Kāpēc sievietēm vīrieši ar vairākiem bērniem izraisa paniskas bailes?

raina1970  Kopā ar otro vīru manā saimē ienāca arī 2 puikas-- uz to brīdi tuvu pusaudžu gadiem.. bailes nebija,tāpat- neteikšu, ka viss gāja kā pa taisnu taku-- bija visādi pigori..bet mēs bijām komanda, un esam tādi vēl joprojām.Kaut kā nedalījās- mans dēls, tavi dēli.. bija-- mūsējie.Arī pēc tam, kad palikām skaitliski mazāk.

Dezyree  Reizēm vīrietis ar bērnu/iem meklē sievieti BEZ bērniem pūrā, ar domu, ka būs nedalīta uzmanība viņējiem, bet sieviete taču arī savu gribēs, tad sākas jautrības..... Ja viņa nevar vai negrib savus, atkal jocīgi.... Man tikai pēc sava bērna dzimšanas pamodās mātes instinkts, kurš ļauj vai liek mīlēt arī krustbērnus un radu bērnus, liek kust redzot zīdainīšus utt.
Vīrietis ar bērniem tas vienmēr ir atšķirīgi, bet grūti ir visiem, tas vispār kādam šķiet reāli, ka 4,5 vai pat uzreiz 6 cilvēki sāk kopā dzīvot un uzreiz visi ir viens no otra sajūsmā???
Atraitņi ir, bet retāk- parasti kautkur fonā ir tās bijušās otrās puses, kas divkāršo to "pudu sāls"..
Briesmīgākais ir tie "brīvdienu bērni", kad tētis dabū savus bērnus tikai retumis un tad viņiem nedrīkst aizrādīt, nedrīkst ierobežot, jāpērk visu, jābaro tikai ar gardumiem, jo citādi vairs negribēs, sīkie jau no 8-9 gadu vecuma superīgi izkož situāciju un apzināti vai neapzināti manipulē ar veākiem.

meenesgaisma  Mani jau neinteresē vīrietis ar vienu bērnu. Kur vēl ar 3. Es negribu būt māte 3svešiem bērniem. Diez vai tos kādreiz spēšu uztvert kā savus. Ja vīrietim būs daudz bērnu, tad tas visticamāk nozīmē vairs nevēlēšanos pēc vēl viena bērna ,jo jau ir atražojis sevi. Ja arī gribēs, tad jautājums vai pilnvērtīgi varēs uzturēt vairākus bērnus? Vai spēs visiem vienlīdzību uzmanību veltīt? Ja ir daudzi vīrieši bez bērniem , tad ir izdevīgāk izvēlēties bez bērna un iespējams radīt kopēju ģimeni nevis ar bērnu baru un mēģināt sadzīvot ar katra rakstura. Es noteikti nevēlētos daļēji savus naudas līdzekļus ieguldīt svešos bērnus. Labāk izvēlos visus savus brīvos naudas līdzekļus ieguldīt savā bērnā un nodrošināt ar visu vajadzīgo, kas būs nākotnē. Jā es esmu egoiste!

Dezyree  Var teorētiski gribēt, vai negribēt "svešos" bērnus, bet realitāte šodien ir tāda, ka visriņķī un uz katra soļa ir pāri un ģimenes, kur tēvs( reizēm tikai spermas donors gan) ir viens, audzina cits. Cik bērnu, kuriem līdz pilngadības sasniegšanai nomainās 3 "tēti" /" mammas"?? It kā paši nevienu sievieti nepazīstat, kur 2-3 bērni no 2-3 vīriešiem??? Ar večiem vēl trakāk, cik tādu kuri savu bērnu nav pat atzinuši??
Bērni ir dzīves ziedi! Vienkārši nesalaižat ar cilvēkiem, kuri uzkrītoši slikti vai ignoranti izturas pret jūsu bērnu/iem! Meklëjiet nākamo. Es atradu, jūs arī atradīsiet 🤣🤣🤣✌️✌️✌️

MGTOW  Hmm, es arī domāju, kāpēc sievietes nevēlas uzņemties atbildību par svešiem bērniem? Ja mīlēs vīrieti, tad jau iemīlēs arī viņa bērnus. Viņam tak ir tiesības kļūdīties ar partneri.

av2  Taa nav.

Deavids  08:54
Kārtējā standarta sieviešu frāze, nerunā par visām, visas nav tāda.

Nu OK nerunājiet par visām, runājiet konkrēti par sevi, kāpēc negribat vīrieti ar bērniem.

elfu_mazulis  Ja atbildēt uz jautājumu vispār, tad tīri praktisku iemeslu dēļ. Man jau ir viens bērns, es gribu vēl 2 no nulles, lielākajā daļā gadījumu vīrietis, kam jau 3-4 un vairāk ir, kopīgus bērnus vēl negrib. A ja grib, tad es negribu dzīvot kopmītnēs, es neesmu tik ļoti mammas tips, lai sevi iedomātos, nesajūkot prātā, 7 bērnu ģimenē. Un izņēmumi tikai apstiprina stereotipu.

Ja atbildēt par tēmas autoru. Tad viņam ir pietiekami daudz citu "foršu" lietu anketā, lai viņš izraisītu panikas lēkmi sievietēm. Ļoti specifiska humora izjūta, piemēram.
Tā kā nedomāju, ka problēma ir bērnos, vienkārši cītīgāk jameklē objekts ar līdzīgiem tarakāniem un viss..

Lovetta  savus esmu izaudzinājusi viena nevienam neko neprasot, vairāk pēc šī procesa nealkstu. Audzina lai vīrietis pats savus. Nebaidos-vnk nevēlos sevi apgrūtināt.

Izvele  Deavid, abiem dzimumiem ir šīs standarta frāzes.
Autor, vai esi visām sievietēm jautājis, nevajag vispārināt. Manā uztverē un pārliecībā vīrietis ar bērniem, tāpat kā sieviete ar bērniem nav nekāds brāķis vai arī bērnu esamība būtu kāds šķērslis attiecību veidošanai. Bērnu esamība vēl nenozīmē, ka vecāks par tiem rūpējas.Katram sava situācija un viedoklis var atšķirties.

Lovetta  un ja sieviete ar bērniem ir nelikvīds, tad vīrietis, kas ir viens ar bērniem ir dubultnelikvīds, jo allaž atrodas žēlsirdīgās samarietes, kas glābs jebkuru plezduku, lai cik šim to atvašu nebūtu.

Rinars  Manuprāt - tāpēc, ka sievietes baidās- apņemsies rūpes par vīrieša bērniem,
,bet 1- pieļauj ka vecis laidīs ar citām.
2- VIŅAI būs jādomā -kā izdzīvot--jo vecis pelna sīknaudu, un nemaz nav ieinteresēts rauties nopelnīt vairāk.
3- sieviete var iemīlēt vīrieti par viņa attieksmi,un prasmi BŪT vecim,bet negrib būt par kalponi un ķēkšu uzreiz 3-4 -iem (2-3 bērniem un viņam).

CoCoSan  Nu viena lieta, ja bērns bārenis bez mātes un pavisam cits, ja bērns kā čigāns, kas braukā pa mājām. Tādu bērnu ne tu vari audzināt pēc savas kārtības, neko. Tāda bezmaksas bērnudārza aukle, kurai klusējot jānoskatās uz svešas sievietes izaudzinātajiem augļiem. Nu piem, vai saklāj gultu pēc sevis, nomazgā traukus, kā uzvedās mājās un cilvēkos. Katrai sievietei tak savs priekšstats par audzināšanu un bērna pienākumiem ģimenē.

Izvele  Super attieksme “ bērns kā čigāns” un “audzinàt pēc savas kārtības” ar šādu attieksmi labāk tiešām no svešiem bērniem pa gabalu. Atkal jau iezīmējās “jaukā” sieviešu daba, visu pēc viņas prāta. Kad jūs no tās princešu stadijas izaugsiet? Tad, kad pārlēksiet babuļu stadijā? Pa vidu tak ar kaut kam jābūt

Izvele  Nevajag iedomāties, ka otra bērns nu tagad jāaudzina un vēl pēc sava prāta, bērniem ir vai nu viens vai abi vecāki. Bērnam var ar piemēru parādīt iespējami citādāku rīcību, bet ne audzināt. Audziniet labāk lopus

besame  Jautāts ir gana muļķīgi.... izraisa paniku... Paniku neizraisa, tik ir jābūt skaidrai domai vai BĒRNI ir gatavi pieņemt tēva otro (vai trešo) sievu. Un ka ne vienmēr būs iespēja vīra bērnus glaudīt "pa spalvai"... 100% ka bērni nav un nebūs gatavi pieņemt JEBKURU aizrādījumu par savu rīcību. Īpaši ja bērniem ir jau virs 7 gadi...

CoCoSan  Piemērs arī ir audzināšana, tikai cita runa, vai tas piemērs aiziet līdz saprašanai.
Bet principā man šī tēma nav aktuāla, mazi bērni vairs nedraud, ja nu vienīgi miesīgie mazbērni

ketija64  Alimentu maksātājs nevienu īpaši neinteresē

Jurij__1962  no Covid-19 ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu