Vai varētu veidot attiecības divi ar pilnīgi atšķirīgiem politiskiem uzskatiem?

Nu piemēram viens visu laiku sunītu Putinu un Krieviju-otrs pilnīgi pretēji sajūsminātos gan par Putinu,gan par Krieviju,bet visā piemēram vainotu Ameriku.Vai nu kaut vai par to pašu kroni!Viens svēti uzskatītu ka tas viss ir tiešām cilvēces labā un priecātos un gribētu lai vēl vairāk ierobežo,bet otrs uzskatītu ka tā visa ir pilnīga laža!
Bet nu sadzīves jautājumos un seksā it kā abiem būtu ok?Vai tādi varētu kopā dzīvot?

Magda555  Man šāda situācija bija.Vīrs bijušais bija krievs.Viņš ļoti emocionāli uztvēra to,ka esmu Ukrainas pusē,un pret Krieviju.Ja atklāti,tad viņš gribēja man sist,kad es ko teicu par šo tēmu,bet nevarēja atļauties,jo tajā laikā uz viņu bija ierosināta krimināllieta,par miesas bojājumu nodarīšanu personai.(ne man). Bet traukus gan meta pret grīdu.........Nu,kā bāba uzvedās.
Tā,kā ,ja ir iespējams par to nerunāt,tad nevajag,bet skatoties politiskās ziņas,ir grūti klusēt.

Tessa  omg, Aivar, tev ar šitiem suņa murgiem pašam japasež Bastilija, nu var jau dadomaties kko tadu gvelzt publiska vietne,tev tak ar galvu nav labi!
ne no vestures kko iisti zini,gramsties pa gaisiem,ne no šodienas,un vel visu nopietni apgalvo un nes masaas.užas.

RRAGANA  Tessa->Tu varētu oponēt ar reāliem vēstures faktiem visam, kam Tu nepiekrīti, ko Aivars raksta. Nevis uzgāzt žulti un apsaukāties. Kaut kā ļoti neprofesionāli no Tavas puses! Tu dzīvē šitā arī cilvēkiem norādi, ka viņi ir tupi un nespadalies ar savām milzīgajām pašizpētītajām vēstures zināšanām?

Par tēmu:
Jā var. Viss atkarīgs, cik ļoti viņiem ir cieņa vienam pret otru un vai spēj atdalīt jūtas no uzskatiem. Ja prot zolīdi izklāstīt savu viedokli, neaizskarot morāli otru un nepazemojot, ja SPĒJ akceptēt otra citādo viedokli, tad jā, var būt pat ļoti labas un ilgstošas attiecības. Viss ir atkarīgs vai cilvēki māk saglabāt pašsavaldīšanos. Ar to ir pašvaki mūsdienu visatļautībā. Redz ku piemērs augstāk-Tessa nekulturāli uzbrūk Aivaram, kurš tik vien kā izklāsta savu personīgo viedokli. Lai kāds būtu Tessas personāžs dzīvē, tad te, netā, diemžēl, nespēj sevi savaldīt un ālējas (ar vārdiem) ļoti nesmuki. Diskutēšanas neprasme.


Un vēl te stāsta, ka Aivars esot prasts pāķis..🤣 Smiekli nāk! Visu cieņu viņam par savaldību! Respect!

Tessa  Rragana, atslabsti, gara nepilnvertiigiem es netaisos neko pieradiit, tas ir tapat ka es ieietu psihuška un saktu stastiit Napoleonam,ka viņš nav Napoleons,bet vnk nevesels.
un ja, dziive es tieši tapat noradu veseliem (pasviitroju),ka vinjiem nav taisniiba vai vinji kko nezin. tieši tapat es arii varu kko nezinat, nevis barstiit idiotismus plašai lasoša iPA publikai. bet ar veselajiem ir cita runašana.
ta ka respekte Aivaru, cik gribi, es atljauju:DD par diskutešanu un neprasmi savaldiit sevi attieciiba uz "nekulturaliem uzbrucejiem":DD pagrozi sava acee baļķiiti:) un tad "diemžēl" laipaliek tavs, paaukle azote.

RRAGANA  Tessa->vai Tu vari apgāzt Aivara hipotēzi ar pierādījumiem, ka PēterisI netika samainīts ar citu cilvēku?

“dziive es tieši tapat noradu veseliem (pasviitroju),ka vinjiem nav taisniiba vai vinji kko nezin.”
Ļoti interesanti. KĀ tieši Tu viņiem norādi, ka viņiem nav taisnība? Rejot vai valšķīgi smaidot?😃

AivarsN  Sen jau zināms, ka pasaulē viss ne tuvu nav tā, kā to pasniedz pie varas esošie. Savādāk jau viņi nemaz nevarētu tikt un noturēties pie varas. Ja cilvēks ir daudzus gadus pavadījis skolas solā, draudzējies ar tādiem pašiem līdzīgi domājošiem, piedevām vēl pratis labi iekārtoties, pateicoties šai sistēmai, tad pilnīgs zināšanu un uzskatu restarts, viņu patiešām var novest līdz psihenei. Tāpēc tīri instinktīvi, uzbrūk visai informācijai, kura jeb kādā veidā apdraud viņa rūpīgi celto uzskatu kāršu namiņu. Tāpēc jau nevar uz tādiem cilvēkiem dusmoties. Drīz vien jau šī pasaule mainīsies līdz nepazīšanai. Un uzzināsim vēl tik daudz interesanta. Varbūt tieši tāpēc, daudzas sensacionālas lietas tiek publiskotas ļoti pakāpeniski, lai netraumētu nelīdzsvarotos.
Sekojiet līdzi, kādas ievērojamas personas tiek apcietinātas! Drīz pasaule gaišāka kļūs.
Paldies, Pragana, par aizstāvību!

krumuzagis  politika ir pieklājīgo cilvēku nodarbošanās, iedomājies tu esi tērps vieglās drānās un runā par iedvesmojošām lietām, tādām ka izaugsme kultūra, neesi sasvīdis, nopīpējies un nesapņo par sievietēm, jo Latvijā ir vairāk sieviešu nekā vīriešu. cik sievietes sapņo par vīru kurš nāk no darba sapidriķojies un skrien uz veikalu pēc aliņa?

Ita  Kā tad bija īstenībā?citu izteiktās hipotēzes vajag argumentēti apstrīdēt, nevis lapsaukāties kā tirgus bābai. Ocean11 Tessa , piemēram, bija mākslas vēsturniece, ne apeņu tirgone.

rokons  Ne gluži labi saprotu, kā sadzīvē viss var būt OK, ja elementārs gadījums, kur pierādījumu pāri acīm, var izsaukt otra cilvēka agresiju. Par Krievijas agresiju pret Ukrainu vispār nav vērts runāt. Oficiālā Krievijas pozīcija starptautiski nosodīta, un info telpā pietiekami labi aprakstīta. Par kādu sex saskaņu var būt vispār runa?
Es neiebilstu pret ļaužu uzskatu, ka zeme ir plakana, pat izmantotu viņu darba augļus, ja būtu tāda iespēja vai vajadzība , bet neveltītu ne sekundi laika, lai ar viņiem par kaut ko diskutētu....
Kur nu vēl par attiecību uzturēšanu jelkādā veidā

Tessa  Ragana,tad esi konsekventa un liec Aivarampieradiit,ka bija dubultnieks un Putina sieva ir novakta.
nevaresiet? tad nežvakstiet.
bet vestures stundas es pasniedzu par lielu maksu,jums tadas naudas nav un nebus.
:))

av2  CoCoSan - a kaa tu zini, ko AivarsN maksaa, ko nemaksaa?
Par jataajumu, es vispaar uzskatu, ka ja sieviete grib laimiigu ggimenes dziivi, vinnai nevajadzeetu politikaa liist , un miers maajas. Jo, lai butu tas miers maajas, vienam savas ambiicijas bus jaapieklusina. Tas pats, kad apprecaas divu dazzaadu tautiibu cilveeki. Ja abi saaks kachaat pravas...ap TV pulti, svinamiem sveetkiem ,religgijaam, un kaadu zupu vaariit, nekas labs finaalaa nebuus. Maajas ir jaabuut...mieriigai atmosfeerai, miillai, un mieriigai. "Karinnss" mums pietiek tur ..araa, ikdienaa, darbaa utt.

AivarsN  https://youtu.be/xaraVcuLIck
Te ir tikai viens no daudzajiem materiāliem. Ne tikai Krievijā, bet arī ārzemēs to ir pamanījuši. Par Pētera 1 nomaiņu ir daudz ļoti pamatotu materiālu. Oficiālā vēsture vispār ir pilnīgs izdomājums, gan par seno Romu, Grieķiju, Jēzu Kristu. Milzīgas laika nobīdes, sagrozīti fakti, viltoti dokumenti un artefakti. Viss īstais pazūd bez pēdām. Bet gan jau ar laiku daudz no tā visa atklāsies. Arī par mūsu Latvijas īsto vēsturi un politiskajām manipulācijām.

CoCoSan  Aivars pats ilgstoši un vaļsirdīgi stāsta par savu dzīvesveidu, vaļsirdīgi deklarējot, ka nodokļus maksā parazīti. No tā secīgi izriet, ka cilvēks nemaksā nodokļus, jo principiāli nestrādā vai apzināti atrodās ēnu ekonomikas pelēkajā zonā.

av2, ne visām dziesmām var uzkāpt uz kakla. Diviem jau krastā jāsaprot, ir politiskie, reliģiskie, bērnu audzināšanas, naudas, izklaides jautājumi vienojoši vai šķeļoši. Pilnīgi absurdi ar dažādām vērtībām saiet kopā un tad nu sākt lauzt sevi vai otru uz piekāpšanos, kompromisiem vai rūgstošu noklusēšanu.

rokons  Te diskusija pavērsās un vēsturi - senāku un jaunāku.
Vai kāds var paskaidrot kas mainīsies ja Peteris vai Putins it nomainīts jeb ne. Visu parāda darbības, kas ir daudz objektīvāk vērtējamas jo pastāv realitātē?

Jeb varbūt nepastāv, un viss mūsu redzamais un taustāmais ir nejauko citplanētiešu ielaušnās mūsu visu smadzenēs? :D

AivarsN  Tautai, kura nezina savu vēsturi, nevar būt nākotnes. Vislielākais vergs ir tāds, kurš par to pat nenojauš. Neapzinoties okupācijas faktu, nav motivācijas no tās atbrīvoties. ASV jau viss notiek, tikai TV Panorāma jau vismaz tuvākajā laikā to neatspoguļos.
Un jā, ir naivi ticēt, ka mēs Visumā esam vienīgās saprātīgās būtnes un ka nevienam par mums nav nekādas intereses. Tāpat kā šeit uz Zemes, arī Visumā notiek cīņa starp labo un ļauno. No slikto ietekmes zonas esam izkļuvuši, tāpēc ir laiks pozitīvām pārmaiņām arī šeit uz Zemes. Acīmredzot, daudzi to ļoti nevēlas. Labi, ka viņi ir nospiedošā mazākumā.

dabasmiilis  Tessa,

Neesi aizdomājusies ,ka tajā psihenē esošais Napoleons tiešām varētu izrādīties Napoleons!? Napoleonu tak ir daudz.
Un katru cilvēku piebāžot ar zālēm , tas sāks uzvesties neadekvāti.

Daudz gudru ,talantīgu cilvēku ,kuri spēj ļoti daudz - daudz vairāk kā visi pārējie cilvēki kopā ,bet var nemācēt kurpju šņores aizšņorēt , bet tādēļ jau cilvēku dēļ viņa dīvainībām nebāzīsim trako kreklā!

-Vēlētos dzirdēt Tavu hipotēzi par Dzelzs masku! Tas varētu būt interesanti! ;)

RRAGANA  Tessa->cik ir tava takse? Paņemsim abi ar Aivaru kredītiņus un ļausimies tev mūs izglītot vēsturē!😂 Varēsi izpausties! Par maksu!

/un reiz es vēl mēģināju teikt, ka nav visas sievietes pērkamas. izrādās-ir. pašas uzprasās/

Tessa  ka tad nav? bezmaksas neviens neko nedariis. plus vel man ir tiesiibas izveleties, ar ko es stradaju. vai es izvelešos tevi un Aivaru? diezin vai.
un ne jau aiz kkadas nepatikas, man tadas nav. nepatika man ir tikai pret stulbumu un nekonsekvenci. ta ka, ka tur bija ar to nabaga Pjotru Pirmo, kura Bastilijas leto-pisja tas ir ieseivots? kada izmera bija ta dzelzs maska? kura stava uzturejas? ar kadu laivu aizveda tadu raženu un diezgan speciigu un psihopatisku viiru? un ta talak.
saksim ar Petjas likteni un Bastilijas uzskaites žurnaliem, tad jau redzesim. bet man ir aizdoma, ka liidz Putinam netiksim. katra zinja talak par joutubi un dieva nau.
jej bogu, ču-de-sa.

AivarsN  Tessa. Kā un kad pēc tavas vēstures versijas, uz šīs Zemes radās cilvēki? Vai no Dieva, vai tomēr no pērtiķa? Un kāpēc viņi izdomāja izveidoties par 4 tik atšķirīgām rasēm? Tagad gan dēļ sajaukšanās, tās atšķirības vairs nav tik izteiktas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu