Komplimenti

Situācija. Draudzene atnāk mājās no darba, es priecīgs sagaidu, apskauju, iedodu buču un izsaku komplimentu, ka viņa labi izskatās.
Vēlāk man ir pārmetums par to, ka tas nebija objektīvi, jo es izteicu komplimenti, kad biju priecīgs. Tad vēl pārmetums par to, ka vajadzēja konkrēti pateikt, kas labi izskatās, tad tas varbūt būtu objektīvāk.

Tad nu es nesaprotu, tiešām tāds kompliments, kā: "labi izskaties", neder? Tiešām ir jākonkretizē?

udenssieva  Var katru dienu 20 x teikt-es tevi mīlu-, un iet sānsoļus...tāpat ir ar komplimentiem-labāk pateikt tad- kad TEV TO GRIBAS TEIKT, un vārdiem jānāk no sirds. Nav ko muti vārstīt- ja nu vienīgi nevēdini plaušas..Labak pasaki retāk-bet tāāā- ka galva sagriežas, sirds iepukstas straujāk--un krūtīs ir sajūta-kaut tur mājo kaut kas silts,maigs,apaļš un pūkains..

runcs51  Komplimentus sievietēm vīrieši izsaka jau no bruņinieku laikiem-tā ir ttāda labā toņa tradīcija.....nu vienei otrai gan ir tāda iedomības,stulbuma un neizglītotības pakape,ka to vienkarši nesaprot....

av2  Nu...nesaki tad tos komplimentus, ja reiz nepatiik vinnai, vai "kaada..mussa" iekodusi pa dienu utt.
Reizeem ir vesliigi likt sveetu mieru otram vienkaarssi.Lai cilveks atpuussaas utt.

kaligula  Večiem pateikšu līdzībās. Kad sieviete čakarēt vīrieti, tad tas ir kā braukt ar vāģi, vienlaicīgi jālaiž sajūgs un jāuzdod gāze. Pamēģiniet sievietei palūgt, lai uzbrauc estakādē. :)
Tomēr attiecībā uz manipulācijām viņām izdodas veikli. Vienu un to pašu partneri viņa ik pa laikam pievelk, tad atgrūž. Histērija, slikta oma, uzbraucieni, greizsirdība un tad drusciņ seksa un kotlešu. Vienkārši.
Jo lielāka maita, jo straujākas izmaiņas un lielāks kontrasts. Un kāds tik danco un piķo par visu to maucību.
Neapskaužu.

puuuka  Man ir mince,viņai ļoti patīk ,kad viņu bužina,bet kad viņai apnīk,viņa neiet prom,bet sāk šņākt un kost:)
Varbūt viņu kāds bija nokaitinājis,vai nu...varbūt Tu viņai esi apnicis,atvaino

puuuka  Chris1986/suns ar kaķi nekad nebūs nekādi draugi/...neticēsi,bet ir labāki draugi kā cilvēki savā starpā...un vari man ticēt,viņu draudzība ir daudz stiprāka,jo viņi viens otru nekad nenodos:)

DanaL  Normāls kompliments. Man arī nepatīk izplūst sīkumos.
Persona ir maķenīt izlutināta ar komplimentiem vai vienkārši vēlas nolaist tvaiku uz pirmo, kas pagadās.

Iespējams, ka vēl nav tik nobriedusi, lai kaut ko saprastu par attiecību kopšanu.

Es ieteiktu mazliet iepauzēt ar komplimentiem, pagaidīt reakciju, un tad mierīgi parunāt par šo tēmu.

Skarlete  "es priecīgs sagaidu, apskauju, iedodu buču un izsaku komplimentu"...izklausās pēc "makaronu karināšanas" un klusībā rodas jautājums: "ko tu no manis gribi!??":))

Felde  ...no riita,kas sieviete saposusies,dodas ara no maajas,vina ir svaiga.... :) atputusies... uzkrasojusies.. tad saki,ka skaista...
Vakaraa,kad parnak,nogurusi-miilla... :)
Neklluudigi! Tas taa,nedaudz pardomam. Bet,ja nopietni,no tuva cilveka sagaidam tikai patiesus komplimentus,un juutam,vai neliekullo. Tad arii saprotam,lai kaadi mes nebutu-mums tas otrs ir svarigs,miillss,pats labaakais,smukakais. Bet parmest par komplimentu,ir mullkigi!Tas tiesa!
-Savukart,komplimenti,kuri izskan no citiem,darbaa,no klientiem,uz ielas vai sabiedriskaa vietaa,gan liek aizdomaaties-ko vinnss gribeeja.... ? :) mmm,labi izskaties.... tu jauki smarzzo... kas par sievieti.... un tamliidzigi... sskkiet bezpersoniski,bet nesleepssu-patiikami!
Man kaa sievietei arii patik izteikt ko jauku,ja tiessam taa domaju,meedzu samulsinat cilveekus,paarsteigt... cilvekos redzu acis... svariga ir smarzza.... izdevies matu griezums vai sakartojums,un viiriessos,protams-virisskkigums,un nekad neaizmirstu pateikt to mazo-paldies,ja palaiz pa priekssu,atver durvis,un,ja man smaida,vienmer uzsmaidu pretiim...medzu piemiegt ar acii,un aiziet... :)

kaligula  Skarlete, paturpināšu. ..atkal vēlies pašaut mazās, bezkaunīgās rociņas man zem brunčiem? Mazais neķitrelis...!

kaligula  ...Gan jau no spēļu zāles pārvilcies.. komplimentu devējs.. :):):):)

DanaL  "Ak, cik pumpaina tev šodien šī kleitiņa! Vakar vēl tik pumpaina nebija."

Tas varētu būt no konkrēto komplimentu arsenāla 🤗

Jason  Ja Tu sievietei patīc, viņa priecāsies par jebkuru komplimentu (pat neveiklu). Ja nepatīc - tad jebkurš kompliments viņu tracinās (pat tad, ja to teiksi dzejā). Ja Tevis, autor, aprakstītā situācija ir patiesa, jums ir problēmas.

Rouzita  Ja es pārgurusi no darba atnāktu mājās, bet Viņš teiktu - Tu labi izskaties, man ar šis kompliments neliktos patiess. Kā es varu labi izskatīties, ja esmu pārgurusi kā suns ?!! Melis ! :)
Arī vīrietim ir reizes, kad viņš grib klusi nepamanīts ieslīdēt mājās. Ja sieviete tādā brīdī leks viņam klāt un mīļi bužinās- nebūs labi.

Tessa  "labi izskaties" tiešam tads apšaubams kompliments, no serijas лишь бы что сказать.

Drole  Izklausaas, ka ´breadwinner´ shajaa komplektaa ir sieviets, bet viirishkjis ir sunja lomaa, kas seezh maajaas un luncina asti, kad saimnieks peec darbadienas beidzot paarrodas un padod eest/izved pachurinaat.

raina1970  Konkrēti- tad teikšu tā- tas ir kompliments, kuru saka, kad nav ko teikt, vai arī- nu gribi, negribi- bet japasaka kas patīkams it kā.. Neko neizteicošs sakāmais.. To var teikt mammai, māsai, labai paziņai, drauga sievai.. neitrāls ļoti. Droši vien , meitēnam gribējās kaut ko personīgāku, ja jau esat kopā, esat pāris.Lai tiek novērtēts kaut kas tāds, kas ir jūsu abu saskarsmē- bet nav pieejams visai pasaulei-- smarža,ķermenis, mati///sajūtas ko sniedz kopā būšana, pieskārieni..

raina1970  Un vēl--- komplimenti ir jāska patiesi, kad pašam gribās teikt, savādak tās visas ir spēlītes, un falšums atgrūdīs, nevis pievilks.

burleska  Reds 00:25 pirmā rindkopa... Pareizi uzķerts. Nezinu, kas Jums par attiecībām, cik kurš strādā un pelna, bet pieņemu, ka tās emocijas bija tādas- Tu esi priecīgs, atpūties, viņa pārgurusi, Tu nevis samīļo, sažēlo un centies, lai viņai mazāk būtu jāstrādā, bet izmet paviršu komplimentu. Viņa ir neapmierināta ar Jūsu attiecībām kopsummā un mēģina ar kaut kādām detaļām mazināt savu diskomfortu. Tā ir mana versija.

DanaL  Vienīgais vīrietis, kas man izteica komplimentu par jauno blūzīti, kas man ļoti piestāvot, bija mans kolēģis ar citu orientāciju.
Ja vīrietis izsaka komplimentu vispār, tas jau ir daudz. Tātad viņš ir padomājis par to, lai tu vismaz uz brīdi sajustos īpaša. Un nav ko kalkulēt, ka viņš kaut ko no tevis tieši tobrīd grib. Skaidrs, ka viņš grib seksu.
Dāmām jāsaprot, ka vīrietis ainu redz pavisam savādāk, nekā sieviete. Viņš drīzāk pamanīs, ka autiņam nomainītas riepas, nevis, ka mugurā jauna kleita.
Tikpat labi varētu gaidīt, lai suns sāktu ņaudēt.

Jā, krievu laikos jaunus zīmola džinsus pamanīja uzreiz, bet tikai tāpēc, ka tas bija deficīts. Un kompliments par tādiem vairāk bija domāts džinsu īpašnieka caursišanas spējai, nevis sievietei kā tādai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu