiālo bāzi. Kā citi raksta, ienākumi 1200 minim. Tas pat būtu ok. Bet rodas jautājums. Ienākumi droši vien domāti tie, kas paliek uz rokas. Tātad, jānomaksā kāds kredīts, tel., elektr., apkure, alimenti, drēbes, utt. Pēŗējo var novirzīt jaunajām attiecībām.
Bet cik tad ir jāpelna uz papīra???????

DanaL  Vienkārši tev negribas izlīst no savas komforta zonas - savas mājas, sava dārza, savas upītes, kurā makšķerē, sava kaimiņa, ar kuru tev ir draudzīgas attiecības...

Tas pats ar to otru cilvēku, - ar laiku sakārtota dzīves telpa, no kuras grūti izlīst. Un jābūt dikti nopietnam iemeslam, lai to visu pamestu un apmainītu pret attiecībām, kurās ir pārāk daudz nezināmo.

kaligula  Ak jā, vēlējos sacīt, ja man pēc visu rēķinu nomaksas paliktu 1000, gan es atrastu ar ko nodarboties, es pat pļāpāt te nenāktu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu