Kuram influencerim seko tu?

Šovakar TV ziņās stāstīja, ka Latvijā esot 1800 (!) influenceri, kuriem reklāmdevēji maksājot par to, ka viņi reklamē viņu produktus. Kuram influencerim seko tu?

Litija  Zinu, ka saulesbriļļu biznesu instagramā atbalsta Eimija Roilande, Chantal Kopenhagen Goldfinger, Lyn Slater(! vecums nav šķērslis!).

ThisLove  Drole, es savos gados vēl varu ar izpletni nolēkt (tu vari? lecam kopā? DDD)
2) kā jau minēju, abas manas profesijas spiež zināt par/uzturēt biznesa attiecības ar- moderniem cilvjiem. /Cik tad mēs te vsp LV esam./
3) interesanti, ka elegancei nav vecuma, vismaz rietumeiropietes tā domā, un reklamē sunglasses cienījamos gados!
4) strīdus kultūra...…….(((

Jurij__1962  ja smukas skuķes, tad ne "sekotāji" bet "seksotāji"

Nicks  Ja kads no šitā 50+ kontingenta, kas komentē sekotu teiksim kādai 50+ dāmai instagram, kura liktu bildītes kā nūjo, kā Dobelē ceriņus apskata utt, nu kkas jums viņā patiktu, jūs sekotu, un ik pa 10 postiem būtu kāda reklāmiņa, koriģējišā veļa, tablete pret locītavu sāpēm utt, tad jūs arī bļautu, ka tā ir stulba influencere. Nevajag skatieties profilus kas domāti jūsu mazbērniem, tad nebūs jāķērc, ka influencēšana ir debīliams!

anis  Ja tā kundzīte nedarās manās mājās-tad tas mani nekustina! Bildītes neuzrunā! Drīzāk informatīvs teksts...

anis  Nja,trāpīts- nu negaršo man nenobrieduši augļi...

dabasmiilis  19:44,

Būtu jau labi ,ja tās jaunās ceriņus vērotu , bet nē - tur pārsvarā prātiņā vāji bērneļi ar izbolītām acīm kaut kādu sviestu gvelž un tādi paši arī viņiem seko un klausās tajā sviestā , un paralēli vēro mārketingu. Man reklāmdevēju vietā būtu kauns tādiem ļaut reklamēt savus produktus.

Jāsaudzē mazbērnu psihe un steidzami no soc.tīkliem šie jāizdzēš!

Litija  es varētu piesekot kādai jogas trenerei)) Varētu arī kādiem modes guru, kuri stāstītu par tendencēm lietišķajā stilā. esmu no tiem, kas pērk ar, ja lieta ir derīga!
man vajag influencerus ar pievienoto vērtību, lai es sekotu. Tikai skaists izskats ir labi, bet diemžēl vai par laimi vairs neesmu TAJĀ vecuma & saprāta grupā, kura tic, ka tas sportiskais kovbojs šādu ārieni ieguvis pateicoties marlboro, ko tas reklamē!
ach ja, sarkano marlboro iesaku tālbraucējiem:))

senleja  Anglicismus nesaprotu un neciešu,,,

Pecinja  Nesekoju nevienam

dodekaedrs  Man simpatizē Maija Rozīte!

uzplanaledus  Es sekoju kādam Kanādas influencerim, kurš māca angļu valodu un vienlaikus stāsta par savu dzīvi. Ja vien ir laiks, skatos viņa youtubes. Tas nav kaut kaut kāds blēdis, bet reāli tīra dvēsele, kas piesaista.

Piparkuka  Jelena Anishcenko! Atklājums un bijusī kolēģe.

vaitiesam  Reiz jutube uzskrēju uz Дудя video par puisi no Magadānas.
Viņam tika uzsaukts brauciens uz Spāniju, pēc kura viņa viedoklis par Eiropu stipri mainījās.
Nupat noskatījos tā paša Дудя video «Как устроена IT-столица мира/вДудь» ar ļoti interesants video.
Karoce viņam ir vairāki nu ļoti interesanti video, tad nu arī sekoju viņa jaunajiem sižetiem.

CoCoSan  Halloo, mums tiešām ir vienāda izpratne par to, kas ir infucionieris un čista blogeris? Ir zebiekstes, kuras uz uzpumpēto pupu un lūpu rēķina pelna, reklamējot saulesbrilles, kosmētiku vai suņu kontracepcijas līdzekļus.

Un ir blogeri, gudri ļaudis, kuriem gribas sekot līdzi tikai tādēļ vien, ka viņiem ir tiešām kas vērtīgs sakāms pasaulei. Un man netraucē, ja šāds blogeris noreklamē to, uz ko viņš var nopelnīt.

kokto  nepareizais tev nika . Pareizi būtu "influenceris_1801 "

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu