Vai varētu veidot attiecības divi ar pilnīgi atšķirīgiem politiskiem uzskatiem?

Nu piemēram viens visu laiku sunītu Putinu un Krieviju-otrs pilnīgi pretēji sajūsminātos gan par Putinu,gan par Krieviju,bet visā piemēram vainotu Ameriku.Vai nu kaut vai par to pašu kroni!Viens svēti uzskatītu ka tas viss ir tiešām cilvēces labā un priecātos un gribētu lai vēl vairāk ierobežo,bet otrs uzskatītu ka tā visa ir pilnīga laža!
Bet nu sadzīves jautājumos un seksā it kā abiem būtu ok?Vai tādi varētu kopā dzīvot?

Orchia  Ak tā, nemaz nezināju ka pvn ieskaita sociālajā budžetā, no kura aivariem vēlāk izmaksās garantēto vecuma pensiju

rokons  Pareizi ir - pie visa vainojama Amerika - tak kartupeļi tieši no turienes jaukajā Eiropā tika ievazāti.

Gunitaa  Nepērc Krievijā ražotās silikona lelles, tad nebūs problēmas ar politisko uzskatu atšķirībām. :D

Reds  Cik nožēlojams skats ir, kad modernās feministes Rietumu pasaulē domā ka viņas te par kaut ko maksā un apvaino vīriešus parazitēšanā.

Ita  Par tēmu, varētu gan. Ja emocionālā inteliģence un tā. Strīdoties vēršas pret problēmu, nevis pret personu. Vēl nebūtu slikti, ja vectēvi nebūtu viens otru apslaktējuši.
Bet tas, ka viens skatās RTL un otrs RTV, nav šķērslis attiecībām. Ir redzēts, ka pat iztiek ar 1 TV un mūžu nodzīvo
Hobijiem nav jāsakrīt, jāsakrīt vērtībām. Politiskajiem uzskatiem nav jāsakrīt, jāsakrīt vērtībām.
Kaut gan...cik cilvēku, tik viedokļu. Daži labāk ņems meiteni no apbraucamā ceļa, nekā nīstās opozīcijas perēkļa. A ja nu tie ar nažiem mētajas vai ko tādu. (

uzplanaledus  Nu par to jau šovu varētu uzņemt, ja divi kopā dzīvojoši katru dienu uzvelk savu karogu mastā un cīnās par savu taisnību :D

burleska  It kā var, bet nogurdinoši :) Kaut kādos sīkumos vēl tā- nu tur vīriešiem mūžīgi geju tēma aktuāla, bet sievietes bieži vien ir ļoti lojālas, bet, ja tas tā personīgi skar- teiksim, viens velk dzīvību savā biznesā, bet otrs strādā valsts iestādē, tad tam otram var būt pagrūti klausīties pārmetumus valstij un birokrātiem, pie reizes vēl to pirmo uzturot. Situācijas var būt personīgi neskarošas un var būt, kad reāli sanāk ar ieročiem pretējās frontēs. Nu es te bik pārspīlēju domas skaidrībai :)

Circenis  Respektĕsim otra cilvěka viedokli gan politikā,gan sadzīvě.

AivarsN  Pagaidām viss tā kā būtu skaidrs. Katrs aizstāv savas pozīcijas un kaut kādu tur attiecību dēļ, neko mainīt netaisās. Taču nav tik ilgs laiks pagājis, kad tik daudzi apgrieza savus kažociņus uz otru pusi, lai izdabājot jaunajai iekārtai, gūtu sev kādu labumu. Interesanti, ja nu tagad atkal mainītos iekārta, vēl pamatīgāk kā parasti, cik daudzi būtu gatavi tai pielāgoties, tikai savtīgu interešu vadīti? Bet cik daudzi drosmīgi aizstāvētu šo patreizējo iekārtu, gatavi ziedot pat dzīvību?

Chris1986  Nekad neizvēlētos neētisku sievieti - nu, tādu, kas ēd lopiņus vai atbalsta cilvēks cilvēka ekspuatāciju

burleska  Chris, mēs jau sapratām, ka Tu sievietes tāpat neizvēlētos, lai ko viņas ēstu :D Bet tieši ar to Tu esi pievilcīgs :D

preilene  Jā, Chris ir īsts jaukumiņš.. tikai vienmēr nelāgā omā.. uhhhh kā vajadzētu viņu sabužināt..

Iksa  gan jau, ka var. liberālisms sniedzas tiktāl, ka var precēt arī savu puķi podā.

Gretta  Vajag taču kādu iemeslu, lai varētu pakasīties un paķīvēties, ja visā pārējā ir pilnīga saskaņa.

Tessa  man atkal radas 2 jautajumi ohoVangaam.
Ko darija Pjots Pirmais, kamer vinja it ka dubultnieks dauziijas pa Eiropu?
otrs. Kas bija Pu(k)ina sieva, kuru nodalinaja? Citadi man robi zinašanas.

trešais. Tvaicene tak ar udaļonka, ja?

Iksa  Diezgan droši zināms, ka attiecības nevar veidot cilvēki ar dažādiem morāles uzskatiem. Apzinīgā puse var pieciest otru, kamēr tas/tā jauns & skaists, bet pēc tam gan pār bortu, ka noplunkšķ. Nu, nekas. Soctīklu planktoni tiek pie interesantiem elkiem. pa lielam narcisi ir foršas, prikolīgas personības!

AivarsN  Eiropas vizītē, kura dīvainā kārtā stipri ieilga, devās īstais Pēteris1. ar kuplu svītu. Taču atpakaļ atgriezās ar vienu pavadoni, tikai attāli līdzīgs cilvēks, kurš savu mīļoto sievu ieslodzīja klosterī pat nesaticies, lika nogalināt savus draugus, apspieda Strēļu dumpi, kuri viņu protams neatzina par savu caru. Tā tika realizēts galma apvērsums un Krievija faktiski nonāca rietumu okupācijā. Īstais cars, visticamāk nomira Bastīlijā, dzelzs maskā. Kopš tā laika, neviens krievu tautības cilvēks nav Krievijā valdījis. Putina likumīgā sieva apstiprināja ārzemju reportierim, ka viņas vīrs ir miris Vācijas privātajā klīnikā, bet tie cilvēki, kuri viņu nogalināja, likuši tēlot sievas lomu dubultniekam. Viņa to nav spējusi ilgāk izturēt. Par šo atklāsmi arī drīz vien tikusi nogalināta, lai gan atradusies ārzemēs. Internetā kādu brīdi figurēja fotogrāfija, kurā Putins redzams zārkā.
Ļoti interesanta tagad ir Putina ilgā atrašanās savā bunkurā. Vairāki video netieši norāda, kas varētu būt par iemeslu Putina jauneklīgajam izskatam un pašizolācijai. Bet vēl negribu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Tiem, kuri rok tajā pašā virzienā, iesaku apdomāt līdzību ar Madonnu.

dabasmiilis  Var tikt uzturēts dialogs , bet vienīgi tad ,ja abi ir gudri cilvēki , spējīgi veidot dialogu , spējīgi argumentēt savus uzskatus, domas , spējīgi arī paklusēt. Parasti garā vājie uzreiz pāriet pie dūru cīņām un gatavi ar varu pierādīt savu taisnību , vai arī apsaukāt otru un likt aizvērties ,bet pašiem argumentu un zināšanu trūkst un pretī neko likt nespēj.
Parasti tādiem garā vājajiem pietiek tikai dzirdēt vārdu krievi vai Krievija , kā saliks mīnusiņus bez domāšanas - nav gatavi iedziļināties vai rakt dziļāk un pārbaudīt faktus , neko vairāk par like un dislike līmeni nav spējīgi saprast - cilvēki nedomā ,bet tikai skalda.

-Vienam stāstu ,ka tuksnešos nav visu laiku karstums ,ka naktīs mēdz būt pat mīnusi un var kārtīgi nosalt. [Par to māca kaut kur 3.klasē.]
Bet šis neko pretī nolikt man nevar , tik bļauj ,lai pārstāju muldēt ,ka tā nav taisnība! Tāds tas līmenis.

Ar to arī atšķiras gudrais no muļķa , muļķis noliegs visu kas viņam nav saprotams vai kas neatbilst viņa zināšanu nastas smagumam ,bet gudrais ieklausīsies ,salīdzinās ar savu zināšanu nastu un tad dosies rakt un pārbaudīt - vai tas tiešām tā ir ,kā tas otrais apgalvo. Acis un ausis vienmēr jātur vaļā.

Strīdos dzimst taisnība patiesība - vai kāds tur bija tas teiciens , vienīgi jāprot pareizi un argumentēti strīdēties , kā arī jāuzklausa otrs , nav jau visam viņa sacītajam jātic.

dabasmiilis  Nesen rokoties pa y-tubi uzskrēju virsū interesantam video ,kur bija blakus nolikti D.Medvedevs un pēdējais Romanovs[viņu attēli]... Video tika runāts pavisam par citām lietām ,netika abi salīdzināti , bet man acīs iekrita abu lielā vizuālā līdzība - Medvedevam prasījās uzēsto zodu nodzīt , bet Nikolajam bārdu nodzīt un šķiet ,ka būtu kā brāļi.

Ja man vienmēr šķita ,ka Medvedevs ir Putina ieliktenis , tad dažos video skanēja hipotēze ,ka Putins ir Medvedeva ieliktenis , un ka Medvedevs pasūta mūziku. Arī tos daudzos Putinus apskatījos un to kā viņi mainās , uz vecumu izstiepjas garumā , arī pēdas sāk augt ,par ragiem pierē nemaz nerunājot utt.

Tad sāku prātot ,a ja nu viss nav tā ,kā mēs to redzam. Pieliku klāt to manis novēroto līdzību , un nevaru izslēgt ,ka Krieviju iespējams joprojām vada Romanovi. Padomju laikā ,cik dzirdēju ,tad viens Romanovs , iespējams tas pats Nikolaja dēls Aleksejs , bija varas lutināts.

Un karš starp Austrumiem un Rietumiem realitātē neeksistē , tas tikai kā naudas mazgājamā mašīna , pietiek tikai ar ļaunās Krievijas pieminēšanu ,lai visa pasaule būtu gatava pavērt maciņus ,lai ,tā teikt, ļaunos atturētu no viņiem pašiem.

Ps. Atgādināšu ,ka tas ir tikai mans novērojums un pieņēmums , tāpēc pārāk nopietni nevajag ņemt galvā! Tikai hipotēze - mozaīkas iespējamais gabaliņš!

Chris1986  Ar to poltiku ir tāpatās kā ar reliģiju. Kādā ticībā katrs audzis, par tādu arī gatavs iet, tā teikt, "mocekļa nāvē". Var jau teikt, ka krievi ir slikti, jo sūtīja mūsu saimniekus uz Sibīriju, bet viss ir realtīvs. Gan jau, ka Vjetnamā tāpatās lamā amerikāņus, kas lēja viņu bērniem napalmu uz galvas. Cilvēki visi ir slikti, netakarīgi no tautības. Tagad mums izdevīgi slavēt amerikāņus, tad nu arī slavējam. Bet ticēt, ka viņi ir labāki par krieviem - nu, ticības lietās loģiku nevajag meklēt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu