Kādai ir jābūt iepazīšanās portāla pamatfunkcijai?

Vai nav tā ka sākotnēji cilvēks tāds tīrs un nevainīgs piereģistrējas portālā ar domu iepazīties ar kādu un ja paveiksies tad izveidot attiecības.Liekas viss vienkārši un galvenais nosacījums lai abi viens otram patiktu,bet tad attopas ka viss nav nemaz tik vienkārši.Ka te tak ir vesela kuča ar visādiem standartiem un prasībam un pats nemanot pārņem tos standartus un prasības.Un pamatfunkcija zūd,jo cilvēks jau ir salasijies visādus citus"gudrus cilvēkus" un standarti jau kļūst par galveno nosacījumu.A čo vai tad viņš sliktāks par citiem?Un arī sāk meklēt to mistisko labāko.Tad ko te meklē standartus vai pašu cilvēku dzīvei?

Eiropija  Ja kāds vēl nezināja, sociālajos tīklos var iepazīties galvenokārt ar tiem, kas tādi nedabūjuši velkās pakaļ no īstās dzīves. nu, kā tajā anekdotē : vkontakte.ru chtoby tvoi ljubovnjicy nakonjec uznalji drug druga.

vilx  Jūs to tiešām? Iepazīšanās portālu galvenais mērķis ir pelnīt naudu to īpašniekiem, ja nu kādam tas vēl nav pielecis.

SpoguliitisTM  Atmetot smuko fantjiku - naudas pelniishana.

AivarsN  Kā cilvēki mainās tur ārā, tā arī šeit. Piereģistrējās lai iepazītos, bet kā jau ar visu, ar laiku neskaitāmie neveiksmīgie mēģinājumi apnīk, pat izbesī, kas labi atspoguļojas komentāros. Atkarība no pretējā dzimuma, ar laiku transformējas par atkarību no PA. Un pat ja te reģistrējas kāds jauns, cerību pilns lietotājs, tad vecmēbeles viņu ātri novelk līdz savam līmenim.
Šaubos, vai īpašniekiem sanāk kāda dižā peļņa. Gan jau ne mazums te tādu kā es, kas jau ļoti sen vairs nemaksā ne centa. Tātad, visas cerības uz jaunajiem un tiem, kuri vēl te cer veiksmīgi iepazīties.

av2  Lai nav TE garlaiciigi, un lai ssad tad nospiid arii kas te.

Epifanija  Reāli šeit vīrieši meklē aitas!

gunda10  Manu prāt te ir 21.gs., jo agrāk vīrieši krāpa un pameta , bet te izņemot jauniešus un pensionārus šķirti vīrieši nenogurst aprej atraiknes un līdz sirds dziļumam nebeidzami viņām pieraksta savu bijušo lauleņu īpašības ko viņas nesaprot nu pilnīgi , un tā kā gadsimtiem veči drīkstēja pamest , bet sievietes nē un viņi diez vai kaut kad sāks ko citu , laikam reizēm ir arī dabūjams kāds atraiknis .Jaunieši iespējams ir demokrātiskāki . 2020-02-23 00:07

latgaliete1971  No iepazīšanās portāla būtu jātriec šie mūžam norūpējušies ,ir seks portāli,lai tur ganās.Kā arī uzticīgie vīri un sievas,arī uz seks portālu,lai čupojas. 2020-02-25 20:53

Piparkuka  Kādai ir jābūt pamatfunkcijai? (un attiecinu to konkrēti uz Otrapuse.lv, jo tas ir tiešām ("deklarēts") iepazīšanās portāls) - tādam, kur brīvi cilvēki vēlas nopietni iepazīties. Nopietni, nopietnām attiecībām, iepazīties, lai draudzētos un iemīlētos un būtu kopā.
Tādam būtu jābūt. Un jāizvēlas tad un tas, kurš atbilst šādiem kritērijiem.
Kad (izrādās) kāds satiekas ar vienu otru un trešo un 100to vai ka kādam ir mājās draudzene/sieva vai ka kāds jauns tik meklē seksu ar sazin ko, da jebko... Tāds NAV iepazīšanās portāla mērķis.

Kā ir smuki ārzemēs tās iepazīšanās aģentūras, kur izvērtē, vērtē, novērtē. Tad satiekas/saved kopā.
OK, labi, var neiepatikties vai nesanākt kaut kas, taču uzstādījumam jābūt tādam, kā teicu sākumā!
2020-02-26 19:36

sultans10  Oho ir vieta , kur ienākt , lai saprastu cik viss ir slikti un tad atgriezties realitātē un nemeklēt oho paralēlās attiecības, ideāli visām aitām, neaitām un citiem radījumiem. 2020-02-27 22:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu