Kā cilvēki saglabās veselo saprātu?

Kā arī garīgo un fizisko veselību ja tā karantīna un pašizolācija turpināsies vēl kādu nenoteiktu laiku?Šobrīd ja nemaldos no 12.marta tas viss sākās un vēl nav pagājis pat mēnesis,bet ja tas NEDO DIES turpināsies vēl 2.3...vai vēl nezin cik mēnešu?Jau tgd netā var izlasīt ka kāds savu draudzeni nogalinajis jo tam licies ka tā viņu aplipinājusi ar vīrusu.Jau ir izdarītas pašnāvības dēļ tā vīrusa.Suicīdi bija gan dēļ inficēšanās gan arī banāli dēļ tā ka cilvēkiem vairs nav darba un tātad arī nekāda iztikas avota.Lai nu kā cilvēki ir sociālas būtnes un tikai nets vien viņiem nevar aizvietot sabiedrību.Labi ja ir ģimene,bet ja dzīvo viens?Kā arī neziņa par rītdienu tak daudziem rada pilnīgi saprotamu stresa stāvokli kas to imunitāti pazemina.Veikalos visi viens no otra drudžaini raustās ka tik nepienāk tuvāk par tiem 2 metriem un ja kāds nosķaudās kāds cits tak infarktu var ķert un vēl jau daudziem laikam rokām āda noberzta no tās mazgāšanas.Jo vīrus tak var būt visur!Nu vismaz daudziem tā liekas!Vai var pronozēt cik ilgi tas turpināsies?

dabasmiilis  Vispirms tas veselais saprāts ir jāiegūst ,lai varētu sākt uztraukties par tā zaudēšanu!

Chris1986  Nē, nu, tiešām - šitāda lafāāā .. varētu turpināties mūžīgi! :D Es kāds tāds buržujs, kas visu mūžu plēsies pēc naudas, lai varētu pēc tam nestrādāt un darīt tikai to, kas patīk - jau tagad varu nedarīt neko vai tikai to, kas patīk, nemaz nebūdams, ne miljonāris, ne miljardieris! Brīvība ... !!! :D

saulite34  Bumpastiks,varbūt tev pašam šeit savu trakumsērgu nevajag izplatīt.

mikse  Kaut gan nē, es aprunājos ar asteroīdu vēlreiz, kritīšot uz astes lapsu kaksei un tieši Igā PAbc, visiem zaļajiem cilvēciņiem arī esot apnikusi viņas mūžīgā blusošanās par to, ko raksta citās oho sadaļās kad atbildēt uz apvainojumu nevar, jo ieeja grupā atļauta tikai izredzēto šaikai, kuri neprot uzvesties kulturāli interneta vidē.

uzplanaledus  Man tagad būs 10 brīvas dienas. Karantīnas nav, bet pārtraukums darbā. Būs laiks sev, jo nekur nav jaskrien.
Tomēr domāju, ka būs cits laikmets, tā, kā bija, vairs nebūs.

keksene66  Mums katram ir savs un katram savi apstākļi, kas veicina šā brīža situācijas uztveri . Labi, man, teiksim, ir bijusi melnā līnija un kad jūti, ka sāc ķepuroties ārā....bāc, tevi atkal atmet atpakaļ. Un tai momentā šķiet, ka vairs nav spēk un ka esi no tā visa noguris . Labi, es, bet man ir draudzene, kurai ir materiālā stabilitāte, toties vīrs šai momentā ir ārzemēs un viņa, lai cik būtu līdzsvarots cilvēks, šodien pateica, ka nav daudz, lai aizietu ciet širmītis . Tā emocionālā močīšana no mēdijiem, vai tas ir speciāli , lai cilvēkam iedzītu bailes un bezceri ??????!!!!

uzplanaledus  keksene66, vīruss protams reāli eksistē, dažiem tas apdraud dzīvību, bet zem tā un ar tā palīdzību tiek būvēta pavisam cita pasaule, kurā mēs daudz vairāk tiksim kontrolēti.
Ne velti mediji tā cenšas, ka pat filmu laikā iestarpina: salimis! nomiris! covid!

Tessa  uzplanaledus, tev joprojam tas viss škiet ka sazverestiibas teorija? apbrinojami.

ne_meklejumos  Nez vai pasaule diži ko mainīsies, agrāk vai vēlāk vis atgriezīsies savās sliedēs. Kāds bankrotēs, kāds uz šito visu uzvārīsies, bet tā jau ir vienmēr bijis un būs. Vienkārši, šinī brīdī jāiepauzē, jāpalīdz kādam kam iet grūtāk.

magnija  Nu vispār jau baigi nesatraucos par vīrusu. Pareizāk sakot par to vispār nesatraucos. Pēc dabas esmu intraverts cilvēks, tā kā distancēšanās, karantīnas, utt mani vispār nesatrauc. Katru dienu eju ārā ar sunci, un noejam ap 10km(apkārt pilsētai parasti ejam), šodiena nav mainijusi manus dzīves paradumus. Vairāk satraucos par ekonomisko situāciju, esmu priecīga, ka nav parādu, kredītu un mazu bērnu. Pagaidām garstāvoklis pozitīvs un optimistisks, ko novēlu arī Jums visiem..

Edg  Nu tu pat īstā karantīnā nepabijis jau savu prātu pazaudējis, zini, es pat līdzi tev nejūtu. Jā, tas murgs turpināsies vēl vismaz līdz vasaras vidum, ja ne ilgāk. iespējams kad būs pat riktīga karantīna, tas ir kā tagad Maskavā. No mājas iziet nevar, bet ja vajag uz veikalu, tad jālūdz putļeram atļauja. Viņiem jāsūta īsziņa uz FSB un tad ja atļauj saņem telefonā QR kodu kur pārvietošanās maršruts un laiks iezīmēts, po strogomu.
Manu prātu šis vīrus neuztrauc, tagad varu teikt ka gandrīz esmu atvaļinājumā. Bet patiesībā skaitos kad strādāju, bet algu man maksā par gulēšanu mājās. Ja gribi, vari pat mani apskaust. Man no tā ne silts, ne salts :D

VECA_PIEPE  eLfrida #19:46 visu ir pateikusi šīs tēmas sakarā, nav vairāk ko piebilst.
Bumbasķik, beidz atkal staipīt to košļeni, kas pirms Tevis jau vairākkārtīgi ir citu košļāta.
Ar to arī šo tēmu vari slēgt!

uzplanaledus  Tessa, un tu lasi ziņas, klausies ziņas, skaties un tici un nedomā. Ķīnietis apēd sikspārni un pēkšņi kaut kāds vīruss aplido pasauli.
Nu es iešu šūt sejas maskas, vismaz naudu nopelnīšu ;)

andris170970  Beidziet klausīties un skatīties masumēdiju murgus un viss būs okei.Vairāk humora un smieklu-kautvai pašam par sevi pasmieties,citādi osjusitr-dos!!!

AivarsN  Laukos cilvēki visu laiku ir dzīvojuši izolēti. Vienīgi reizi nedēļā aizbraucot uz pilsētu, var pamanīt kādas pārmaiņas. Kamēr beigsies sējas un stādīšanas bums, arī vīruss būs beidzis pastāvēšanu. Neatkarīgi pētījumi pierāda, ka no Covid19 procentuāli mirst mazāk, kā no parastās gripas. Tie ir tikai pāris cilvēku no tūkstoša. Pārējie mirušie, kurus nez kāpēc pieraksta kroņvīrusam, miruši no citām slimībām. Gan Ķīnas, gan Itālijas smagāk skartajos reģionos ir pamatīgs smogs. Tāpēc tur jau pirms tam bija ļoti daudz plaušu slimnieku. Latvijā salīdzinoši, gaiss ir ļoti tīrs, tāpēc vēl nevar nevienam aizgājējam pat pierakstīt ,,briesmīgo" vīrusu. Cik inficēto ir patiesībā, to nezina neviens, jo tikai katrs otrais, vai pat trešais inficētais, vispār pamana slimības simptomus, vai pārslimo mājās, kā visparastāko saaukstēšanos. Tikai pavisam nelielai daļai vajadzīga mediķu palīdzība. Tāpēc arī parādās tik augsts mirstības procents. Droši izbaudiet pavasari, ķeriet sauli, jo tā paaugstina imunitāti! Arī dažādi zaļumi dārzā un pļavā jau atrodami. Tā ir īsta vitamīnu bumba vīrusu atvairīšanai.

Epifanija  Nevar saglabāt to kā nav! Nonācu pie secinājuma, palasot viedokļus...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu