Resnules un sešpakas

Šodien iekš Tinder man viens žēlojās, ka te tikai tumīgās...vai kaut kā tā, vien esot. Šādas žēlabas esmu dzirdējusi arī Oho? Tiešām te visi tādi skaistuļi un viņiem raksta tikai resni babuļi manā vecumā un svarā? Kaut kā neticu. Es arī pirmīt pieminētajā vietnē pa labi sviežu (patīk) tikai nedaudz nestandarta figūras īpašniekus. Izteikti skaistuļi un sportisti (nepatīk) aiziet pa kreisi. Bet tāda sajūta, ka sūdzas arī parastās figūras īpašnieki. Ir protams dāmas, kuras daba vai trenažieri apveltījuši ar lieliskām figūrām, bet pārsvarā sievietes ap 40 jau sāk kļūt apaļīgas vielmaiņas vai citu bioloģisku iemeslu dēļ. Reti, kura vēl vecāka dāma ir kārna. Kungi, paskatieties uz sevi un padomājiet vai jūs vēlētos, ka jūs šādā situācijā aizvaino? Un vēl, es protams, neesmu meitene, bet babulis arī vēl ne.
P.S. Varu kādreiz kaut kur ielaikot simpātisku vīrieti, ne vairāk. Bet par to jau nav jāuztraucas. Tā es domāju.

CoCoSan  Būsim konsekveni: tievie - resnie; slaidie - apaļie. Zb jau šitie rešņu uzbraucieni.

RSQuattro  dabasmiili - nu tik nevajag d***, ka kāda sistēma un kas nu vēl Tev mēģināja ieborēt, ka uz 190 cm ir jāsver 75kg. Uz 190cm vīrietim būtu jāsver ap 100kg, bet ja saki, ka plati pleci, smagi kauli utt, tad arī visi 110kg būs normāli.

puupoliite  ...ir svarīga veselība un normāla sieviete to sapratīs...un bojāt to neviena dēļ nevajag, to vajag sargāt, jo dzīve ir gara. Patiesībā ir tā, ka sieviete mīl ar ausīm... un ja vīrietis patīk, tad viņš patiks - vai būs tievs vai apaļīgs...un gudra sieviete priecāsies, ja viņas vīrietim ar veselību ir viss kārtībā...jo mīl jau visu cilvēku, nevis ķermeni, un vēl viņam labāko...mīl jau tāpēc, ka tas otrs liek tev justies labāk...

_Krasula_  Zobus salabot ir vieglāk nekā nomest 20-30 kg./c/
---------------------------------------------
Pie nosacījuma, ja ir pietiekoši daudz līdzekļu.

preilene  Visas sievietes nav vienādas.
Es mīlu ar acīm un vērtēju pēc darbiem.

vilks28  Vispār lai uzrītu pāri centnerim, arī vajag līdzekļus .

puupoliite  preilene...sieviete jūtas labāk tad, ja vīrietis to ikdienā atbalsta, un to var izdarīt ar rīcībām, nevis tikai runājot...tas ir it kā loģiski un pašsaprotami.

Tessa  90kg pie 165 auguma nav sieviškiigas formas. ta ir izlaidiiba, ja cilveks nav slims, piem. ar cukura diabetu vai nedzer kkadu kjimiju, kura dod neatkariigu svara pieaugumu. Ta ir riišana, mazkustiigs dziivesveids un elementars slinkums.
un var man stastiit, ka "jutos labi" vai "esu kada esu", tas neizskatas smuki.
tad viirietim ar alusvederu un krutiim ar sieviškjiigas formas? ne, nu ok tad. tad liidziigus arii meklejiet un nekadu pretenziju pret "karnajiem" un "neslinkiem". abi varesiet uzsliet nesakoptas pedas uz žurnalgaldinja un grauzt čipšus ar alu vai kolu.

Ex_libris  Pārsvarā ap 40 sievietes kļūst apaļīgas, jo būt lieliskā formā pēc attiecīga vecuma, tas ir smags darbs, ko tikai dažas grib darīt :)

riebekle  Ievinjata, iesaku mazāk pievērst uzmanību tiem, kurus kaut kas tevī satrauc. Lai paši par sevi satraucas, ne par citiem. ;)

Tessa  satrauc jau jus pašas, jo par to vien runajat un tema cepta arii tamdelj, jo satrauc izskats, attieciibas neveidojas.
viirieši negrib veidot attieciibas ar liekulem un sievietem, kuras sevi neciena. es par normaliem viiriešiem. tad nevajag te jautat pec padomiem vai uzdot "Kapec ta un ka tagad but"
dziivojiet ar savu svaru laimiigas, ij viss :))

_Krasula_  Vispār lai uzrītu pāri centnerim, arī vajag līdzekļus /c/
------------------------------------------------------
Drusku vajag. Kaut veselīga vai kalorijām mazāk bagāta pārtika nereti nav pati lētākā. Teiksim, fileja ir dārgāka par speķi; kliju maize par parasto balto, lielākā daļa dārzeņi-par kartupeļiem un makaroniem un tm.
Bet, protams, ir iespējams sabalansēt uzturu arī pie mazākas rocības.

Forsaakais  Tessa. Cukura diabēts neizraisa resnumu. Resnums izraisa 2. tipa cukura diabētu. Respektīvi, iesākumā ir rīšana un nekā nedarīšana, pēc tam cukura diabēts. Sekojoši ārstēšana pretējā secībā - nerīšana un fiziskā slodze + nomests liekais svars + normāls cukura līmenis asinīs. Tā ir zinātniskā ābece. Bet, kad es dzirdu kādu attaisnojumus tie resnuļi izdomā, lai turpinātu slinkot un neko nedarīt, bet paļauties uz medikamentiem, tad man viņu nekad nav žēl. Viņi ir godam pelnījuši savus diabētus un nepieprasītību pretējā dzimuma acīs. Ar sevi vienmēr ir jāstrādā un jātiecas būt labākajā formā, tad arī pašam būs kvalitatīvāka dzīve un lielāka labsajūta no tās.

nazis  Ja ir resnie un ir arī kārnie, tad pa vidu būtu jābūt arī ļoti daudz normālajiem. Tādi vispār eksistē? Pēc maniem novērojumiem tādu ir ļoti, ļoti maz, un šo niecīgo daudzumu nekādi nevar pieņemt par normu. Nevajag piemēroties pasaulei, lai pasaule piemērojas jums!

CoCoSan  Kārns ir distrofiķis nevis normāls un slaids, un zinu tādus ļoti daudz, tajā skaitā sevi.

riebekle  Hmmm, jūs nekad neesat aizdomājušies, ka jūs katrs esat unikāli un brīnišķīgi tieši tādi, kādi esat? Katrā ir kasut kas skaists un labs un kaut kas nejauks un neglīts. Katrā. Ideālo nav. Ir tūkstošiem tievāku par mums, tūkstošiem resnāku, gudrāku, muļķāku, savādāku, un tikai. Es nesaku, ka nevajag tiekties uz ko labāku, bet mīlēt sevi vajag te un tagad, šadu, kāds esi, tagad un tūlīt.

puupoliite  ...forshaakais...no kurienes tādi absurdi slēdzieni, ka cukura diabētu iegūst ēdot un nekā nedarot...un ne visi diabētiķi ir resni... Tagad diabētu atklāj arī daudziem bērniem skolas vecumā, kuri nav resni. Un vairāki iegūst šo slimību vecumā pēc 60 gadiem, kuriem jau ir ģimenes, un par mazkustīgiem uzskatīt viņus pavisam nevar...

fargo  tik daudz cilvēku ar lieko svaru ir nevis tāpēc, ka viņi ir slinki, tupi vai vnk riebekļi tādi, bet tas ir dziļāk(un tas, ko es saku, nav attaisnošanas pēc) dēļ pēdējo XX gadsimta ēšanas paradumu dekādēm - ogļhidrātu, pārstrādātu ogļhidrātu psihisks daudzums. makaroni, maize(jebkura maize), saldumi, našķi, sulas, saldējumi un daudz, kas cits ir novedis pie jau iedzimtas problēmas ar svaru. tā pietiekami daudzām famīlijām ir jau gēnos, diemžēl. atkal, tas nav lai attaisnotu ne slinkumu, ne rīšanu.

lūk, kas notika. paskatieties 50. gadu asv dok. filmas, vai eiropas, vai pat psrs. pavērojiet cilvēku svaru uz ielām! resnu cilvēku gandrīz vispār nav! bet kāpēc? kas notika? a notika diētas pārmaiņas, krasas un ilglaicīgas. un tās var summēt - pārtikas rūpniecība.
gandrīz viss dabiskais tika pasludināts bez maz vai par indi, bet ražotā pārtika - margarīni, maize, eļļas, putraimi, sulas, dzērieni u.c. par "labajiem taukiem".
bet dabiskie tauki - speķis, gaļas tauki, olas, sviests, krējums par ienaidnieku veselībai.

un paejot vairāk kā 50 gadiem, rezultāts ir kāds? zini, kas 3 pasaules valstīs ir galvenā veselības problēma? sēdi? aptaukošanās!

jo izrādās, sulas NAV nekas veselīgs. sulas ir cukurs un varbūt(tikai varbūt) kāds vitamīns, kurš vienalga tādos daudzumos ir nevajadzīgs. bet parasti pat vitamīnu nav, jo tie sabrūk pārstrādātas sulās. un tā, visas baisi "veselīgās" apelsīnu sulas ir... cukurs. MEGA devas ar cukuru. un tā ir ar vairumu pārtikas. un tā, paaudzēm mainoties, pieturoties pie pārstrādātās pārtikas diētas, resnums ir kļuvis ģenētisks, ja ne tieši resnuma izpausmē kādam, tad iedzimtās citās kaitēs. jo dzīvesveids pārmantojas.

un saproti, kamēr cilvēki ēdīs šīs lietas un arī ēdīs pa 6-8 pat 12 reizēm dienā(uzkodas, pat sulas glāze ir parādības, ko gremošanas sistēma uztver kā reālu ēdienreizi, kad ir laiks pienācis "iegrāmatot" pārtikas pārpalikumu tauku veidā). 50. gados un agrāk ēda 3x dienā u

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu