Cik ir jāpelna vecenei?

Cik ir jāpelna sievietei, lai viņu varētu uzskatīt par "precamu"? Vai var precēt sievieti plikadīšu un ņiščebrodku ( kā te daža izteicās par nemantīgiem vīriešiem)?

CoCoSan  Kāda jēga nīkuļiem skaidrot, ka sievietei labākajā gadījumā jānopelna sev lūpukrāsai un zeķubiksēm.
Un sievietei NAV jāprecas, lai ar nīkuli kopā kļūtu par darba zirgu.

izabella  Mans viedoklis, laikam, nebūs tradicionāls, bet... no pieredzes. Sievietei ir jāspēj iztikt bez vīrieša naudas... sen sen... manā jaunībā- vīram sava firma, pelnīja ļoti labi, es nestrādāju, audzināju 4 bērnus (jaunākajam tad bija 3 gadiņi)... sīkumos neizplūdīšu, bet vienā jaukā dienā vīrs man pārmeta, ka nestrādāju , ka neienesu savu tiesu ģimenes budžetā. Noriju krupi, atradu darbu, sameklēju bērnudārzu diviem mazākajiem un sāku strādāt. Ne tāpēc, ka budžetā naudas trūka, bet principa pēc. Visādā ziņā nekad vairs negribētu vīra maizē dzīvot. Pati varu par sevi parūpēties un savām vajadzībām nopelnīt.

Napoleone  izabella... ja man būtu 4 bērni !! un vīrs, kas šitā izrunājas, es nerītu krupi, es iet darbā, protams, bet šķirtos, un pieprasītu alimentus - principa pēc, citādi sanāk, ka iejūdzies uz dubultslodzi tikai tamdēļ, ka šim jau apnikusi bija šāda dzīve... nu nē, negribi vilkt ragaviņas kalnā - tad nekāda vizināšanās nebūs!!

raina1970  Mana omīte teica tā- meitiņ, precēties un bērniņus laist pasaulē sieviete var tad un tik daudz--kad un cik pati spēj apgādāt..Vīra apgādāšanu viņa gan netika domājusi, bet kopumā- taisnība vien ir.Vislabāk ir tad- ja viens no otra negaida ar gaidīšanu, kad nu otrs uzlabos dzīves komfortu, bet -sadarbojas visās jomās.Sievietei būtu jāspēj apgādāt sevi un -vajadzības gadījumā- savus bērnus.Viss pārējais- pēc vienošanās, kas nu kuram ir /nav pieņemami.

izabella  Napaleone - protams izšķīros :)

Chris1986  nu, skaidrs, te ir novākušas sievietes-tradicionālās, kas cenšas tikt pie bagāta vīra, lai nebūtu jāpelna vispār vai sliktākajā gadījumā minimālo. Kkā visas tās manipulācijas viņām tādas baigi vienkārši atšifrējamas palikušās - būtu labi viņas aizsūtīt uz kādu semināru kko gudrāku samācīt :D

ketija64  NU būsim reāli ,cik Latvijā vecene var pelnīt :)) ?? Ja nopietni ,tad pārsvarā precas jaunībā un tad ,ja nav bagātu vecāku,tad abi ir pliki un nabagi, un abi tad cenšas nopelnīt īres dzīvoklim utt.
Par sevi varu teikt ,precēties netaisos,sevi uzturēt varu un par finansēm reizi gadā sniedzu deklarāciju:)

Reds  Nu pēc mūsdienu saukļiem, kad viss jādala perfekti uz pusēm, sievietei āpelna tieši tikpat cik vīrietim, kā tad savādāk visu sadalīsi pareizi. Un puse malkas šķūnīša arī ir jāpieskalda - vīrietis jau savus darbus padara un nestaigā apkārt kā pāvs visiem uz to norādot, atšķirībā no sievietēm. Tāpēc viņām ir iedoma ka vīrs atnākot no darba neko nedara, bet viņai vēl pa māju ir jāstrādā - tikko piedāvā reālu vienlīdzību šajās lietās, ko viņas itkā baigi grib, ta uzreiz atgriežas pie tradicionālā modeļa. nemaz jau nerunājot par to vai vispār var to izdarīt, jo piemēram spuldzītes es esmu mainījis diezgan daudz, tāpēc ka "lampa nestrādā, laikam beigta, jāpērk jauna", bet reāli ir vai nu jānomaina vai vienkārši jāieskrūvē pareizi vītnē spuldzīte.

Ikdienā dzīvojot kopā to protams nejūt, to ai kā jūt, pie sievietēm, kurām kādu laiku nav bijis vīrietis mājās.

Vīriešiem arī svarīgi vieniem pašiem kādu brīdi padzīvot - vieglāk saprast cik tad šausmīgi grūti tie sieviešu darbi ir, par ko tās lielākās vaimanas parasti notiek.

Chris1986  Nē, nu, es vēl saprotu, ka kā 20gadīga modele no Ukrainas ar pulkiem mis tituliem, silikona pupiem un desiņu lūpām cer tikt pie bezstrādes ienākumiem (ka padomju laikos teica), apprecot kādu bagātu lohu. Bet, kad uz to pašu cer latvijas pelēkā pirmspenzijas vecumā, tas jau no tiešām ir smieklīgi :)

Tessa  klaidone, nu tak par to es arii saku, kurš no jaunajiem klausa vecakus, krustvecakus, etc, kad iemilas? ok, var paveikties ar partneru un nodziivos liidz muža galam cienja un milestiiba (ne delj kreditiem, berniem, ipašumiem). bet tie, kuri ir škjirušies, vai tad, precoties, kadu klausija? mhm, ka tad.
toties tagad gudri (es ar), zina, ka vajag. nu un zini sev uz veseliibu, ko lien? lai tie jaunie iet, dedzina, prove, ja nu sanak. ne, nak ar tam bibelem, kas ir sieviete, kas ir viirietis. tfu ti.

coldlands  Ja tants nepelna vismaz 4 štuki, tad ar tādu nav ko pīties, jo es gribu svaigus produktus, labu kafiju, smuku auto un atvaļinājumu bora-bora☝

Staburadze  nus, es sāktu ar to, kas vispār amni ņem nopietni. var gadīties, ka tādu =0. ja tāds ir 1, tad ideāli. ja tādi būtu 2, tad izskatītu raksturu & vizuālo. ja fīčas vienādas, tad skatītos jā, finansiālo. ā, sorry, nemēdzu tikties ar precētājiem , un ne tāpēc, ka mīlu citas sievietes, bet tāpēc, ka mīlu sevi
čiv riv

CoCoSan  Fantazētāji atvaļinājumus pavada plakanciemā, ēdot skābenes un dzerot liepājas kafiju

bumpastiks  Vecenei oi sorry dāmai ir jāpelna tik daudz lai ja nu gadās ka kungs notinās pie kādas citas,lai nepaliek ar pavisam pliku dibenu un bez paikas vismaz līdz tam brīdim kamēr atrod to nākošo kas pelna.:D Vai nu ir jābūt obligāti NZ zapasam nebaltām dienām.:D

ne_meklejumos  Cik var par to naudu, vai nav vienalga kurš kurā brīdī ko nopelna. Es varēju atļauties nestrādāt, kad bērnus audzinājām, vīrs mūs nodrošināja. Jā, kad apstākļi mainījās, es atsāku strādāt un vienbrīd visu uz saviem pleciem iznesu, ģimenē tā tam jābūt, vienam otru jāatbalsta.

bumpastiks  ne_meklejumos,ko nu tur brīnīties.Protams normālās ģimenēs tā arī ir kad viens otru atbalsta.Oho ir citi uzskati,ja ir mazāk par 2000 tad tas nemaz nav vīrietis un viņam nevar būt ģimenes,bet tas jau ir tikai oho.Vai tad to var uztvert nopietni?

uzplanaledus  Sievietes, kuras nopelna daudz, nav precamas, jo viņām nav laika. Jo kas tas var būt par darbu, kurā nopelna daudz? Algas darbs tas nevar būt, bet, ja ir savs bizness, priekš vīrieša laika viņai nebūs, vismaz tradicionālo attiecību izpratnē.

Avatars30  Tu dumjš esi? Tas ir maigi sakot!

multi  Vecenes neviens neprec, tāpēc vienalga cik pelna.

Avatars30  Tieši tā !Bet tomēr skat;as kas viņai prikšā,sivietes ir ļoti gudras,kāa nenaa vīrietis pirms 10 miljoniem gadu gāja evolūcijā ,izrādijās ,ka ka labi un tad gāja SIVIETE,Tas normāli jāpieņem ,ka esam un būsim izmēģināqjuma trusīši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu