Cik jūs pārmaksājat par seksu? ( tikai vīriešiem)

Šis posts būs par to kā pareizi domāt. Laulību/ilsgtošu attiecību tirgus ir lohotrons, kurā jūs esat zaudētājs ar to pašu brīdi, kad esat stājies laulībā vai ilgstošās attiecībās ar sievieti jeb tā dēvētajā civillaulībā. Jūsu zaudējumi izriet no jūsu vīrišķās dzimuma lomas - aizsargāt, apgādāt, nodrošināt, finansēt, uzcelt māju utt. Kāpēc zaudētāji? Tāpēc, ka tas, ko jūs saņemt pretī ir rets, nekvalitatīvs atalgojuma sekss. Tā vārdā jūs uzņematies šos neskaitāmos pienākumus un materiālos izdevumus. Es šeit vēl piemirsu tādu lietu, kā nervu čakarēšana, zāģēšana, brīvības ierobežošana ( nedrīkst seksu ar citām sievietēm, pat, ja savējā nedod vai dod reizi mēnesī). Tad lūk, pareizi domāt, nozīmē aprēķināt jūsu un tās sievietes ieguldījumu un padomāt - a jums to vajag? Tas ir līdzvērtīgi? Jūsu reālās izmaksas seksam ir desmitiem reižu mazākas ārpus laulības un civillaulības. Padomājiet - cik jums orgasmus reizes vajag nedēļā? Tad parēķiniet cik tas maksā vidēji tirgū par vienu reizi ( iespējams pat ar izskatīgāku objektu) un tad sarēķiniet cik tas maksātu mēnesī. Pēc tam paņemiet izdevumus mēnesī tā dēvētās ģimenes uzturēšanai un atņemiet seksa cenu mēnesī, tā jūs sapratīsiet cik jūs pārmaksājat. Veiksmi domāšanā un nododiet to saviem dēliem. Viņiem tas ļoti noderēs.

vilx  Lai dzīvotu tā, kā dzīvoju laulībā, būtu jānolīgst mājkalpotāja. Tad vēl izmaksas par surogātmāti, pēc tam auklēm. Eskortmeitenes ar ko kopā iet uz pasākumiem. Nu nezinu gan, tik bagāts neesmu, lai to visu atļautos.

Reds  "Cik jūs pārmaksājat par seksu? ( tikai vīriešiem)" - paskatās, paskatās vismaz 3 transvestīti te ir, pie kam vismaz viens no viņiem totāls feminists, jābūt uzmanīgiem mūsdienās :D

vilx  Ak jā, aizmirsu pieminēt par seksa pakalpojumiem, bet tā manuprāt būtu nenozīmīgi mazākā summa, ja pieņemam, ka jādzīvo vienam un jātēlo normāla dzīve, visus pakalpojumus pērkot.

meenesgaisma  Mūsdienās bieži vien ģimenes budžetā sieviete arī ieliek savu naudas daļu. Parasti ģimenēs ir sadalīts viens maksā par pārtiku, otrs par kom.maks.
Ja gribas pirkt prostitūtas, kurām vienalga ar ko un kuras tēlo orgasmu, elso, tad var tā darīt.
Parasti jau ilgtermiņa attiecībām sievietes izvēlas vīrieti, kurš patīk. Kura gan dien dienā varētu izturēt sev netīkamu vīrieti? Es te nerunāju par variantiem 20 aprec 70 gadīgu.
Ir vīrieši, kuriem svarīgi, lai sieviete sagaida pēc darba, pasaka kādu uzmundrinošu vārdu, ar siltām vakariņām, lai ir gan, tad, ja ir labi, gan arī, tad ja saslimst un vajag kādu, kurš pienes ēst, ūdens krūzi. Ir tādi, kuriem vajag sievietes siltumu, apskāvienu ikdienā, vēlas kādu sevis turpinājumu bērnu. Ir tādi, kuriem vajag nodrāzties 1-2x nedēļā un sievietes uztver kā vagīnas, nevērtīgas, aprēķinātājas.
Es tikai par to, lai tādi vīrieši kā tēmas autors izmantotu prostitūtas un nedotu veltas cerības sievietēm, kuras vēlas, ko vairāk kā seksu.

siikaa16  Paskatījos internetā cenas. Parēķināju, pieskaitīju ka var dabūt uzreiz, kad grib. Sapratu, nav vērts meklēt mājsaimnieces cenas. Vīrietis jau bija mīnusos.
Nedod sliktus padomus!
Ja pats esi nekvalitatīvs seksā, tad negaidi no partneres kvalitāti.

Cerinju_Peeteris  [pilniigaa neizpratnee] kopsj kurja laika par sexu ir jaamaxaa? [laikam karantiinaa esmu kko palaidis garaam?]

VAZ07  Lauliba tas tomer ir darbs ,sekss tas bus hobijs ! Reti kuram izdodas apvienot sis abas lietas viena!
Par konkreta summam runajot es saktu ar 30 !

Tessa  akdies, vaimanfriiži macis oho vecmebelem, ko dariit oho un kapec te ir jabut, vistam jasmejas.

incelu tema, karteja, nav pat verts oponet, normalie neterejiet laiku un energiju, klabinot klavu.
atcerieties, es reiz jums stastiiju par inceliem? /nosirmo un panjem rungu/
uz mati gogli jusu ceļš. tadi mutij udeni visos forumos, parasti troļļi.

Tessa  Incels (/ˈɪnsɛlz/ IN-selz), a portmanteau of "involuntary celibates", are members of an online subculture[1][2] who define themselves as unable to find a romantic or sexual partner despite desiring one, a state they describe as inceldom.[3]

Discussions in incel forums are often characterized by resentment, misogyny, misanthropy, self-pity, self-loathing, racism, a sense of entitlement to sex, and the endorsement of violence against sexually active people. The American nonprofit Southern Poverty Law Center described the subculture as "part of the online male supremacist ecosystem" that is included in their list of hate groups.
Many incel communities are characterized by resentment, self-pity, racism, misogyny, misanthropy, and narcissism. Discussions often revolve around the belief that men are entitled to sex; other common topics include idleness, loneliness, unhappiness, suicide, sexual surrogates, and prostitutes, as well as various attributes they believe increase one´s desirability as a partner such as income or personality.Opposition to feminism and women´s rights is commonplace, and some posters blame women´s liberation for their inability to find a partner.Antisemitic beliefs are also regularly found on incel forums, with some posters going so far as to blame the rise of feminism on a plot masterminded by Jews to weaken the Wes.
RU: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%8B
http://thedevochki.com/2018/08/09/kto-takie-intsely-i-za-chto-oni-nenavidyat-zhenshhin/

banot nah šito. ka sultanu nobanoja un vel te paris bija. kadu menesi PA neradijas.

Mailija  Jautājums autoram.Vai Tevi kaut kā krata tas kā citi vīrieši veido attiecības?Domā ka izlasot tavu topiku tagad daudzi saķers galvu un skaitīs tos centus ko patērējuši attiecībās.Skaitīs kafijas krūzes un puķu pušķus?:D Un pretī saņemtās seksa reizes!:D
Normālās cilvēciskās attiecībās nav tādu problēmu un neviens neskaita CIK tad nu ir ieguldijis tajās attiecībās!Jo dara to lai tam otram sagādātu prieku,nevis lai pretī dabūtu seksu!Nu a visādiem lumpeņiem bija un būs visādas lumpeņu problēmas un tāpat neviena par velti nedos un pat par kafijas krūzīti nedos!Atliek tik izlikt savu žulti internetā,sist kulakā un domāt ka kāds šito sviestu atbalsta!

Alice  Klau, vīrieši - rēķinātāji, ir taču opcijas ar reālu samaksāšanu par seksu. Aizej pie pakalpojumu sniedzējas un samaksā. Un viss būs objektīvi, godīgi. Nekas nebūs jārēķina, varēsi vienā mieriņā dzīvot sev, neķerot kreņķi, ka kaut kur kaut kas ir par daudz samaksāts.
Bet attiecības ar sievieti atstāj citiem, kuriem nav jārēkina, kuri var gan nopelnīt, gan izdarīt, kuriem netrīc iekšiņa, ka nevar aprēķināt attiecību izmaksas.
Priekš kam iznest ar sīkstulību smadzenes vēl kādam?

Reds  Tessa - kādi 20eur krodziņā un drusku pacietības un neviens vairs nav "incels", "incels" ir viens no neveiksmīgākajiem feministu mēģinājumiem pazemot vīrieti.

Smieklīgi ka lielākie rēķinātāji komentāros ir sievietes, bet pārmet ka vīrieši kaut ko rēķina :D

Bišku greizi šaujat tik un tā - piemēram, apkopējas izmaksas vīrietim ir 0, jo apkopēja nav vajadzīga, ja māja ir tīra. Bet ja mājā ienāk sieviete ar uzstādījumu ka mājās viņa neko nedarīs - netīrīs, negatavos, nemazgās - vot tad gan pēkšņi parādās vajadzba pēc kalpotājiem, kuri aiz viņas savāks, kuri viņai gatavos un pienesīs ēdienu u.t.t. Nu vai arī vīrs uzņemsies šos, pēc viņas domām "vergu darbus".

Un fantāziju stāsti par to ka "sieviete arī iegulda savu naudu saimniecībā, rēķinu apmaksā" ir tīra taisnošanās - sieviete, dzīvojot atsevišķi, krietni vairāk atstātu visās izmaksās , nekā kopā ar vīrieti - tas viņām ir primārais uzstādījums, lai vispār ar kādu sāktu tikties. Ko jūs domājat - kāpēc vīrietim ir tik svarīgi būt ar māju, mašīnu un labu darbu un vēl svarīgāk ir izrādīt pēc iespējas atklātāk un ātrāk ka viņam tas viss ir? Un kāpēc visbriesmīgākie krāpnieki ir tie, kam mājās ir, piemēram, jauns volvo, bet uz randiņu aizbrauc ar veco fordiņu?

runcis  Cilvēkam dzīvē nav paveicies. Ar normālu pastāvīgo sievieti sekss vienmēr ir augstākā līmenī, nekā ar vienreizējo pērkamo. Secinājums ir vairāk kā 40 gadu laikā veikto simtiem eksperimentu rezultāts.

preilene  Šitā kaut kāda nabaga ļaužu domāšana. Visu atrast pēc iespējas lētāku. Un tad dzīvo pie mammas vienistabas dzīvoklītī visu mūžu – mammucis jau par dēlēnu vienmēr parūpēsies. It kā jau mīlīgi, ja nebūtu tik traģikomiski.

Es gan dzīvoju ar pārliecību, ka naudai nepatīk, ja to pietur, tai patīk apgrozīties. Tāpēc man nav žēl to tērēt lietām un cilvēkiem, kas man sagādā prieku. Un, jā, arī draudziņiem. Un šķistu nožēlojami pāris reizes nedēļā šķirstīt katalogu un skatīties, kuru puisi prieciņam nopirkt. Labāk tomēr ieviest pašai savu (vienu, konkrētu – pašu labāko no visiem), ar kuru var arī aprunāties, pasmieties par citiem un kuram muguriņu un pēdas vakaros pamasēt.

Tessa  liidz feministei man talu, man ljoti patiik viirieši, kuri tiešam ir šii varda verti)) ta ka gara nabagiem birkas nesanaks kabinat :DD

riebekle  Ja visu savā dzīvē rēķina naudā, tad, iespējams, diskusijas autoram ir taisnība, vismaz kaut kur - ka par visu jāmaksā.... Savā ziņā žēl cilvēka, kas tālāk par naudas maku un bankomātu neskatās, bet visiem jau nevar veikties. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu