Ko dzīvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu precama?

Ko dzūvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu izskatāma kā variants nopietnām attiecībām, vai pat laulībai.

dabasmiilis  Sievietei jāsagrābj aiz pautiem kuilis un jāaizved pie altāra , pretējā gadījumā tas kuilis nekad nesaņemsies viņu bildināt! /tik vienkārši/

Tālāk jau tam kuilim cita varianta nebūs ,kā vien precēt nost! Pretējā gadījumā draud palikt bez keksa!

dabasmiilis  Bet ,ja pavisam nopietni ,tad jāprot adīt ,tamborēt zeķes ,izšūt krustdūrienā (zupu vārīšu pats , ne do dies ,ka tur kāds mats iekritīs - visa apetīte būs pa galam),
nevis sapotēt lūpas un iegūt uz savas miesas miroņgalvu tetovējumus , kas liecina ,ka meitietim ar galvu tā ir kā ir , tādu neviens sakarīgs vecis neprecēs.

Manieres jāapgūst , jāpārvalda dzīves gudrība ,bez tām tālu netiks.

Skaistums pa lielam neizsaka neko - nu negribu skaistumkopšanas salonos mītošās neveselīgās skaistules - tās pat veselīgus pēcnācējus neiedos - ar ķīmiju nolietas no galvas līdz kājām, kad pietiek tikai ar to ,kad viņa atver muti ,lai saprastu ,ka ar tādu pat nav par ko runāt - bez skaistuma ir tikai tukšums.

MGTOW  Vispār nevienam neiesaku tādu civiltiesisku darījumu kā precības. Bet, ja nu bez tā nu nekādīgi nevar ( vagīnatkarība, vecmodīgi uzskati par mantinieka nepieciešamību u.c. "nopietni iemesli"), tad būtu lietedrīgi izvirzīt sekojošas prasības: 1) Jābūt vizuāli pievilcīgai, izskatīgai, ar labu figūru ( skaistai tāpēc, ka sieva ir jūsu vizītkarte sabiedrībā, laba figūra - lai jums būtu seksuālā iekāre pret viņu vismaz kādu pirmo laiku. Apniks agrāk vai vēlāk, bet vismaz sākums, lai ir labs. 2) Jābūt nobriedušai kā personībai t.i. jāspēj uzņemties atbildību ne tikai par sevi un savu rīcību, bet arī par ģimenes labklājību un komfortu t.sk. psiholoģisko, kas atkal nozīmē attiecīgas rakstura īpašības. 3) Lai uzņemtos materiālo atbildību par ģimeni viņai jau ir jābūt izveidojušai karjeru un jāsaņem laba alga, kas LV būtu krietni virs vidējā - ap 2-3 tūkstoši mēnesī. Labi, ja viņai pūrā būtu nekustamais īpašums, kur ģimenei dzīvot, bet tas var arī nebūt, ja viņa ir mērķtiecīga un dzīves laikā ir gatava attīstīties un to nopirkt vēlāk. Vēlams, lai viņai būtu uzkrājumi. Kategoriski nepreci sievieti ar kredītiem. 4) Protams, viņa nedrīkst būt šķirtene ar bērnu/bērniem pat, ja viņai it kā nav finansiālu problēmu. Viņa neder defaultā, jo tur ir ārkārtīgi daudz zemūdens akmeņu. Galvenie no tiem: 1)pedagoģiskais strupceš - tu nekad nebūsi tiesīgs audzināt viņas bērnu un viņš tev arī nekad nepakļausies 2) bērns tevi ienīdīs aiz greizsirdības un kā konkurentu par mammas uzmanību, tāpēc visiem spēkiem centīsies panākt tevis dabūšanu prom no ģimenes, sevišķi, ja bērns jau ir vecāks par 3 gadiem. Meitenes tevi var apvainot seksuālā uzmācībā, puikas arī var citādi apmelot, bet, kad izaugs, tad sados pa bieti par to, ka "drāzi" viņa mammu. Nekādi finanasiāli ieguldījumi netiks novērtēti. Šādā surogātģimenē tu būsi pēdējā vietā aiz suņa un kaķa. Ja ir tjoščā, tad vispār karies. Vēl tādi sīkumi, kā bērnu oriģinālais tētis, kurš ik pa laikam u

AivarsN  Pragana jau atkal visu grib pagriezt otrādi. Kāpēc gan vīrietim vajadzētu nopūlēties dēļ sievietes, kura viņa izpratnē, attiecībām vispār nav derīga? Abiem dzimumiem ir jāpierāda, ka no viņiem ģimenē būs jēga, kā ir spējīgi pildīt savus pienākumus, uzņemties atbildību. Pat patērētāju sabiedrībā, ar smukumu vien, nekas nebūs līdzēts. Varbūt tas var palīdzēt dabūt labu darbu, vai klientu, bet ne veidot ģimeni.

Izvele  Reti kura sieviete, kas savā dzīvē ir ko sasniegusi, vispār vēlas tikt vērtēta kā precama un kur nu vēl precēties.

CoCoSan  Jā jā Aivar, tā nu tu gribētu veidot ģimeni ar sievieti pērtiķienes izskatā. Grozi kā gribi, sievietei tomēr ir jābūt redzei patīkamai

MGTOW  Papildināšu. Tātad šķirtenei ar bērnu, kaut kur ir bijušais vīrs, kurš ik pa laikam uzradīsies un pieprasīs tikšanos ar viņu un ar bērniem, sevišķi, ja šis godīgi maksā alimentus. Bet, var gadīties, ka šim vēl ir greizsirdība, tad dabūsi tādu pazemojošu rituālu kā konkurence par mātīti divu aļņu starpā. Vēl ir tāda neērtība, kā tā bijušā vīra/piedzīvotāja radi, kuri tiem bērniem ir vecmāmiņas, vectētiņi, kuriem arī ir tiesības utt. Vienvārdsakot, tu būsi pēdējā vietā aiz suņa un kaķa iebraucamajā mājā ar pienākumiem šo bordeļ māju finansiāli nodrošināt. Tas ir ļoti īsi par šķirtenēm ar bērniem. 5) Līgavai ir jābūt no labas ģimenes, kurā ir bijuši abi vecāki un abi joprojām draudzīgi dzīvo kopā. Tas palielina iespēju, ka tev izdosies izveidot labu ģimeni. Ja līgavas radi un paziņas ir bidlo no sociāli zemajiem slāņiem - uzreiz atmet domu par precībām. Sievietei ir jābūt galvā pareiziem uzstādījumiem, viņai ir jāgrib ģimene. 6) Nekad nepreci sievieti, kura kaut mazākajā mērā ir paudusi vai izrādījusi feministiskus uzskatus ( parasti viņas nebūs no labām un pilnvērtīgām ģimenēm, un nebūs arī ne vizuāli pievilcīgas, ne arī seksuāli iekārojamas, bet retos gadījumos ir izņēmumi), jo tā ir sieviete ar izkropļotu pasaules skatījumu, kur vīrietis principā ir ienaidnieks, apspiedējs un vārmāka, kurš viņai visu ir parādā u.c. murgi. Ilgi viņa savus uzskatus noslēpt nevarēs un tu viņu ilgi paciest arī nevarēsi, toties problēmas ar likumdošanas un nepatiesu apsūdzību palīdzību tāda tev sagādās gana lielas. Tāpēc labāk nelien lamatās. Tas ir nereāli svarīgi, kādi ir sievietes pasaules uzskati, tāpēc esi ārkārtīgi uzmanīgs pret šīm lietām.

Izvele  Kurš tam dzīves pabērnam atkal iedeva internetu?

Caune  Jo vairāk sieviete sasniedz, jo mazāk grib būt izanalizēta pa punktiem.
Dzīvojot ar nostāju- visas ir stervas, saulstarīti nedabūt, bet gan ar katru nākamo personu apstiprināsies stervozums.

Laimnese  Piedodiet, bet dažiem te nedraud precības ar labi pelnošām sievietēm....jo viņām ir arī smadzenes.....

Lapsa99  Da prec visādas sievietes - tamborētājas un draiskules, mākslinieces un māmiņas, duras un banku prezidentes. Galvenais - ja sieviete pati vēlas precēties un tiecas pēc tāda veida attiecībām. A visi tie - tas nav labs un šitais nav labs liecina tikai par to, ka sieviete patiesībā nevēlas attiecības.

saulite34  Tās sievietes kas prot labi vīriešiem makaronus uz ausīm karināt par precinieku trūkumu nesūdzas.

Ceda  Tā ir dilemma, precamās noteikti nemaz nevēlas precēties un nepūlēsies karināt makaronus, lai tiktu pie vīra.

Lapsa99  M500, nu kā lai es zinu. Daudzas vnk paliek stāvoklī, vot i apprecas. Citas ir vnk smukas vai laba saskaņa. Kas ir jāsasniedz kritēriji atšķirsies santehniķim no mākslinieka vai baņķiera.

puuuka  RSQuattro .....mamma ir un paliek viena,tāpat kā tēvs,bet visi pārējie ir tikai audžu vecāki,un ,lai cik labi viņi arī būtu,vajag jau no pirmās dienas bērnam(kad viņš sāk saprast par ko iet runa) pastāstīt par viņa vecākiem,lai arī kādi viņi ir bijuši,un nekad nenolikt un nenozākāt bērna īstos vecākus.

saulite34  Tad jau tēmas autoram ir tikai tāda svarīga lieta jāizdara,kā jāapprecas ar to sievieti,ar kuru ir tik ļoti paveicies gan pašam ,gan viņa bērnam.

puupoliite  ...sievietei ir jābūt sievietei visās dzīves situācijās (neskatoties uz darba un rūpju daudzumu)...:)..

Ceda  Sataisa te jezgu! Problēma, ka nevar visas mammas apprecēt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu