Ko dzīvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu precama?

Ko dzūvē jāsasniedz sievietei, lai viņa būtu izskatāma kā variants nopietnām attiecībām, vai pat laulībai.

CoCoSan  Nu psc. Bērnu uztaisīt tur daudz nav nedomā, toties noprecēt to, kurai bērns uztaisīts vai taisīšanas procesā- ojāaa, tā ir konkrēta problēma. Ja tās sievietes neder dzīvei un precībām, ko dzemdē tos bērnus no negribamām sievietēm ar sliktiem gēniem un nejauku raksturu? Reāli garīgi atpalikušo domāšanas veids.

CoCoSan  Bez smadzenēm.

CoCoSan  Tas laikam tu ko nesaprati 😉 Sievietei, kura draudzējas ar galvu, un proti, nāk no labas dzimtas, ar labu izglītību, un proti, ar pietiekamu IQ un EQ, ar augstu sievietes pašcieņu, nekad neienāks galvā dzemdēt no random tirliņa, balstoties uz pieņēmumu vin "viņš toč mani apprecēs, ja dzemdēšu no viņa".

Un vsp kur prāts radīt bērnu uz kujbujduj. Bērns ir cilvēka augstākā pilotāža - radīt, izaudzināt un atstāt pēc Sevis Krietnu Cilvēku.

Kā var radīt bērnu no mīkstā, kurš nevar pieņemt lēmumu atzīt sievieti par labu esam, apprecēt to, dibinot ģimeni un radot savu cilti vai arī izlēmīgi pārtraukt attiecības, ja vīrietis nejūt sievieti kā savas būtības daļu un savas cilts māti. Kādēļ sava gļēvuma dēļ apzagt sievieti - viņai nolaupot laiku un citas iespējas, ko liktenis viņai var piedāvāt.

Albi  Nevis KO jādara, bet KAS jādara😂😂😂 ...tas tā...tiem, kas grib tās sievietes, kas te visu sas iegušas😆

MGTOW  Cocosan. Es kā vīrietis arī nesaprotu, kā var dzemdēt no hvz kā un pēc tam ar bērnu uz rokām iepazīšanās portālos meklēt "mīlošu tēti". Tādas situācijas ir sploš i rjadom. Tev kā sievietei savu dzimumu tā kā labāk vajadzētu saprast un dot vismaz kādu skaidrojumu, kāpēc viņas tā dara. Mans skaidrojums ir vienkāršs - duras. Un no dabas duras.

Orchia  Nu ko lai atbild, ir kā ir, katrs meklē to zelta maliņu savam mākonītim.

Kurš bez grēka, lai met akmeni pirmais. Pat ja sieviete kļūdījusies nepareiza vīrieša izvēlē, tas tak neizslēdz secinājumu izdarīšanu un tiesības uz nākotni un laimi.

Galabaigās, neesi tik kategorisks, dzīve sastāv no vienas vienīgas kļūdu un to labojumu ķēdes. Un kā būtu, ja tev tavas kļūdas netiktu piedotas? Krč, tā ir dzīve un tā ir pieredze, ko katrs gūst visa mūža garumā. Un pavisam cits stāsts vai no defekta tiek iegūts efekts vai defekts kļūst par dzīvesveidu.

AivarsN  Ar sagatavošanu ģimenes dzīvei, nekur vairs nenodarbojas, ne ģimenē, ne skolā. Lai gan tai vajadzētu būt galvenajai prioritātei. Tāpēc rezultāts arī ir tāds kāds ir. Jau no mazotnes tiek audzināti patērētāji. Bet kā šī patērētāju iekārta irst pa visām vīlēm, tāpat arī ģimenes, reti kurš spēj izveidot un uzturēt ilgtermiņā. Nevienu transporta līdzekli bez apmācības vadīt nedrīkst, bet veidot ģimeni, kas ir desmitkārt sarežģītāk un atbildīgāk, drīkst dibināt jeb kurš.

saulite34  Tie ,kas te gadiem sēž un un daudzreiz bijuši precējušies, tiem tāpat visas sievietes būs sliktas.Labi,ka ir pietiekoši ģimeņu,kur cilvēki mīl viens otru un nepieprasa kaut kādus īpašus sasniegumus no otra cilvēka.

AivarsN  Tieši tā! Tie, kuri to mākslu apguvuši un arī atraduši otru tādu pašu, tie dzīvo ilgi un laimīgi. Bet tie, kuri pat nevēlas neko mācīties, tie tā arī paliks vieni.

saulite34  AivarsN,kurš tad tev liedz mācīties,mācies to mākslu un nevajadzēs te gadiem savus indīgos komentārus rakstīt par sievietēm.Tu jau esi tas,kuram visas sievietes ir sliktas.

Pillerina  Skaists, gudrs, turīgs, veselīgs un sportiski attīstījies vīrietis.
Tak elementāri! Lai no viņa nesāpētu galva :) :)

Chris1986  Es domāju, ka tāds varētu būt Porziņģis. Un pelna viņš arī 69 000 dienā

Chris1986  Vēl tik tāds nieks, ka jāsagaida, kad viņš sāks sist kanti Čočo vai kādai citai no PA vecavām. Vispār jau taisnīgi būtu, ka tām, kas ilgāk gaida, kā tām pirmajām

CoCoSan  Mazais, cik var stāstīt, esmu laimīgi ģimenē tuvu 30 gadiem, šeit atrodos, lai piedalītos tirliņu izklaidēs. Būs vēl kādi jautājumi, mazais? 😉

AivarsN  Manos plānos vairs precības neietilpst. Tās radītu pārāk daudz nevajadzīgu problēmu.
Kamēr cilvēki nesapratīs, ka ģimene ir visa pamatā, bet pārējais tikai nenozīmīgi sīkumi, tikmēr mūsu nācija turpinās strauji izmirt. Kamēr cilvēkiem izklaides un bezjēdzīga laika nosišana būs svarīgāka par ģimeni, labāk palikt vieniem, lai nesagandētu dzīvi arī citiem.

burleska  MGTOW, palasījos Tavas vēlmes. Pilnīgi nopietni- iesaku skatīties vīriešu virzienā :) Neviena sieviete nespēs atbilst Tavām prasībām ;)

Pecinja  Nekas nav jāsasniedz, jābūt patiesai, un nav jāizliekas. Un protams pašai ir jāzin, ko dzīvē grib sasniegt, un kas būtu jāmaina, lai tas izdotos... Tas arī viss.

dabasmiilis  Lai būtu precama , viņai jābūt ar labu slavu un tikumu , nevis tāda ,kurai puse valsts pāri gājusi.

Kad dzirdu , ka 18-20 gadīgai jau bijuši kā minimums 10-20 partneri , tas liek aizdomāties pavisam nopietni! Tajā vecumā arī 3 man jau liktos par daudz - gēni jau sabojāti , pēcnācējiem nederīga!

Normāli ,ja dzīves laikā šad tad nomainās attiecības , bet mūsdienās tās attiecības mainās ik pēc dažām dienām ,ja ne stundām. Ko tur tādu vairs precēsi , knapi līdz altārim aizvilksi , bet šī jau prasīs šķiršanos par katru sīkumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu