Resnules un sešpakas

Šodien iekš Tinder man viens žēlojās, ka te tikai tumīgās...vai kaut kā tā, vien esot. Šādas žēlabas esmu dzirdējusi arī Oho? Tiešām te visi tādi skaistuļi un viņiem raksta tikai resni babuļi manā vecumā un svarā? Kaut kā neticu. Es arī pirmīt pieminētajā vietnē pa labi sviežu (patīk) tikai nedaudz nestandarta figūras īpašniekus. Izteikti skaistuļi un sportisti (nepatīk) aiziet pa kreisi. Bet tāda sajūta, ka sūdzas arī parastās figūras īpašnieki. Ir protams dāmas, kuras daba vai trenažieri apveltījuši ar lieliskām figūrām, bet pārsvarā sievietes ap 40 jau sāk kļūt apaļīgas vielmaiņas vai citu bioloģisku iemeslu dēļ. Reti, kura vēl vecāka dāma ir kārna. Kungi, paskatieties uz sevi un padomājiet vai jūs vēlētos, ka jūs šādā situācijā aizvaino? Un vēl, es protams, neesmu meitene, bet babulis arī vēl ne.
P.S. Varu kādreiz kaut kur ielaikot simpātisku vīrieti, ne vairāk. Bet par to jau nav jāuztraucas. Tā es domāju.

hiacintee  Riebeklīt, super! Bet piemetīšu savu pārdomu pagalīti. 1.variants- fotošopētā identitāte. Cilvēciņš cenšas savu ārējo es uztjūnēt pēc kaut kādiem parametriem un domā, ka tad viņš būs "tirgus prece", patiks, būs attiecībās. Ietinamais papīrītis nofermēts. Bet kas notiek ar viņa personību, raksturu, vērtēibām- nav svarīgi. 2. variants- necieņa pret sievieti. Grūtniecība, dzemdības, hormonu nemitīgās svārstības atstāj pēdas sievietes ķermenī. Vīrietim būs cienīt izmaiņas savu bērnu mātes ķermenī. 3.variants- tukša muldēšana no to indivīdu puses, kuriem ir paveicies labas figūras un vielmaiņas loterijā.

preilene  Tas ir gaumes jautājums. Man patīk sportiski, gudri skaistuļi, bet zinu sievietes, kurām patīk nedaudz omulīgie. Un cilvēka izskatam IR nozīme - tikai mūsu gaume par to, kas ir "skaists", atšķiras.

Tas tinderčalis ir bijis dīvains - kaut kāds mazohists - pats ielaiko apaļīgās un tad čīkst, ka visas apaļīgas. Nav ko tādos klausīties.

Tam, ka pārsvarā sievietes kļūst apaļīgas ap 40, nepiekrītu. Visas man zināmās sievietes ir palikušas tieši tādas pašas, kādas bija pirms tiem 40 - kurām bija tendence uz apļumiem, tā nav zudusi, kurām tādas tendences nebija, tā nav parādījusies. Tā kā - tas ir kaut kas cits, nevis maģiskie "man jau 40".

RSQuattro  165cm un 90kg. Skaidrs kādēļ slaidos un sportiskos svied pa kreisi, jo saproti, ka viņi tā pat Tev nepievērsīs uzmanību. Katram podiņam savs vāciņš.

Un kā jau kāds teica, liekais svars nav tikai izskats: tā ir attieksme pret dzīvi, nolaidība, slinkums, mazkustīgs dzīves veids, veselības problēmas. Ļoti, ļoti, ļoti retos gadījumos tā ir kāda slimība.

Laurencia  Viens par otru gudrāks :D
Te jau cilvēki nelasa starp rindàm..
Resnīši slikti, sportisti slikti... :D

Iemīlēt sevi un rūpēties par ārējo čaulu, taču neaizmirst par iekšējo pasauli..
Vari fotoŽopēt savas bildes, cik uziet, taču, ja esi reti riebīgs radījums- to neviena programma nespēs nomaskēt.. :))

Nenostājos nevienā pusē..
Veselā miesā - vesels gars. Uz to ir jātiecas.

riebekle  "Skaidrs kādēļ slaidos un sportiskos svied pa kreisi, jo saproti, ka viņi tā pat Tev nepievērsīs uzmanību"(c)
RSQuatro, zini, dīvaini, bet man uzmanību pievērš tieši slaidie un sportiskie. :D Nezinu, kur vaina, varbūt tajā, ka pretpoli pievelkas, tiešām nav ne jausmas, bet tā nu tas ir. Bez tam, ja būšu kādam par resnu, par īsu, par smagu, tad es būšu tāda slikta viņam arī tad, kad kļūšu slaida, tieva un viegla. Vai nu cilvēks patīk, vai nepatīk. Jo ja nepatīk pēc dabas, tad vienmēr atradīs kādu iebildumu - te deguns par lielu, te kājas par līku, te frizūra ne tāda un apģērbta ne tā, te smejas nepareizi vai krūzīti ne tā noliek u.t.t. :)

Chris1986  Nu, katrs ņem labāko, ko var dabūt. Redz, Blaumaņa laikos sevišķi smukām jaunām kalponītēm spīdēja pat saimniekdēls. A tagad, ja vīrietis neko labāko nevar dabūt, tad sāk stāstīt, ka viņām tieši resnās patīk .. :D

puupoliite  ...nepiekrītu 12.02...dzīvē bez sportiskās formas svarīga ir vēl iekšējās kultūras pasaule...vai nu tā ir, vai nav...un, lai cik skaists cilvēks būtu, ja nav iekšējā, kas pievelk, tad tikai ārējais ilgi neaizraus...es neesmu pret sportu, bet ir vairāki komponenti(rakstura īpašības, domāšana, prasmes), kas ir būtiski dzīvojot ilgi kopā.

RSQuattro  Riebekle - Tu slaidos un sportiskos svied pa kreisi? Pieņemu, ka nē.
Tā kā mans komentārs neattiecas uz Tevi, bet gan uz autori, kura norādija, ka tadus sviež pa kreisi. Tev acīmredzot ar pašapziņu ir labāk nekā topika autorei.

P.s piekritīšu Chris 12:52 komentārām.
Bet tas neattiecas tikai uz vīriešiem, arī sievietes tā dara. Ja neko labāku nevar dabūt, tad saka, ka patīk tikai resniem.

rabinovics  katram podiņam savs vāciņš....kādam patik skalu buntes , bet citam tādas mīkstākas....vk jāsameklē sevai gaumei atbilstošs

ketija64  Dzīvesveids un sintētiska pārtika noved pie resnuma. 90-jos gados pie mums nebija resnu cilvēki ,nu varbūt no 1000 bija 1. Turpretī tagad, jau 1 no 10 ir resns. Vistrakāk ir ,ka redzi jauni cilvēki ,pusaudži resni.
Vēl ir arī otra galējība kārnums,tas arī nav nekas iepriecinošs. Vistrakāk ir ,ka redzi jauni cilvēki ,bērni resni.
Tomēr tendence ir tāda ,ka resnie vīrieši grib tieši kārnas sievietes. Un vēl vīrieši pec 50,meklē blondīnes. Nezinu kāpēc tā,bet varbūt paši šeit atbildēs.

Piparkuka  Vērtēt pēc tievuma vai resnuma ir muļķīgi. Normāls cilvēks uztver attieksmi, “iekšas”. Ja iekšas ir nepatīkamas, tad redzi arī citus trūkumus, protsms! Taču, ja iekšas ir ļoti patīkamas, citi trūkumi izbāl, ir nesvarīgi un tu tos neņem vērā vai pat tieši- tie kļūst mīļi..... 1 teikums noteis visu, kaut viņš sazin kā izskatītos un kaut viņš būtu aizjūru princis:))

riebekle  RSQuatro, pašapziņa, starp citu, ir dikti svārstīga un teikšu tā - sliktāka tā mēdz būt tieši skaistajiem, koptajiem, sportiskajiem. Pašapziņu ļoti labi rokrakstā var redzēt. Kad kaut ko rakstu ar roku, reizēm pati sev piefiksēju "Ou, mīļā, kas tad nu? Davai ka fiksi degunu augšā!":D Bet pārāk liela pašapziņa arī ir slikta, jo tad cilvēks vienkārši iedomājas no sevis pārāk daudz un dzīvo kaut kādos mākoņos.

Tessa  vienvardsakot, ir diezgan stulbi vertet attieciibu kandidatu tikai pec izskata, jo svariigs ir iipašiibu kopums. Izskats spele lielu lomu un ja cilveku neuzruna omuliigums un liekais svars, vinjsh neizskatiis variantus turpinat tuvas attieciibas.
kas attiecas uz sievieti. Sieviete taču ir daiļums. gaisma. Iedvesma. Vizuali var but nepilniiga, bet ja prot sevi pasniegt-staja, mati, ieterps, runa, arii ta pati pašapzinja, visi šie plusi padariis minusus par nebutiskiem.
bet ja sieviete pret sevi attiecas ka autore, nesanjemas, nenomet vismaz 15kage, neuzvelk to, kas vinjai piestav, bet piedava savu fasadi nenosakamos balahonos un nesakoptos matos, nu nez. Attieksme pret sevi arii nosaka, kurš bus blakus. Labaka izeja sports, uzturs un družka ka stiliste un fotografe. lai vismaz ir, ko paradiit.
bet iepaziities vajag dziive. ne bildes. mana stingra parlieciiba.

farruca  vīrietim varētu likt atrādīt zobus ...tas varētu likt aizvērties par sievietes resnumu.

CoCoSan  Ja autore greizsirdīgi slaidās meitenes sauc par kārnām, tad ir pelnījusi, lai viņu sauc par tusni.

vilks28  15:07 , Zobus salabot ir vieglāk nekā nomest 20-30 kg.

Ekazent  Sievetei jābūt mīkstai! Nedaudz.

dabasmiilis  -Runāt jau var skaisti , bet tagad parādiet man tās ,kurām tie apaļīgie sportisti patīk!?

Padalīšos ar saviem novērojumiem - nepētu veču anketas , tik vien piespiedu kārtā esmu redzējis viņu sludinājumu saturu , tie sludinājumi saitos visās malās lec laukā , un tur vērojams līdzsvars , ir gana daudz tādu ,kas meklē apaļīgās...
Un tagad pats interesantākais par sieviešu anketām un sludinājumiem , godīgi saku - neesmu faktiski redzējis sludinājumus ,kur tiktu piesaukti apaļīgie kā meklēšanas mērķis.
-Neatkarīgi no sievietes pašas formām - tieva vai apaļīga - meklē tievo vīrieti ,bet kad vīrietis sāk šādi šķirot - tā viņš ir uzreiz slikts! Pārsvarā tie sludinājumi skan aptuveni šādi - ´´Esmu apaļīga sieviete ar siev.apaļumiem , meklēju vieglas miesas būves vīrieti!´´
Komiski jau lasīt - sieviete[~165-170cm] ,svars ap 120-130kg , bet nemetīs acis uz līdzvērtīgu veci ,kurš pārsniedzis simtu , pasapņot jau nav aizliegts.

No tā izriet , ka sieviete var būt tāda kāda ir , bet partnerim obligāti jābūt pasaku tēlam ,ja vēlas ar tādu tikties. No anketām var spriest ,ka retā uzdrīkstas vēlamo veča svaru norādīt virs 100kg un arī tad tas ir pie 220cm visticamākais norādīts ,es gan nezinu ,ko iesāksiet ar to torni - [tāds pat gultā neietilpst un lokanības ar nav], vai nu baidās no lieliem cipariem vai arī neprot virs simta skaitīt...

dabasmiilis  -Es neesmu gatavs ne dēļ vienas skaistules līst zem simta ,lai tikai viņai iepatiktos ,ja ir muļķe ,tad lai meklē sev līdzīgo. Esmu apaļīgs ´´sportists´´ , to ko spēju es , reti kurš trenētais spēs izdarīt , kur nu vēl skaliņš - tikai satraumēs sevi.
Izklaides pēc reiz iemetu acis tajā ĶMI ,tā zombējošā veselību bojājošā sistēma man centās ieborēt ,ka ar maniem 190cm , platajiem pleciem , lielo krūškurvi , smagajiem kauliem - man jāsver 75kg. Galvenais ,ka pilns ir ar idiotiem ,kas šādām sistēmām arī tic ,bojā ķermeni un veselību ,lai iekļautos nospraustos rāmjos kā tāds stulbu aitu ganāmpulks.

Man bail atcerēties to jaunības laiku ,kad biju zem 100kg , vienmēr galva reiba jau no bērnības , bieži mugura sāpēja - lai ko paceltu vai vienkārši pieliektos , nācās sākt domāt vai vispār to vajag darīt.
Bet kā virs simta ,tā es vispār vairs nezinu ko nozīmē muguras sāpes - varu celt kaut akmeņus vai baļķus no meža vilkt laukā ,reiboņu arī nav.

-Un tagad no tā visa atbrīvoties ,lai tikai kāda augstās domās par sevi esoša indivīde vēlētos uz mani kaut paskatīties , nu nē - es sevi pārāk mīlu ,lai darītu sev pāri.

Ps. Latvijā resnu cilvēku ir maz , daudz ir apaļīgo , abus vienā maisā mest nevajag!
Ps2. Cik labi ,ka manā telefonā nav iespējams aplikācijas ievietot ,tad būtu jānosit laiks tinderī bojājot sev nervus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu