Ko dzīvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu precama?

Ko dzūvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu izskatāma kā variants nopietnām attiecībām, vai pat laulībai.

dodekaedrs  Kā nu kurās aprindās... Ja

Karmensita  Kolosali, tu esi ģēnijs

krumuzagis  par ko lai runā ar sievietēm? vīriešiem savā starpā sarunas ātru pārvēršas par, ko tu te stāvu un tu man te nemāci ko vajag. bet par ko lai runā vīrieši ar sievietēm?

henings  vismaz 0 bilance .

Chris1986  krumzagis, ar sievietēm labāk nerunāt, bet piekrītoši mājot ar galvu, mēģināt kkur ātri notīties

Ceda  Izklausās, ka šis portāls pilns ar abu dzimumu parazītiem no patversmēm un cietumiem!

Chris1986  Jā, jā, Ceda, tieši vēl tava negatīvisma 5 kapeikas mums te pietrūka! :D

Ceda  Te tak visi gaudo, visiem problēmas! Nevienas interesantas tēmas!

krumuzagis  man jau nav ko uztraukties no skolas laikiem par jampampiņu uzskatija gan dēļ izskata gan uzvedības, ja mēs būtu no japānas vai saūda arābijas, kas ir iespējams, jo mājā, kur dzīvoju agŗak bija aŗābu valodā uzraksti uz sienām, māja celta 1890tajos gados, pēcāk studiju gados dienesta viesnīcā galdiem atvilknes aprakstītas arābu valodā, tad vienīgais, kas radītu nesaskaņas vīriešu un sieviešu starpā ir vai audeklu auž vai vij, ja paskatās uz lietām nevis tā kā tās pasniedz, bet kā tās ir iespējams saskatīt, tad vērojot boksa maču cīņa nenotiek starp diviem bokseriem, bet gan tiesnesis uzjautrinās kā divi villojas

preilene  Vispār jau, izskatās, ka M500 pārkopē sieviešu komentārus no iepriekšējām tēmām ;)

RSQuattro  Puuuka - par mammu nepiekritīšu. Vecāki būs tie, kuri bērnu izaudzina.

Ja sieviete dzemdē bērnu, atstāj to, piemēram, glābējsilītē(vai kā to sauca) un ir cita sieviete, kas to bērnu izaudzina. Vai tiešām mamma būs tā, kas to bērnu pameta? Bioloģiski jā, viņa būs mamma, bet vai tiešām būs mamma tā vārda izpratnē? Vai mamma tomēr būs tā, kura to bērnu izaudzina kaut arī nebūs dzemdējusi?

Kā ar cilvēkiem, kuri ņem bērnus no bērnu namiem? Viņi nebūs mammas un tēti tiem bērniem?

Litija  Nav jau tā, ka visas sapņo par mendelsona maršu, un bez tā nikur. diemžēl tagad tieši modē brīvās attiecības). Just 1 condition. Brīvās attiecības starp 2 ģimenes stāvokļa ziņā līdzvērtīgiem...indivīdiem. Ja viens no viņiem ir precējies, tad otra ir muļķe. Āmen. Atskaitot gadījumu, kad tas precētais ir 25 gadīgs sportists.

antarktida  Pēc iespējas mazāk. Tad varēs izdresēt mājdzīvnieku pēc savām vēlmēm.:)

AivarsN  Viss atkarīgs no tā, kāda vīrieša uzmanību sieviete vēlas piesaistīt. Ja negrib lieki piepūlēties, tad nāksies samierināties ar tādu, kurš gatavs ņemt, vai komunicēt ar vīriešiem tikai virtuāli.

krumuzagis  jautājumu var pārveidot, kam būtu jānotiek vai kas tev vai viņai būtu jāsāk darīt, ka jūs sākat gribēt būt kopā, ja visu laiku mācijāties viena klasē skolā vai arī darbā, cik zināms pēc sandras bullokas teiktā attiecības kas balstītas uz iepazīšanos krīzes situācijās parasti ir visspēcīgākās, centos nocitēt filmu rush hour 2

AivarsN  Varbūt krīzes situācijas ir lielisks pārbaudījums, vai uz to cilvēku var paļauties? Dzīve jau nesastāv tikai no izklaidēm.

RRAGANA  Pareizais jautājums būtu-ko Tev kā vīrietim ir jāizdara, lai viņa piekristu precēties ar Tevi?!😃 Līdz ar to, ar ko gan Tev būtu jāaizķer viņas stīgas, lai sieviete izskatītu Tevi kā nopietno attiecību variantu! Padomā par to! Kā labi zināms-ne jau vīrietis izvēlas sievieti, bet gan sieviete-vīrieti. Tas tā, ja runā par nopietnajiem gadījumiem, ja kas😏

RSQuattro  RAGANA - Izvēlas tas, kurš pirmais uzrunā. Sieviete var piekrist vai nepiekrist vīrieša izvēlei, bet izvēli izdara vīrietis.

Bet vispār, uzrunā drosmīgākais(kaut arī ne vienmēr, jo situācijas mēdz būt dažādas) un izvēli izdara abi.

runcis  Kā tur bija tai teicienā: vienam patīk māte, citam meita, vēl kādam kleita

ne_meklejumos  Jāsasniedz vīrieša sirdi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu