Jaunieši! Kāda motīva vadīti sūtiet savu dzimumlocekļu attēlus?

Ne sveiki, ne labdien nepasakot paskastē attēls un viens vienīgais vārds -- der?Man jau vesela kolekcija ar jūsu spēka zariem. Varbūt uzrīkot izstādi un noteiksim 3 godalgotās vietas-- spēcīgākos oho locekļus.

Pillerina  Tas ir visskaistākais un visattīstītākais viņos, arī lielāku gadagājumu personāžos.. .

Magda555  Lasu komentārus un domāju,cik gan ļoti cilvēki tendēti novirzīties no realitātes,no tā,kas skaidri saprotams.Vieni spriež,ka vīrietis kaut kāds ne tāds,citi,ka patīk sieviete,vēl kāds kaut ko........
Nu pieņemiet šo patiesību.Sagremojiet,ka šīs vīrietis vienkārši meklē to,kuru var ............Viņš nodemonstrē to savu izmēru,un noteikti būs sieviete,kurai tas patiks,un viņa pavadīs kaislīgu nakti ar šo vīrieti.Mazu locekli nedemonstrēs,jo tas bezjēdzīgi.Tāds ieliks normālu prof.bildi,bet mērķis iepazīties var būt tieši tāds pats.
Katrs rīkojas,kā vēlas,un ja ir aitas,tad būs cirpēji.Bet ar vārdu "aitas",es nevienu nedomāju aizskart,jo visi šeit ir sen jau pilngadīgi un spējīgi lemt ko un kā vēlas.
Ir skaidrs,ka nopietnām attiecībām locekli savu vīrietis nesūtīs.patīk viņiem šeit daudzas.Tā,kā,labāk apspriest šeit būtu jautājumu,kurš kurai,ko uzdāvinājis,kur uzaicinājis,un cik daudz laika veltījis.Lūk šis būtu tas,kas būtu apspriežams,un varētu radīt dažā labā skaudību ,bet dažā pacelt pašapziņu un savu sievišķo vērtību.

av2  sasapnnojusies.

ne_tik_pareizs  https://www.youtube.com/watch?v=xlhl8AY9wcU

verta1943  Man tāds, laikam jau muļķīgs,jautājums janimqwerty-ko viņš darīs ar tām sievietēm līdz 70,kuras viņš meklē savā profilā,ja jau 58gadīga ir bezcerīgi veca?

allldis  Viens no sakarīgākajiem un cienījamākajiem komentiem šai tēmā, paldies Juliannai!Es gan dodu priekšroku personām bez perversiem tarakāniem, bet novērtēju Juliannas toleranci un labestīgo humora izjūtu, kas jau ir retums.

elis25  :)))),,,vieniigais ar ko var palepoties,tas ir iipashums biksees,ja jau suuta,tad veel nav tapis par nekustamo iipashumu,,,vechi ar gailiishiem meeras.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu