Kuram influencerim seko tu?

Šovakar TV ziņās stāstīja, ka Latvijā esot 1800 (!) influenceri, kuriem reklāmdevēji maksājot par to, ka viņi reklamē viņu produktus. Kuram influencerim seko tu?

LaskovijMerzavec  Pats jau sako lidzi un citē Klavu un verl kkadus parsonāžus....

vilx  Ir, ir tā influenceru problēma. Kaut vai jūtūbe gribi kādu padomu pameklēt, ir, netrūkst, bet lielākā daļa ir sad--sts darbs un materiāli, jāpāršķirsta liels apjoms visādu pseidodarboņu klipu, kamēr pie jēgas tiec. Katrs mēģinājis savu kapeiku iebāzt.

riebekle  Es pat sev izsekot nevaru, kur nu vēl kādam influencerim. Varbūt uz vecumdienām, ja vien viņi tur reklamēs kādas nesaturēšanas vai spiediena zāles. :D

Gretta  Nevienam nesekoju, pašai galvā smadzenes.

Vaukskis  Es nevienu, "uz sitiena" no visiem pārsteidzoši daudzajiem, kādu ir mūsu zemes interneta plašumos, varu nosaukt tikai Evelīnu Pārkeri, bet nezinu, ko viņa "iepostojusi" YouTube".

farruca  nevienam.

Nicks  būmeri sapulcējušies apspriest līdz galam neizprastas lietas, skaidroju, ja Agnese Zeltiņa (vārds izdomāts) parādās glancētā žurnāla atvērumā ar jogurtu rokā, tas būmerim ir skaidrs, par to viņai maksā un tā nav infuencēšana (ietekmēšana), ja jogurta tirgotājs līgumā norāda, ka Agnesei tā bilde jāpārpublicē arī savā FB vai savā insta kontā, tad būmeris bļauj, ka viņš uz to neķeras, un kas vispār ir influenceri!?

Amadejs  Seko tiem kam pašiem savas galvas nav.

Virgo  influenceris....latviski tulkojas kā Debilizātors !

Piparkuka  Pilnīgi nevienam! Vispār neesmu tajos soc.tīklos, lai sekotu!:)

gertrude  no latviešiem nevienam. sekoju vairākiem ukraiņu un krievu rokdarbnieku kanāliem yotubē un fb, žēl, ka neprotu spāņu valodu, viņiem ir interesanti meistari.

Alice  Skatos arābu pilota bildes. Viņš arī laikam kaut ko tur influencē. Ja nekā citādi, tad vismaz smuks.
LV ietekmeļi neinteresē.

miers2  Es sekoju alus cenām

anis  Nu ja-sekoju tematiem,ne personāžiem! Daudz kā interesanta/izglītojoša var atrast-dažs izveidojis veselu tematisko seriālu.

Gabrieela  Īstenībā, nesaprotu, kāpēc kādam būtu jāseko? Vai tiešām nav nekā interesantāka ko darīt?

ThisLove  esmu patiesībā ļoti pagodināta, ja manā apkārtnē, kaut arī virtuālajā, ir skaisti cilvēki. ģīmju grāmatā man ir "draugos" gan skaistas dāmas, gan interesanti džeki. atzīšos, ja redzu teātra uzvedumus, tad lido gan aktieri, gan režisori, un es uzņemos atbildību par bazāru, t.i. nekad vairs šos visnotaļ interesantos cilvjus nesatikt. bet-nobody is perfect, vai tad nē ? D:)
attiecībā uz influenceriem-zinu, ka pasaules topā instagramā ir selēna gomeza, arianda grande un ronaldu. zinu, ka abu savu profesiju dēļ man vajadzētu gan vairāk piesekot vismaz sunglasses sejām. būs jāpievēŗšas tam))

rokons  Tik kur teikts, ka inflis nemelo?
Ja reklāma satur melīgas ziņas, sods reklāmdevējam stipri bargs. Ir arī daudzi reklāmu ierobežojoši likumi, un tos uzrauga.
Inflis ir brīvs, jo privātpersona stāsta par sevi, ko grib to saka. lai gan patiesība to, par ko tam maksā

Drole  >18:54
cinnij, tavos gados fb/insta tiinju izklaides, kolekcioneejot taada pasha liimenja klakjierus, izskataas komiski un izmisiigi.

anis  19:05-tas ir bizness -mani tas kaitina,jo bieži dabonu dzirdēt. Tagadiņās jebkuru cūcību ar to attaisno!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu