Vai varētu pamainīties dāmu prioritātes precinieku izvēlē?

Kaut kādu laiku atpakaļ te liku tēmu par precinieku ar 1000 eiro algu un daudzas dāmas tādu nosmādēja.ka tas tak nekas nav ka par tādu algu nevar vadāt uz dārgiem restūžiem un aicināt kurorta ceļojumos un t.t.Laucinieki vispār nekotējās,lai jau meklē kādu citu duru kas tās goves slauks,dārzu ravēs vai vistas baros.Koroče dāmām bija augstas prasības-es domāju ienākumu ziņā!Un BLADĀC ne saukts ne aicināts atnāk Kroņa vīruss un ņem un daudzus apšķipelē(es domāju finansiāli)un ja nu visi striķi trūkst tad tiēši laucinieki var būt turīgākie precinieki.Jo ēst jau visiem gribas un tātad olas,gaļa,kartupeļi jau nekad savu vērtību nezaudēs.Vai pēc šitā bardaka var mainīties prioritātes?

runcizs  Sūdīgus vīriešus (un sievišķus arī, meždu pročem) laukos neviens negaida, jo tur vajag STRĀDĀT, nevis stratēģiju bīdīt :D Tagad arī savu CV esmu pārrakstījis - 3 virsējās izglītības ir izmestas mēslainē, galvenais uzsvars, ka man ir savi darbarīki un instrumenti un zināmas prasmes ar tiem apieties. Jā, un vēl daži šaujamrīki kopā ar patronu kolekciju :D :D :D

gertrude  jautājums, tā intereses pēc - Bumbum, Tu pats esi govi slaucis, dārzu stādījis un dzenājis vistas no puķu dobēm? gudrinieks, ibio(citāts no vilxa)

dabasmiilis  Tam augstajam rangam vienmēr būs darbs - paliek tak vēl prostitūcija.
Večiem savādāk , retais par žigolo varētu iet.

Tā kā nav ko uztraukties par augstā plauktiņa/ranga dāmām , nauda tām vienmēr būs; par visu pārējo gan nezinu , piemēram cilvēcību un mīlestību...

Tinte  Kuram vairāk vajag, tas laiž latiņu. Vīrieši ar varētu sākt skatīties uz resnām vai nesmukām, kas zin, varbūt paveiktos viņiem.

dabasmiilis  Apaļīgās jau sen visas laimīgi precējušās ,palikuši vairs tikai kaulu kambari ,no kurām nākas izvēlēties.

Tinte  17.38
Tas ir reālajā dzīvē. Šeit vairumam vīriešu piemetas histērija, ja sievietēm kāds lieks grams virs "normas".

Chris1986  bumbastik, ko tu visu laiku esi uzsēdies uz tām "stacionārajām aukām" - tiešām kur tas kaifs? Paņem tak par 20 eiriķiem meiteni uz stundu - samaksā nolīgto un tava izpeļņa , autotiesības un viss pārējais viņu neinteresēs - un galvenais - nervi būs veseli un nodzīvosi ilgu un laimīgu mūžu
Un tādas runas, ka Felde te bīda, 99% sieviešu tādas bīda - un viss tas tikai no apjukuma, ka nezina, ko darīt tālāk - tāpēc labāk gaida - 10 gadus, 20 gadus, 30 gadus utt. Nu, katrs jau to laiku, gaidot nāvi, kkā nosit

preilene  Nu gan autors skaudru ainu uzzīmēja..

Neko darīt, ja būs tik čābīgi ar tām iztikšanām tiem preciniekiem, būs šos jāņem uz kvantitāti. Gan jau pa vairākiem kopā vienu kafiju dāmai varēs uzsaukt.

Bet par tiem lauciniekiem runājot - ja viņi paši acis no savām olām un burkāniem neatraus un uz Rīgu neatbrauks, tikmēr arī lielpilsētas meičas tiem neredzēt kā savas ausis.

ketija64  Ir divējādi lauki:
1. Viss roku darbs,kartupeļus stāda ar lāpstu,ūdens tikai akā,ķemertiņš aiz staļļa, mazgājas bļodā un reizi pa 2 nedēļām kurina pirti ,ja tāda ir.Nekādas izklaides,ja nu kādu desu uzcep:) Tā teikt strādā ar līku muguru un domā ,ka tā jābūt.
2. Viss ir civilizēti,labierīcības un silts ūdens ,kādam arī burbuļvanna. Lauku darbi tiek padarīti ar tehniku,sievietei atliek tikai puķītes noravēt :) Vakaros brauc uz jūru peldēties,dzīve kā kino.
Iespējams kāda jūtas laimīga arī 1.variantā,tomēr ilgstoši tā dzīvojot izdeg un pārvēršas par ēnu.

Mezroze  Visos laikos ir bijussi taadi un taadas, kas ar savu koferi staigaa no ciema uz ciemu
Iesaku izlasiit Gunas Rozes gramatu 101 kilometrs

runcizs  18:59
Laukos mehanizācijas/automatizācijas līmenis var būt dajebkāds. Tikai, ar savu aprobežoto fantāziju, nekādi nespēju iedomāties lauksaimnieku, kuram būtu vajadzība pilsētas dīvānā pirdēju(a)s ar auKstāko Gumanitāro izglītību pieņemt pie sevis un dārzā kā dekoratīvos pāvus palaist 8-)

Kameniite17  Normāla alga priekš laucinieka:) Viss ir nosacīti. Un Tev taisnība, stabilas vērtības ir nemainīgi konvertējamas:)

Felde  17.58 ...naave naks negaidot,taa nav jagaida! Bet,lai nu ko kurss gaida,man nav nekaa,kaa man pietruuktu,jo nekad neesmu likusi akcentu naudai,un citam materialam vertibam... neesmu uzturama, Dziivi esmu dzivojusi pilnasiniigi,un,tiessi tapec-zinu vertibu skalu. Mullkki,pamullkki,slinki un paargudrie....manaa skalaa nav ieklauti! Lai kas notiktu,ja vien neparsteidz kaada slimiba...vienmer tiksu galaa! Iziet cilvekos,kompanijas,svetkos,un luugt palidzibu man ir ar ko...
Un jautajums par algas lielumu,vai nnemtu virieti ar 1000 vai 100 ...ir pilnigi lieks-smadzenes nemainas krizes laikaa! Ja esi mullkkis,dzivi nolaidis lidz klinnkkim-ceret uz sievieti ir mullkkigi!!!
Jo plikaaks virietis-jo skallak,gudrak runaa! :) Taada ir pusmuuzznieku izklaide,jo nekas cits nav palicis! Negurstu atkartot-kautcik normalie neraud mammitem uz pleca.. :) un gadiem nav briivi! Un,ja ir,passcienna nelauj nozaakat sievietes,savas maates,savu bernu maates.... Un pret gudriem viriessiem,man nekaadu iebildumu!
18.59... es par 2. :) Kolosali,ja tajaa iesaistita gimene,un visi laimigi! Taadu dziivi vienmer esmu dziivojusi,un taa turpinassu,un slinku virieti tajaa neveelos!:)

ketija64  19:25
Tavuprāt laukos der tikai pāķenes ar palīgskolu??? un sešiem bērniem piedevām???

vilx  Nu vispār jau, ja nav tuvumā kāds piesauktais lauku pāķis, kuram tā zemes apstrāde ir no bērnības jau asinīs, un kurš var sniegt padomus, ticiet man, bez augstākās izglītības agronomijā cauri netiksiet, ne sū neizaudzēsiet.

CoCoSan  Varētu padomāt, ka laukos tagad katrā sētā pa govij, cūkai, aitai un vistai. Tagad laukos tieši tāpat pirž dīvānos, kā pilsētā.

Epifanija  Vai tad laukos vairs nav palikušas nevienas sievietes ka jālukojas uz pilsētniecēm? Pilsētniekiem ir sava vērtību skala, kurai neatbilst neviens pamestais lauku pāķis!

Epifanija  Vienīgais ko esmu pamanījusi, tad sievietes ir sākušās izvēlēties par sevi jaunākus vīriešus no kuriem ir izveidojušies lemt spējīgi un uz rīcību gatavi uzņemties atbildību, nejaukt ar lošiem, kuriem tikai prāta gultas prieki, ir daudz vīriešu, kuri audzina vieni savus bērnus vai nav bērni, bet vēlas ģimeniskās attiecības un ir gatavi uzņemties arī atbildību par sievietes bērniem, kuri ir spējīgi sievietēs saskatīt cilvēku, ne izsmiekla objektu, lai cildināti savu vērtību!

Karla  nus, gandrīz jebkurš jau var sakost zobus, norīt krupi un audzināt svešu bērnu. Bet lai audzinātu savas jaunības dienu mīlestības, kurai nebiji gana labs tēva lomai un alfa tēviņa bērnu, jābūt pilnīgam ideālistam.
amni arī tā gribēja apjāt, es to nevarēju.
Ja tu to cilvēku vēl mīli, var gadīties, ka tiek pazemota tava pašcieņa skatoties uz viņa/-s un cita vīrieša bērnu- tizli.
Bet ja vairs nemīli, tad ir labāki veidi, kur ieguldīt savu laiku, naudu un emocijas.
bet nu -jedem das seine. ne mums jādzīvo, ne mums spriest!

Samanda  Lai kādi vīrusi vai krīzes plosās, bet vīrietim tomēr jāspēj pelnīt kaut drusku vairāk kā sievietei, bez tā nu nekas nesanāks ...... protams uz īsu brīdi jau var sanākt otrādi, bet tad tik īsu brīdi car būt pieņemams

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu