Kāpēc sievietēm vīrieši ar vairākiem bērniem izraisa paniskas bailes?

puuuka  Jurij_1962,kāpēc tik ļauni...un tas nemaz nesanāca smieklīgi...varbūt der izlasīt anketu pirms komentē,cilvēks ir atraitnis un viņš to ir ierakstījis savā anketā.Man ir paziņa,kuram sieviņa nomira dzemdībās,un vīrietis palika ar diviem pusauga bērniem un vienu zīdaini...neko izaudzināja visus,izskoloja,viņam palīdzēja sievas māsa,ar kuru beigās viņš arī aprecējas un visi ir laimīgi:)

krisste  Tāpēc ka pa viņiem arī būs jārūpējas

Letija  Filma "Mūzikas skaņas". Skaisti.
Bet dzīvē viss ir savādāk.
Nedomāju, ka ir lielas izredzes atrast sievieti, kura varētu kļūt laba pamāte vairākiem vīrieša bērniem. Var jau būt, ka var gadīties tāda laime.
Piem., es nevēlētos.
Tāda ir dzīve - gandrīz nekad nav viss rožaini - notiek nelaimes un visu atkal pagriezt sev vēlamā gultnē reti kad izdodas.
Jāpieņem situācija, jāaudzina bērni pašam - vismuļķīgākais būtu vest mājās kaut kur dabūtas "mammas" kandidātes un kropļot bērniem dzīves.

fargo  pēdējo gadus, holivudas aktrisuļķas, kas savus bērnus vairs nevar dzemdēt adoptē nēģerīšus. un kas notiek? viņus pārģērbj par meitenēm, ja tie ir puikas, lai šīs te čuras varētu sava bomonda priekšā iznesties kā šausmīgi smalkas un progresīvas dāmas.
tur ir personāži desmitiem, kas adoptējuši dzīves pabērnus un tagad, kad tie ir viņu varā, zēni tiek nosaukti par samantām un ieģērbti kleitās, meitenes tiek saukti par ričardiem.

mans postulāts jau ilgu laiku izkristalizējās tā:
1 vecākiem ir jāauzina savi bērni;
2 bērniem ir jāaug ar saviem tēvu un māti;
vienkārši, bet šai perversajā laikmetā skan izaicinoši.

Jurij__1962  puuka, es neesmu nemaz ļauns, 1kārši es atcerējos ka šis cilvēks ļāuni smējās par Covid19 - ha ha ha , nekāda virusa nav, ha ha ha...
Dzīve ta interesani sarīkota ka tā pasniedz tādi neticamie pārstiegumi ka var nošauties! Teici ka nekad nenosliksi - un nosliksi, teici ka nekad neprecesi klibo, un klibo aprecējies, utt, grimasi sudjbi, tā teikt, līktenis nepāredzams nemaz un liktenis sniedz mums pretī savi pārstedzošie sirprīzi

Epifanija  Nevajag izbrāķēt sievietes ar bērniem, meztais bumerangs atgriežas pie pašiem - tik vienkārši!

Jurij__1962  kādi vēl "bumerangi", jepifanija ?! varbūt šis cilvēks ieprecējas ar sievieti kurai jau bija bērns !? garām tavi "bumerangi"

vaitiesam  8:03 kāds smejas, bet kāds ka pārbijies gļēvs idins diendienā strocji tēmas par covid.

Ita  Man dzīvē ir bijusi situācijas aš reizes 5 vismaz, kad pabērni-to-be skatās uz amni lielām zilām cerību pilnām acīm, ka "šito gan varētu ņemt", bet tā otrā lai tikai parādās pie horizon. Nekas tāds jau tiem bērniem nav vajadzīgs. Dalīšanās ar resursiem vienas mājsaimniecības ietvaros ir pašsaprotama lieta, nu un pozitīva neitralitāte. Viss
Bet tas viss ir iespējams situācijā, kad nebiji šī cilvēka (V/S) variants pirms viņa/viņas apbērnošanās. Ne visi ir spējīgi spļāvienu dvēselē nosaukt par mīlestību. Sevišķi grūti ar to lietu ir tiem, kas kotējas tirgū.
Es pati nekad neuzbāztosar savu kinderu maniem eksiem. Par bazāru tomēr jāatbild. Nu bet izlutinātiem indivīdiem tas līdz smadzeņu podiem laikam nekad neaizies

Ita  Ex-us netraucētu, tā nav glīti, tomēr. Bet ielogotos kādā vācu saitā. Pamēģiniet, kam neriebjas runāt vāciski, nenožēlosiet, 100% garantija.

elis25  ,,,,izlasiet anketu,mineets-atraitnis,neizskataas,ka viirietim ir tikai 49 gadi,,,,

Jurij__1962  08:23 kurš no saviem vargiem vecākiem atbrīvojās, lai smējas, var atļauties, kad rūpes un sirdi nav

Ita  kurš tev tur atbrīvojās? kurš slims, tā intereses prioritāras. nu un kas, tas radinieks vainīgs, ka viņam nav izveidots stacionārs dzīves veids vienā punktā kur vieta arī slimniekam. toties skrien pelnīdams pa pasauli un dalās ar slimnieciņu resursos. bet tāds jurijs=aivars kā sēdējis soc saitā, tā sēž. Ar sievu dancot neiet, jo ne jau priekš kopīgām izklaidēm viņa precēta, bet gan, lai nebūtu jāstrādā! Padejot varētu aiziet ar to meiteni no tālajiem pavasariem, ja vien varētu kaut kā atšūt tos viņas pašreizējos)))

bumpastiks  njā...Jurčik 1962,spriežot pēc šeit esošajiem komentāriem,tas Covid 19 tev pavisam ir atmiekšķējis smadzenes,tas nu fakts.Tad nu sēdi tik pašizolācijā un pielūdz to savu elku Covidu!
Bet nu nevajag citiem viņu uzbāzt un tas komentārs ja tu nedomā ka ir ļauns,tad nu totāli stulbs noteikti,tad nu dāmām labāk ņemt vīriešus kaut ar 10 bērniem-nevis kādu duriku apsēstu ar covidu.
Autoram varu teikt,ka viss ir atkarīgs no savstarpējām simpātijām kā kungiem tā arī dāmām!Domāju ka ir kungi un dāmas kurus tāpat neviens neņem i bez bērniem un ir kad pat ar plašu bērnu pulciņu vēl gribētāju rinda var stāvēt.Viss atkarīgs no personības un gan jau Tev ar noveiksies atrast kādu jauku dāmu kurai Tavi bērni nebūs šķērslis!

Jurij__1962  es nesēžu pašizolācijā, es 1 kārši uztveru pandemiju par pandemiju un pasaules sazverstībā neticu, ko i jums novēlu

Ita  reiz pajautāju savam labam draugam/cīņubiedram, ne sirdsāķim, tādam lādzīgam un atbildīgam tipam, bet-ex "afgānim"-vai viņš ņemtu meiteni ar bērnu pūrā, pēdējais sāka smieties un teica, ilze, es arī savus pārāk priecājos uzturēt DDD
nu, tāds atklāts V viedoklis
Bet tā -bez kinderofobijām paskatoties apkārt, -vai kāds no reāliem, labi pazīstamiem cilvēkiem ir ļoti nelaimīgs audzinot svešu jaunatni?

Ita  ne pārāk priecājos )

Ita  kļūdas labojums. Mans paziņa atbildi uz manu Q iesāka ar vārdiem "čto ya na idiota pohož", tālāk , kā tekstā ))
un tas vēl nemaz nebija gadījums, kad viņa jaunības dienu mīla būtu apbērnojusies ar citu, lai seksa rezultātu karinātu neizvēlētajam kandidātam acu priekšā līdz mū;za beigām)) Pat pavisam neitrālu, eventuāli jauku meiteni meta pār bortu (teorētiski) D:

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu