Vai varētu pamainīties dāmu prioritātes precinieku izvēlē?

Kaut kādu laiku atpakaļ te liku tēmu par precinieku ar 1000 eiro algu un daudzas dāmas tādu nosmādēja.ka tas tak nekas nav ka par tādu algu nevar vadāt uz dārgiem restūžiem un aicināt kurorta ceļojumos un t.t.Laucinieki vispār nekotējās,lai jau meklē kādu citu duru kas tās goves slauks,dārzu ravēs vai vistas baros.Koroče dāmām bija augstas prasības-es domāju ienākumu ziņā!Un BLADĀC ne saukts ne aicināts atnāk Kroņa vīruss un ņem un daudzus apšķipelē(es domāju finansiāli)un ja nu visi striķi trūkst tad tiēši laucinieki var būt turīgākie precinieki.Jo ēst jau visiem gribas un tātad olas,gaļa,kartupeļi jau nekad savu vērtību nezaudēs.Vai pēc šitā bardaka var mainīties prioritātes?

dabasmiilis  Vai tad to pilsētas pāķieni ar n-tajām augstākajām izglītībām maz drīkst laist pie ravēšanas , tā bietes no nezālēm neatšķirs , un tās pašas nezāles - tikai virspusi applūkās.
Tad vēl aplauzīs pielīmētos nadziņus vai sabojās roku ādu, un tad man visu vakaru par to nāksies klausīties , garīgais čupā , gribulis arī...

Tieši ar puķu ravēšanu savā laikā aizbaidīju visas potenciālās gribētājas , sākas uzreiz ņaudēšana ,ka gribot nodarbināt , izstrādināt utt - nē nu , var arī sūdos dzīvot un neko nedarīt... Es vēl saprastu ,ka piedāvātu govis slaukt vai aitas cirpt , bet par nelielu piemājas dobi uzreiz tāda brēka.
Tādēļ vien man no tām pilsētas pāķienēm bail ir , viņām tikai acīs skaitītājs griežas , viss naudas izteiksmē.

Ps. Par tiem 6 bērniem... nav ne vainas , sieviete+6 bērni ,katrs savā vagā ,tā pāris dienu laikā tīrums ātri izravēts , atlikušo laiku var veltīt siena laikam un burbuļvannai! :D

ketija64  Krievu laikos jaunie speciālisti varēja tikt pie labiem dzīvokļiem, tad lūk, arī es izmantoju situāciju un pabeidzu lauksaimniecības tehnikumu, dabūju dzīvokli! Laiki mainījās un lai varētu normāli dzīvot, bija nepieciešams vēl mācīties, pavisam citā virzienā. Tā nu mums ir vairākas izglītības, zināšanas un pēc vajadzības arī darba prasmes!

Vecais_Zakjis  Nju kāpēc uz laukiem!?? Vēl jau ir arī Valsts ierēdņi, kam nekas nav nogriezts...:))

tautietis  Zaķi Vecais, no kā barojas valsts ierēdņi.........no neirēdņu obligāti brīvprātīgi samaksātajiem nodokļiem. Ko darīsi kad tie beigsies,neviens taču nedrīkst no mājas ārā rādīties!

dabasmiilis  Pirms pāris dienām jau bija raksts , ka izskatot komandējumu iespējamību ar prāmi izceļot no valsts - laikam augstajiem kungiem atvaļinājumi sākas.

Tas laikam arī būs tas otrais slimības vilnis ,kuru piesardzīgi pieminēja viens no tiem ārkārtas situācijas speciālistiem arī pāris dienas atpakaļ ,infektologs vai kurš tur.
Kad šie brauks atpakaļ ,tad ar būs kārtējais uzliesmojums - vismaz tā es to sapratu.

uzplanaledus  Jā, nu tas ir bijis visos laikos, kas ir dzīvojis ar pliku pakaļu, tas arī dzīvos ar pliku pakaļu :)

lapukoks  Vai autors izvirza domu, ka pilsētnieces tgd atdosies par vēdera tiesu ilgtermiņā!?

tautietis  Tas kuram vis uz kredīta un vienos līzingos........mostas ar domu vai šī nebūs tā diena kad ar pliku pakaļu būs ļaudīs jāiet!

Piparkuka  edomāju, ka cilvēki daudz mainīsies!
Ja nu ievēros zināmu distanci un vispār- aizsargās sevi, savu naudu utt. Būs arī piesardzīgāki tēriņos, jo normālā gadījumā- sapratīs, ka katrs EUR iz vērtība.
Taču paradumi- ja patika ceļot, ceļos, ja patika ēst- ēdīs smuki utt.
Tas pats ar partneriem.
Savā būtībā nauda nekad nespēlē lielu lomu attiecībās. Tikai- patika, sajūtas.

Felicita  hm. profesiju klasifikatorā "sieva" neatrodu, bet par algu asas debates.

Brenda  Tā godīgi-kāds šeit ir iepazinies ar kādu, ko nepazīst live.

tracer  Kas par eiforiju svaarku neesaataajaam.joprojaam sapnjo par celojumu teaatri un alfas apmeklejumu.vsjo daailjass..!!! Covids noliks visu pa plauktinjiem.jau tagad redzu ka preceetaas apraavushaas portaalos.vairs taa mieriigi nesljuuka pa kreisi.tomeer bail ir kad vecis izmetis no maajas.un nez vai tad talu tiks ar luupu kraasu un savu latinju augsto.nu par sejienes feldeem sauljukiem nav veerts runaat pat.iedomu teeli..nez covid 19 iespaido frigiditaati?

magnija  Man vienmēr ir patikuši lauki.Kaut gan esmu pilsētas sieviete, nekad nešķiroju cilvēkus pēc piederības...pilsēta...lauki... Nu nav ne vainas lauku puišiem. Svarīgi lai nav slinks, nopīpējies plencis.

saulite34  tracer,daudzām sievietēm no tāda nabaga,kāds esi tu, vispār neko nevajag,neviens jau šeit nav vainīgs,ka tev viss ir jāpērk un neko neviena nedod par velti.

kosrem  Cilvēki ir pārāk izlepuši!

saulite34  Tās,kas neskrien šeit precētos vīriešus apmierināt,noteikti ir pārāk izlepušas.

tautietis  Latvijā teikt lauki un pilsēta,diezgan liela apgrēcība. Mums ir lielākas un mazākas sādžas.Sādžās dzīvo sādženieki,laukos ...cilvēki kas dzīvo savos īpašumos ,laukos!

nakunakutekuteku  Kur šodien laukos ir govs?Un ar visu saimnieku?!Aūūūū.Neatteikšos.:):):)

CoCoSan  Laukos daudzi saimnieki ir ar govīm, tādēļ diezvai tu tur būsi vēlama.

vilx  Saimniekam vēl vienu govi nevajag?

Labrador  Shajaa portaalaa un iespeejams arii visaa Latvijaa dominee pustrakas feministes , kuraam neviens viirietis neatbilst veelamajam partnera kandidaatam , taa kaa taads jautaajums ir pilniigi lieks.

henings  katra pilsēta salīdzinājumā ar lielāku metropoli ir lauki ,bet labāk lai latiņas paliek savās vietās ,jo nav patīkami ,ka līdz tevīm nolaižas ,lai tu savāc no augšas atnestās problēmas .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu