Komplimenti

Situācija. Draudzene atnāk mājās no darba, es priecīgs sagaidu, apskauju, iedodu buču un izsaku komplimentu, ka viņa labi izskatās.
Vēlāk man ir pārmetums par to, ka tas nebija objektīvi, jo es izteicu komplimenti, kad biju priecīgs. Tad vēl pārmetums par to, ka vajadzēja konkrēti pateikt, kas labi izskatās, tad tas varbūt būtu objektīvāk.

Tad nu es nesaprotu, tiešām tāds kompliments, kā: "labi izskaties", neder? Tiešām ir jākonkretizē?

Forsaakais  DanaL. Ja tev vīrieši nesaka komplimentus, tas nozīmē, ka viņiem neko no tevis nevajag. Pat to pašu seksu nē. Smukajām un simpātiskajām komlimenti vienmēr tiek teikti, dažreiz pat līdz apnikumam. Tev atliek tikai feminisms un vīriešu nīšana.

burleska  Ne jau blūzītes vīrieši pamana. Es laikam esmu lutināta ar komplimentiem, bet nepiekritīšu, ka vīrieši tos neizsaka. Oho, tik slaida, mmm, kas par kājiņām, augums kā jaunai meitenei... Tie ir vīriešu komplimenti :) Bet, protams, mēs to sagaidām no mīļotā vīrieša :)

DanaL  10:14

Kā tu zini, ka man nesaka komplimentus. Pat te, PA Man tos ir teikuši.
Bet kura sieviete ir saņēmusi komplimentus no tevis? Tāda taču neeksistē, vai ne? "Vecene" neskaitās.

Rouzita  šo rindiņu autors :" Ja tev vīrieši nesaka komplimentus, tas nozīmē, ka viņiem neko no tevis nevajag. Pat to pašu seksu nē. Smukajām un simpātiskajām komlimenti vienmēr tiek teikti, dažreiz pat līdz apnikumam. Tev atliek tikai feminisms un vīriešu nīšana.
10:14"
savus secinājumus lai pagriež pret savu personu.Tie izsaka viņa problēmu. Sieviešu nīšana no paša bezspēcības.

CoCoSan  Labākais no komplimentiem, ko draudzenei vari pateikt "precamies?" un "dzemdē man lūdzu bērnu"

vilx  Nesaprotu, no kurienes vēlāk vispār kaut kādas runas radās par izteikto komplimentu? Kompliments sastāv no divām daļām - pirmo daļu pasaki, un.... viss.. process beidzies, nekādas piebildes, nekādi papildinājumi, nekādi skaidrojumi, nekādas atbildes gaidīšanas vai vēl trakāk vēlāk pieminēšanas - otrā daļa ir tas, kas jāpatur pie sevis. Pasaki ka labi izskatās un ļauj sievietei izbaudīt un izdzīvot šo sajūtu.

Jurij__1962  tvoja žena ne terpit faļši :)

NB tiem kuri visur baž "ķ" - tieši "terpit´´, nevis "´ķerpit"

LaVerna  Autor,
38 gados tā kā jau par sievietēm un kopdzīvi kkas būtu jāsaprot.

Tava sirdsdāma atvelkas piektdienas dienā no darba, kājas deg, noskaņojums iekrājies zem nulles (-gara darba nedēļa, nīgri kolēģi, uzbrūkoši priekšnieki, visādi kretīniski klienti, slikts laiks, tumšs un auksts, utt.)...
Tā vietā, lai no Tevis vēl pa dienu sagaidītu priekšlikumu,- ka aizbrauksi viņai pretim, aizvedīsi kkur vakariņās - patīkami pavadīt kopā laiku un atpūsties,
viņa ir dabūjusi pati pērties uz mājām (nedod dies vēl caur bodi jūsu vakariņu pirkumiem un ar visiem smagajiem maisiem ar kājām, pa lietu un tumsu, VIENA!),
nogurusi, nosvīdusi, kājas deg, galva sāp, mati netīri, meikaps sen kā kaput, dusmas par tādu dzīvi (!) utt,.
-> un ko viņa pēc tā visa saņem ievelkoties pa durvīm??? - cik tu "labi" izskaties! - godīgi, es tādā brīdī pat varētu pa mūli uzšaut tādam sausam, neiejūtīgam kozļinom! :P

Nu tiešām tik grūti iejusties otra (mīļotā it kā taču!) cilvēka ādā?? - varbūt sāc vismaz viņu pēc darba sagaidīt+aizvest mājās, ja nevari pats atrast ienesīgāku darbu, lai viņai nebūtu vairāk par vīrieti jāstrādā? (kāds te jau par mainītajām lomām ģimenē rakstīja)

p.s. Savā laikā topošajām sievām tika mācīts: 1.likums - kad vīrs noguris pārrodas mājās, nevajag uz sliekšņa viņam "uzbrukt" pat ar komplimentiem (īpaši ar nepārdomātiem un nepersoniskiem)!
- Ja jau esi ģimenē sievietes lomā, sāc iepazīties ar visiem 1000 un 1 likumu, kā pareizi pret ģimenes galvu izturēties un apieties! ;)

merlina200  Diemžēl kā teikt komplimentus skolā nemāca, dažiem tas sanāk lieliski, citiem ne visai. Sieviete jūt, ja tas pateikts formāli un ar piespiešanos. Droši vien to arī pārmeta. Varētu ieteikt dziļāk ielūkoties sevī un sajust, kas patiešām savā sievietē piesaista, tad arī kompliments būs personiskāks un patiesāks. Varētu derēt arī: Tu man vienmēr esi vismīļākā/skaistākā/ labākā.
Tāpēc jau arī partneri viens otram izdomā mīļvārdiņus, lai būtu personiskāk.

Avatars30  Nu man tā ir bijis un tad zināju ,ka bija ar citu seksot!Citā gadījumā var būt savādāk,kādu senu labu draudzeni satika,manējai draudzenesnebija ,tikai draugi!:))Ai super tas ir!:)

Piparkuka  Nu droši vien viņai tas šķita bezpersoniski, vispārēji, varētu teikt- kā angļi vienmēr "How are you?", taču īsti nemaz par to neinteresējas. Tā kā standarta frāze.
Varbūt viņa grib, lai tiešām pskaties un novērtē konkrēti. Tā grūti pateikt, taču būtība ļoti skaidra.
Lai nav- pavirši.
Tu jau varētu viņai paskaidrot, ka biji tiešām PRIECĪGS viņu ieraugot, tāpēc arī viņa tik ļoti smuka šķita un brīnišķīga!!:) Diez vai viņai tas nepatiktu.
2020-02-25 18:57

Piparkuka  "Toties viegla apcelšanās parasti iedarbojas uzmundrinoši- nekādā gadījumā!!! Var izsaukt īstu vētru, skandālu un uzbrukumu! Tikai ne "vieglu apcelšanos"! 2020-02-25 18:59

kokto  Nevajag mežģīt smadzenes tad kad kāds mēģina izmežģīt tevi ! Bet rupji sakot saki adjos smadzeņu drātingam jo tādi cilvēki ir jau no mazotnes tā iekārtoti ! 2020-02-25 22:25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu