Kā cilvēki saglabās veselo saprātu?

Kā arī garīgo un fizisko veselību ja tā karantīna un pašizolācija turpināsies vēl kādu nenoteiktu laiku?Šobrīd ja nemaldos no 12.marta tas viss sākās un vēl nav pagājis pat mēnesis,bet ja tas NEDO DIES turpināsies vēl 2.3...vai vēl nezin cik mēnešu?Jau tgd netā var izlasīt ka kāds savu draudzeni nogalinajis jo tam licies ka tā viņu aplipinājusi ar vīrusu.Jau ir izdarītas pašnāvības dēļ tā vīrusa.Suicīdi bija gan dēļ inficēšanās gan arī banāli dēļ tā ka cilvēkiem vairs nav darba un tātad arī nekāda iztikas avota.Lai nu kā cilvēki ir sociālas būtnes un tikai nets vien viņiem nevar aizvietot sabiedrību.Labi ja ir ģimene,bet ja dzīvo viens?Kā arī neziņa par rītdienu tak daudziem rada pilnīgi saprotamu stresa stāvokli kas to imunitāti pazemina.Veikalos visi viens no otra drudžaini raustās ka tik nepienāk tuvāk par tiem 2 metriem un ja kāds nosķaudās kāds cits tak infarktu var ķert un vēl jau daudziem laikam rokām āda noberzta no tās mazgāšanas.Jo vīrus tak var būt visur!Nu vismaz daudziem tā liekas!Vai var pronozēt cik ilgi tas turpināsies?

Gabrieela  Kas tad ir labāķ - pašizolēties vai dzīvot sabiedrībā, kur lielākā daļa ir slimi un tādā veidā darba nespējīgi un nespējīgi piedalīties sabiedriskajā dzīvē, un pie tam bez jebkādas palīdzības, jo tāda pati rīcībnespējīga ir sabiedrības lielākā daļa, pie tam cilvēki masveidā mirst...

Samila  Strādāju (majās) un ir vēl tik daudz darāmā... līdz vasarai - mieriīgi ;)
No rītiem, obligātā pastaiga ar suni mežā.
Šīs trīs nedēļas paskrēja nemanot.
Neviens mājnieks vēl nav ne ievainots, ne nogalināts, tieši otrādi, izbaudu brokastu un vakara tējas nesteidzīgās sarunas! Ir interesanti.

Gabrieela  Saasinās jau tikai tās problēmas, kas ir bijušas. Ja problēmu nav bijis, nav arī kam saasināties. Ja kopā dzīvo nepareizie, nesaderīgie cilvēki, kas savstarpējo, es teiktu nepanesamību, centušies slēpt aiz darba aktivitātēm, sporta aktivitātēm, biznesa aktivitātēm, draugu tusiņu aktivitātēm, cenšoties pēc iespējas mazāk laika pavadīt kopā viens bez otra (vai arī it kā kopā, bet draugu barā), varbūt paši sev neatzīstoties savās izjūtās, kuri ir kopā tikai tāpēc, ka tā ir materiāli izdevīgi, vai ka tā skaitās pareizi, tad šajos apstākļos viss sastājas savās vietās. Ar varu nevar nevienu mīlēt un ļoti cieša kontaktā arī elementāra pieklājība nestrādā, sāk strādāt instinkti, kas atgrūž nederīgo (tas nenozīmē, ka kāds ir slikts, tikai kopā ir nepareizie cilvēki)

Piparkuka  Jo ilgāk, jo mierīgāk. It sevišķi, ja var sēdēt mājās vai būt kaut kur lauku mājā- ideāli. Ko gan vairāk vajag...
Ielas arī tukšas, viss diezgan tukšs. No cilvēkiem izvairamies, ok. Daudz mierīgāk un patīkamāk!:)

BlackBetty  Mazāk vajag panesties uz šo masu psihozi...

av2  Pa lielam, nevajag vazaaties apkaart. Nu iznnemot tur reizi pparis nedeelaas uz veikalu.
Majaas, jaa , to es saprotu, ka var saakt visi visiem krist uz nerviem. iesaku katram svaa istabaa dziivoties. ir tak cilvekiem hobiji, nu tad..uz priekssu.
Piemerma, es weekendaa izjaucu (saaku) savu Nakamichi ZX-9....pilnai restauraacijai. Buus ko dariit meenesi.Filmas apnikussas.

Piparkuka  Es šodien iedomājos- cik šausmīgi būs, kad viss atkal būs "vaļā" un atļauts- bari ar cilvēkiem veikalos, transportā, skries, bomži vazāsies, pilnas ielas.
Oi.
Cik tagad mierīgi... un tīrāks daudz arī!

uzplanaledus  Varbūt būs vēl vairāk bomžu.

puisitis  Esi aiznemts. Plano savu dienu.
Noliec jaunus merkus kurus jaiemacas saja laika. Internets pilns ar jaunu informaciju. Izmanto so laiku, sava laba nevis pret sevi.
Sac skriet, pumpeteis izlade to energiju kas tevi sez. uzstadi jaunus fiziskos merkus sini laika kas jasasniedz. Iemacies kaut ko.
Kaut vai sac flizet vannasistabu, bet dari kaut ko noderigu un nodarbini savu pratu.

pomerance  puisīti, nomierinies

puisitis  man ar nedelu pietika, un saku besities ara.
Parak jauns lai dzivotu ka opitis un darzenis.

Karla  Tā kā atkal tiek organizēti vīrusa ievazāšanas reisi, es jūtos nodota, un jūtos tā, it kā valdībā būtu mēsla korumpanti.

RSQuattro  90% tāds nemaz nav, attiecīgu nav ko saglabāt.

AivarsN  Vīrusa izplatīšanas plānā, mūsu valsts ir pēdējā vietā. Kad citi jau būs iegājuši normālās sliedēs, Latvijā vēl turpināsies karantīna. Vajag taču to kaut kā noregulēt.😃

Piparkuka  Pats Centrs (Vecrīga, klusais centrs, Ausekļa iela) un Ķengarags. Abās vietās kursē...turpu šurpu, sēž, guļ uz soliņiem utt.

saulite34  AivarsN,vīrusa pēdējā vieta būs pie tevis ,ja tev nav saprašanas par šo visu lietu,tad izmanto iespēju paklusēt.

Labrador  90% Latvijas iedziivotaaju ir nozombeeti vairaak , nekaa ziemeljkorejieshi. Taa kaa uz kautkaadu veseliigu domaashanu tie nav speejiigi. Latvieshi pieluudz savu vadoni un tiem veelamais sabiedriibas modelis ir pilniiga robezhu sleegshana , bads , gulags , golodomors un dziesmoti , patriotiski , militaari pasaakumi. 2020-05-05

henings  ja var brīvi iziet ārā ,ir darbs ,tad ļoti jāpiedomā ,lai sevi sagruzītu .rotaļu laukumos it kā sen jau neesmu tusējis ,bet savādāk gandrīz viss kā pirms šīs situācijas .nedaudz nomāc ,ka nekur nevar aizbraukt ārpus Latvijas . 2020-05-05

Ievinjata  Kamēr neliek sēdēt telpās, bet pat aicina pastaigāties, man nekāda gruzīšanās nedraud. Rokas mazgāju, svaigu gaisu elpoju. Ar draudzenēm sazinos pa telefonu un uz darbu eju. Manā apkārtnē tikai viena paziņa ir palikusi īslaicīgi bez darba, bet maija vidū viss atkal notiks. Bez tirdzniecības centru ķemmēšanas un citām izklaides vietām vēl vismaz gadu varu iztikt. 2020-05-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu