Jaunieši! Kāda motīva vadīti sūtiet savu dzimumlocekļu attēlus?

Ne sveiki, ne labdien nepasakot paskastē attēls un viens vienīgais vārds -- der?Man jau vesela kolekcija ar jūsu spēka zariem. Varbūt uzrīkot izstādi un noteiksim 3 godalgotās vietas-- spēcīgākos oho locekļus.

antarktida  Es tikko dabūju vēstuli ar šādu tekstu: "Čaviņa sauļuk.Varbūt vēlies palūkot pa watsapu vai mesindžeri kā apmierinu savu --draudziņu--un kā izšlāksies spermiņa..?"
Varēšu pievienot savai atsūtīto locekļu kolekcijai. Varbūt tiešām taisam izstādi?
Kāpēc vīrieši paši neko nesaka par šo visu?

Deavids  Nu tak dari tā pat, aizūti vīrīešiem savas vāvever vai pupu bildes.
Tad tā sāksi saprast un nevajadzēs šeit muļķīgus jautājumus uzdot.

riebekle  Man šķiet, ka vienkārši daudzi kautrējas seju sūtīt, jo neesmuki, un tā, tāpēc sūta čibrikus.

vilks28  Jā, jums gan labi, man pežu tikai viena ir atsūtijusi , kad jautāju, vai nokačāta, tad kļuvu gandrīz par tautas ienaidnieku . :)

LaskovijMerzavec  Aiz garlaicïbas fake sūta visādas bildītes un kaifo kad babulji sacepjās.

Un šāda tēma vispār ... kā odzinja uz putukrējuma..,

Jurij__1962  nevis
"sūtiet savu dzimumlocekļu attēlus"
bet sūtat, un ko, ja būtu sveiki un labdien, tā būtu cita lieta ? :)

kosema  18.53....watsapā sūta reāli personāži,ar redzamu seju un ja vēl mazliet palaid muļķi,tad arī video sūta ar pašapmirināšanās procesu...manā kolekcijā ir pat slavens LV velosportists....prātam nepavēlēsi,kad zem jostas vietas problēmas.

LaskovijMerzavec  Jā, jā.... šitie stāsti ir neskaitamas reizes dzirdēti - katrai bijuši miljonāri, bet apprecējusies dēļ milestības. tagad jauni puiši rindā stāv un pilna paskatīte ar locekļiem.

vaitiesam  Tagad skaidrs kāpēc precēti tantuki šeit tusejas, lai saņemtu krāna bildes un pasiekalotos.

elsa  Labāk skaties uz jauniem krāniem, nevis 60 gadīgs, pilna gulta ar aizaugušu miesu, purns kā pēc mēnešnieka un rokā iežmiegts zili mells , aizaudzis mūža mežos, krāns. PsiKotrauma uz mūžu.

CoCoSan  Laskavij, a tu uztaisi feiko babenes profilu, varēsiet watsapā/mesindžerī/instagrammā beigt kopīgi.
Bet vsp pretīgi, it sevišķi, ja tadu uiņu atsūta tavai meitai

Jurij__1962  varbūt tie ir dažu no viņu sejām ? :)

Epifanija  Visām jau nesūta, jābūt ir īpašai!😂

Gunitaa  Mjā, kaut kā nav dzirdēts, ka sievietes vīriešiem uzbāztos ar savu dzimumorgānu foto. Laikam esam no dažādām planētām. :D

Gretta  Varbūt prātīgāk būtu jautāt pašiem sūtītājiem, nevis publikai zālē. Man vienalga, kāpēc sūta, vienkārši izdzēšu un neatbildu.

allldis  Domāju, ka mani draugi mediķī visai precīzi šādi šo noviržu slimniekus raksturoja (citēju pēc atmiņas):"tie visi locekļu sūtītāji ir psihoterapeita, sexologa pacienti, jo nekad un nekur medicīnisko faktu apkpojomos veseli un normāli vīrieši nav reģistrēti ar tādām, praktiski exhibicionistiskām novirzēm, kā šie, parasti sirgstošie ar mazvērības kompleksiem attieksmē pret reālām pretējā dzimuma pārstāvēm. Izņēmumi gadoties, ja pavisam zaļi, mazizglītoti, intelekta apdalīti subjekti kādu reibinošu vielu ietekmē arī tā rīkojas, bet tie parasti ir vienreizēji gadījumi šo subjektu praksē, kas reti tieši šādā veidā atkartojas." .

krumuzagis  sievietēm neinteresē locekļi viņām interesē jūtas, ko izraisa vīrietis, boldriks ir jākopj tāpāt kā prāts un sirds, bet dzīvē viss ir sāvādāk, vispirms fizioloģija tad mentalitāte

lotuss  te iet runa cik kuram aukstu latiņa pacelta, tas ir par locekli aukstāk nevaru pacelt:))))))

LaskovijMerzavec  Cocosam... par to jau ari diskusija - fake banenes profilam, suta fake locekljus no fake profiliem un par to tiek veidota megaaktuāla fake tēma, kur citi fake iztirzā.

Jeb elementari dalja tautas ir nogarlaikojusies lidz rāpšanās atpakalj kokā līmenim ...

Alice  Iespējams, tas ir vienīgais vērtīgais, kas viņiem ir. Man domāt, ka ar prātu apveltīti vīrieši tā nedara.

Ieteikums, ko darīt ar šo kolekciju - draudzeņu ballītēs pie stāstiem par iepazīšanos internetos, šis ir lielisks uzskates materiāls. Jautrība garantēta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu