Cik jūs pārmaksājat par seksu? ( tikai vīriešiem)

Šis posts būs par to kā pareizi domāt. Laulību/ilsgtošu attiecību tirgus ir lohotrons, kurā jūs esat zaudētājs ar to pašu brīdi, kad esat stājies laulībā vai ilgstošās attiecībās ar sievieti jeb tā dēvētajā civillaulībā. Jūsu zaudējumi izriet no jūsu vīrišķās dzimuma lomas - aizsargāt, apgādāt, nodrošināt, finansēt, uzcelt māju utt. Kāpēc zaudētāji? Tāpēc, ka tas, ko jūs saņemt pretī ir rets, nekvalitatīvs atalgojuma sekss. Tā vārdā jūs uzņematies šos neskaitāmos pienākumus un materiālos izdevumus. Es šeit vēl piemirsu tādu lietu, kā nervu čakarēšana, zāģēšana, brīvības ierobežošana ( nedrīkst seksu ar citām sievietēm, pat, ja savējā nedod vai dod reizi mēnesī). Tad lūk, pareizi domāt, nozīmē aprēķināt jūsu un tās sievietes ieguldījumu un padomāt - a jums to vajag? Tas ir līdzvērtīgi? Jūsu reālās izmaksas seksam ir desmitiem reižu mazākas ārpus laulības un civillaulības. Padomājiet - cik jums orgasmus reizes vajag nedēļā? Tad parēķiniet cik tas maksā vidēji tirgū par vienu reizi ( iespējams pat ar izskatīgāku objektu) un tad sarēķiniet cik tas maksātu mēnesī. Pēc tam paņemiet izdevumus mēnesī tā dēvētās ģimenes uzturēšanai un atņemiet seksa cenu mēnesī, tā jūs sapratīsiet cik jūs pārmaksājat. Veiksmi domāšanā un nododiet to saviem dēliem. Viņiem tas ļoti noderēs.

fargo  "Tu domā nepareizi..."
tu, vecīt, tā tālu neaizbraukti, to es varu točna pateikt.

fargo  biju ar mammu vienu sezonu atpūtā, pāris nedēļas kopā. mēs abi cilvēki... smagi. bet tās bija labas nedēļas. vienu brīdi viņa atspieda roku zodā, pievēra acis un pēc manas tirādes, kā es ilgojos fāčas, kuru tik reti redzēju pastāstīja, ka viņš kādu dienu atbrauca un lūdza viņai atteikties no alimentiem. man bija mazāk par gadu. viņš šoferis. viņa stuģentka-apkopēja. nu... viņa saka, "es uz viņu paskatījos, paskatījos un pateicu tavam tēvam - es parakstīšu visu, ko tu gribi, bet vairs nerādies." un viņš piekrita. saproti? prioritātes čujī? vienā saujā 30 sudrabotie tūdaliņi, bet otrā kinders. zini, ko izvēlējās karalis lauva? to, kas spīd tūlīt.
bet ir sievietes, kas ir stervas. un? un kas no tā? tas ko maina no to personisko lēmumu plejādes, ko kretīni un stervas izdara? neko! tās ir divas dažādas dzīves upes. un lai ir. labi, ka ir. vnk, kā ilustrācija. tā ir reālā dzīve. mana. pārāk daudz kas, nav vienā krāsā. kur nu vēl baltā un melnā. es teicu, dzīves ir dažādas. man ir sava, tev sava. bet es nedzīvošu tavu un tu nevari dzīvot manu. es gribu savu, bet tu nemīli savu. atšķirība ir liela. kāpēc tu domā, ka tev būs mācīt?

Chris1986  nu, es tāpatās, kā fargo raksta, cenšos norobežoties no sliktiem cilvēkiem. Tikai manā gadījumā, tas ir no sievietēm. 99% gadījumu viņas ir tie sliktie cilvēki, kas tikai, ja pašām tas ir izdevīgi, kādu laiku spēj notēlot labos. Nu, izšķirsies visi. Tad jau arī daudziem tās rozā brilles nokritīs par partneri. Bet tam pašam katram jāiziet cauri. Tur nekāda teikšana no malas nelīdz

RSQuattro  MGTOW - vispār jau es smejos par Tevi.
Sekss man vienmēr ir bijis vairāk(parasti kaut kā sievietes grib vairāk nekā es) nekā esmu vēlējies un nekad nav bijis par to jāmaksā. Restorāni, pasākumi utt, parasti abi maksājam, kad sieviete, kas es, ja kas dārgāks, tad abi kopā metamies.
Bet Tev ar tādu primitīvu domāšanu, protams, to nesaprast.

eloiza  Visas dziļās domas vēl nepārlasīju, bet izlasīšu.
Bet..... Skumīgs skats uz dzīvi. Tev
P. S. Atvainojos. Es nav vīrieC ☺️

Janeks12  Viss ir pareizi,tiem kam ir ģimenes dzīvē viss ok,tiem šī tēma garām,bet ir kam attiecībās viss nav ok! Lai par naudu pirktu sex tik zemu neesmu kritiis,nu protams kafejnīcas, koncerti,bet viss taču abpusēju jūtu vadīts ir iespējams bez lieka finansējuma!

Ceda  Laikam tāds preteklis, ka bez kārtīgas samaksas neviena neielaižas.
Un te ar nav ko darīt, tādu papilnam!

Reds  Nu nez, man šķiet ka reāli ir taisni otrādi ka ilgstošas attiecības un gimene ir taisni izdevīgāk nekā bieži mainot īslaicīgās. Nu protams ar tām, kuras nav pavilkušās uz kaut kādiem feminismiem un neuzskata katru savu dabisko pienākumu par vergošanu, bet vergot darbā svešam vīrietim - darba devējam, par kaut ko superīgu(tagad gan šis ir drusku apklusis - pie pirmajām problēmām "visu varam pašas", "vīrieši nav vajadzīgi" un citas feministes kaut kur baigi nozūd vienmēr). Jo nopietnās attiecībās ar normālu sievieti tā atdeve ir stipri lielāka par pliku seksu. Riski arī lielāki protams - viņas visos medijos tiek aicinātas izjaukt ģimeni, meklēt kaut ko mistisku labāku un nekad nevari zināt, kurā brīdī viņa pakļausies tam spiedienam.

CoCoSan  Omg, nu cik var dricelēt šito tēmu. Nepatīk sieviete pilnā komplektācijā, ko sēdiet rokas klēpī salikuši, ieslēdziet kvatriķi abām savām rokām.

Neteiktu, ka adekvātu vīriešu pilni autobusi. Braucu šon ar auto un ko es redzu pa logu. Vīrieši 170.gadi, ar bārdām līdz ceļiem, skrituļò, nūjo, skraida kā Dieva nepieņemti, citi *nanē saulē vai telefonā. Nu moins, kas tie par izbāzeņiem?! Un viņi šitādi tagad ir masveidā. Otra galējība - dīvānos un netā pirdēji. Un tas tikai par fiziski redzēto, nemaz nepieskaroties dzegūzes jautājumiem.

henings  abi strādā ,abi veido .dzimumu līdztiesība . nav stipro plecu ,atbalstu ,sagādnieku ,"īstu vīriešu ".godīgi un tikai taisnīgi .

Deavids  Brīnišķīgi ka vaismaz pa retam, bet tomēr parādās vīrieši, kas domā ar galvu, kā tēmas autors.

Viss jau pareizi uzrakstīts, nopietnas attiecības, un nedod dievs vēl laulības ir viena milzīga problēmu un ciešanu kaudze, kur vīrietim tiek vienas problēmas bet sievietei tikai un vienīgi ieguvumi.

Nožēlojami ir skatīties uz vīriešiem, kuri reaģē uz sieviešu manipulācijām, tu taču esi īsts vīrietis, tāpēc tev jādara tas un tas...

Īstam vīrietim nevar būt nekādu pienākumu attiecībās uz sievioeti.
Vīrietis nekad nedrīkst nest atbildību vai uzņemties atbildību par sievieti.

Paskatieties kā sievietes, NENORMĀLI bēg no jeb kāda vaida atbildības,
bet vīriešiem atbildību uzkrauj par jeb ko, arī par to ko pati sastrādājusi.

Vīrieši mācīties no sievietēm aizstāvēt savas intereses, viņas to dara vienmēr
un vīrieša intereses neizstāv.

neko  Vispār jau precas lai pie mantiniekiem tiktu nevis seksa pēc.
Visādi citādi seksu sievietēm tik pat daudz kā vīriešiem un maksāt par viņu nāks tikai tiem un tām, kas citādi pie viņa tikt nevar. Kādam nākas sievietei jaunu mašu nopirkt un vēl palūgties, kādai katru dienu kotletes cept cerībā ka tas "kotlešu ēdājs" vismaz reizi nedēļā ne tikai pierīties sagribēs:) Pārējiem sekss vienkārši ir neko par to nemaksājot, jo gribās ta abiem.

CoCoSan  Muahahaa, un to kas saka? lūzeri, kuri paši ir nekas un sauc viņus nekā? Neveiksminieki, kuri ir par kusliem tikt galā ar vienu sievietīti?

Deavids  MGTOW - Paskaties uz balsojumu pie postiesm pie plusiem un mīnusiem.

Ja Vīrieši aizstāv savas intereses, tad postam tiek salikti ļoti daudz mīnusi.

Būtu labi, ka tās būtu sievietes, kas liek tos mīnusus, kad viņām sāk aplauzt sieviešu pārspīlētā privilēģijas.

Bet to mīnusu ir tik daudz ka ir skaidrs ka tos liek arī vīrieši, vīrtieši lupatas, un niecības,
kas savas intereses liek augstāk par sieviešu interesem.

Tie aizstāvētāji ir niecīgi zem tupeles palikti vergi, kuri naivi cerot uz seksu pa spalvu glauda un siekalaini aplaiza sievietes.

Skumjākais ir tas ka viņi uzskata ka rīkojās pareizi un cēli, nesaprotot, kadi nekam nederīgi lupatas viņi ir ne tikai citu bet arī to sieviešu acīs kurus viņas izmanto. Un nekam citam tie sieviešu aistāvētāji nav derīgi kā lai sievietes tos muļķus ar necieņu uzmantotu pēc pilnas programmas.

Deavids  Labojums 00:08 - lupatas ir tie kas sieviešu interes liek aukstāk par savējām

eloiza  Bāc, kā negribās palikt rupjai. Laikam jāiekož mēlē...

Pārējiem sekss vienkārši ir neko par to nemaksājot, jo gribās ta abiem.(c) Bingo! Ir kam ir savādāk 🤑

Reds  Tas ko vajadzētu iemācīt lielākajai daļai būtu spēt pašiem domāt un pieņemt savus lēmumus, savas vērtības, nevis mēģināt izpatikt sabiedrībai, kuras domu nosaka sievietes. Patreiz vairums sieviešu māca kā vīrietim dzīvot un vairums vīriešu tam pakļaujas. Ar ko tas beigsies? Viņas sāks mācīt vīriešus kā labot jumtu? Kā pareizi metināt? Liekas itkā smieklīgi jautājumi, bet, ja tā nopietni paskatās, vīrieši tiek "ieprogrammēti" krietni sarežģītākos jautajumos.

Tikko vīrietis saprot ka viņa vērtība nemainās no tā vai viņam ir blakus sieviete vai nav, izrādās ka pasaulē ir šausmīgi daudz interesantākas lietas ar ko nodarboties gan darbā, gan atpūtā. Un kad tev ir darbs, hobiji, idejas ko attīstīt, tad viena tāda ar kuru varbūt būs tikai sekss, varbūt nebūs, varbūt viņa vispār nemāk gatavot, bet dikti grib sev uzsist cenu, ir nulles vērtībā. Un, kad viņas to saprot, ka šodien tev ir ieplānots makšķerēt, piemēram, un viņai nav nekā labāka ko piedāvāt - vienīgais piedāvājums ir "nāc un mani izklaidē", - lielakajai daļai nolaižas actiņas, saprotot savu vērtību. Pareizāk sakot to ka neko sievietei vertīgu sevī nav attīstījušas. Dažām tiešām ir ko piedāvāt, bet viņas izdomās kā to izdarīt, netraucējot vīrieša plāniem.

RSQuattro  Nu tāda komēdīja, lasu un rēcu :D Nu kur tādi lūzeri var vienā saitā tik daudz salasīties :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu