Jautājums sievietēm

Pēc kādas shēmas jūs iepazīstaties iepazīšanās portālos? Uztaisat anketu, ieliekat savu skaistāko bildi un gaidat, kad kāds jūs uzrunās? Kādi panākumi? :)

SmalkaisStils  Sākumstadijā visu izšķir foto ! Jo skaistāk , jo vairāk ziņu. Man arī ir radies iespaids, ka anketas tāpat te nelasa.

Izvele  Ar bildi pilnīgi pietiek, pat nevajag shēmas

VECA_PIEPE  "Man rodas jautājums.nu kāpēc.tāds....vīrietis.kā autors-ir viens?" (c)

Viņš entos gadus mijot Ohujiņā- 24/7 ar milzīgu atdevi sevi upurē mūžīgās izvēles priekšā.

Felde  Jaa,skumiigi,ja dziivo kopaa lai kasiitos!
Mani kopdziivee nepieciessams miers,saticiiba un piparinss... Ja viirietis,virtuaali,to vien dara,kaa kasas,noliek sievietes,reklamee paaraakmu,tad sargi dies,taadu satikt dziivajaa!
Lai gan....tie,kas daudz runaa...taadi pustisskas vien ir.
Interesanti cilveeki neplaatas,un arii te saskatu dazzus visai sakariigus,kurus veeletos iepazit...bet-aiznemti! :) Laikam jau taisniiba vien buus-divreiz vienaa upee neiekaapsi.... Ja katram lemta viena laime,uz otru ceriiba maza! Chris,nav verts kasoties dziivi izniekot! Ja esi ko verts-riikojies,ja nederiigs-klusee.. :) :) :)

marija19561956  Manuprat ,ja cilveks mekle kaski virtualaja vide,tad ari reala dzive vinam piemit tas pats nikis. Es labak dzivoju viena un bez krenkiem ,izdabasanas,neka ar tadu kasku podu.

CoCoSan  Nu kasīšanā arī ir sava daļa šarma. Nu pirmkārt, tas nemaz nav iedomājams nodzīvot n-laiku kopā bez vardu pārmaiņām. otrkārt, sīki strīdiņi kliedē bezgaršas pliekanību attiecībās. Grūti iztēloties pāri, kas ar to nenodarbojas, visticamāk vai nu tad abi lēmēti vai vienam par otru pilnīgs pofigs.

antarktida  Tas, ka ik pa laikam uzspridzinam anketu ar smuku bildi, rezultātu nedod. Nevajag jau daudz, vajag tikai vienu - tas var nākt arī nejauši. Shēmas nav. Bet tas fakts - ja rakstam negribu, negribu - tad būs pretīm es gribu! Ja rakstīsi, ka patīk gari mati - varu saderēt, ka potenciālie rakstītāji būs plikpauri. Uzrakstīsi, ka patīk Ramstein - dabūsi pretī tūdaliņ tāgadiņ.

Ievinjata  Tā kā vienā tēmā kāda autore rakstīja, ja vīrieši dzīvē runātu un uzvestos tā kā šajā portālā, viņa nevienu neizvēlētos. Es arī. Tāpēc arī īpaši negaidu, ka mani te kāds uzrunās.

Ceda  Tāds ta kā jocīgs! Kura tad ies stāstīt kā veicas. Viens gan, pārāk skaistas bildes pārāk labās kleitās nevajag likt. Ir arī, kas uzraksta, rūpīgi izvērtējis anketu. Protams, lielum lielais vairums lasīt un izprast tekstu nespēj.

sauljuks  Lieliski panākumi. Tieši tā tas arī strādā! ;)
Un nepavisam nav vajadzīga skaistākā bilde.

VECA_PIEPE  "Un nepavisam nav vajadzīga skaistākā bilde." (c)

(piekrītoši pamāj, paturpinot sevis sacīto iepriekš )...galvenais, lai kailbildē redzamais modeļa rakurss ir patiesi pareizais!

elsa  Nē, ja mani kāds profils uzrunā, eju triecienuzbrukumā ar naturālu kailfoto pastkastē. Ja atbild, tad saprotu, ka derīgs, ja ne, tad no pārsteiguma šoka atslēdzies. man nepatīk mīkstie, tātad nederīgs.

Gretta  Kad gribēju iepazīties, anketā ievietoju svaigāko bildi. Rakstītāju netrūka.

Magda555  Tā arī daru.
Panākumi.............Esmu apguvusi psihologa profesiju,šo 3 gadu laikā šeit atrodoties.Ja godīgi,tad situācija iepazīšanās portālos internetā ir traģiska.Kārtīgas sievietes mani sapratīs.Pārējie,kuri nesaprot,tie nav manējie,un viņu nesaprašana mani neuztrauc.
Nu bet joprojām šeit esmu,un lasīt vēstules turpinu,un arī randiņiem piekrītu,ja telefona saruna man ir patīkama.

Lapsa18  Kàds jautàja :vai varētu tevi redzēt naturā.
Sasmējos un atbildēju:ko gribi ieraudzīt-iekšējo skaistumu?
-Apvainojàs.

uzplanaledus  Ieslīgu pārdomās, kā pīļtēviņi uzzina pīļmātītes patieso vecumu...un svaru? Pēc kādiem kritērijiem viņi izvēlas? Viņas taču visas vienādas:) Varbūt dzenas vnk pakaļ, kurai tiek klāt, tā īstā? (tipa jaunāka un svaigāka :D) Bet patiesībā vecākās un resnākās lēnak peld :D Un ir arī gudrākas...tā arī ķeram, ja gribas ko noķert ;)

dabasmiilis  19:19,

Iemetīsi kādu dabīgo bildi manā pastkastē , interese uzzināt no kā tie mīkstie ģībst!?
Man ļoti patīk 90mit gadīgas omes dabīgā paskatā , varētu ievērtēt augstāko mākslu.

Ps. Pārējās arī laipni aicinātas pievienoties un atsūtīt novērtēšanai gabaliņu dabīgās sevis , lūgums trīspirkstu kombinācijas nesūtīt - esmu uz tām atskatījies vēl vācu laikā! ;)

dabasmiilis  Kaut kad ļoti sen par pīlēm klausījos pa radio , cik miglaini atceros ,tad pīļmātītei esot spirālveida atvere , un viņu kurš katrs tēviņš nevarot apaugļot ,ja kāds ņemot ar varu ,tad mātīte spējot to sēklu pēc tam izvadīt laukā vai nobloķēt - īsti neatceros, un ļaujas apaugļoties tikai no sev tīkamā tēviņa.

Neesmu vēl pētījis tās pīles ,tālāk par baložiem neesmu ticis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu