Jautājums sievietēm

Pēc kādas shēmas jūs iepazīstaties iepazīšanās portālos? Uztaisat anketu, ieliekat savu skaistāko bildi un gaidat, kad kāds jūs uzrunās? Kādi panākumi? :)

Pillerina  Nē, nu jā, tā bija, kad te sāku, tiešām domāju, ka te var iepazīties. Nē, nu ir kādi šādi piedāvājumi, jo gaidu :) Jā, bet reāli gan nekā, jo gaidu bildi ar smaidu, bet reāli ir teksti ar īsu vaidu.
Nē, vet tāpat te interesanti, jā :)

Iksa  neiepazīstos iepazīšanās portālos

Felde  Mani skarbā dzīve ir pietiekoši dauzijusi.un noslīpējusi.ka esmu reālāka par daudziem kopā ņemtiem. Dzīve visu saliek pa plauktiņiem.un spēja to pieņemt.pielabot.pielāgot.ir mans spēcīgākais trumpis.Man nekas no gaisa nav nokritis.esmu spējīga radīt ..tāpēc ari tik ļoti atšķirīga dzīves uztvere.Jau esmu teikusi.ja mana domāšana ir vīrišķīga.dziļa.tieši tapec netaisu problēmas.bet rīkojos,neskatoties uz to.ka esmu loti sievišķīga.Tāpec mani tracina mīkstčaulīgi vīrieši! Es negaidu ideālas attiecības.tās tādas var būt.ja blakus ir īstais Cilvēks....Zinu.ka vīeietis var būt spēcīgs mūris.aiz kura sieviete ir drošībā.vismaz man tā vienmēr ir bijis...-tēvs.tad vīrs. Chris.nekad nesaistīšos ar pamuļķi-plātīzeri.kurš visā vaino sievietes! Tiec tam pāri...tad arī būsi laimīgāks.veiksmīgāks.un nevajadzēs rozā brilles! Ja jāizvēlas-būt ar kādu...lai tikai bikšainis blakus.labāj esmu viena laimīga.nevis nolemta... Nespried par cilvēkiem pēc savas neveiksmīgās pieredzes!

Magda555  Lasīju Feldes komentāru,un domāju par to,ka esmu tāda,kā viņa.Lasot sajutu to,ko vīrieši manī sauc par spēku,kaprīzēm,iedomību,tiešumu.Par sevi esmu teikusi tāpat kā Felde,bet šoreiz no malas sajutu,cik smagas tomēr mēs būsim priekš jebkura vīrieša,lai arī cik vieglas pašas nejustos,no savas neatkarības,spēka,gudrības un spējas droši nocirst to,kas jānocērt.Mūms vajag GLADIĀTORU,bet internetā tikai vieni galma klauni..........Šie klauni-manipulātori ir jau tā apnikuši,ka liekas,ka normālu vīriešu vispār vairs nav.Bet man jau liekas,ka mēs meklējam gaismu tumsā.Šeit mums savu neatrast.Šeit,kā ellē,viens otru dr--ž,un citu interešu vispār nevienam nav.Es domāju,ka mums savu VĪRIETI nāksies satikt ārpuš šiem interneta mezvērtīgajiem vīriešiem.Mums ir ko dot,bet mēs meklējam to,kurš ir vērts tam,kādas mēs esam.Mums rumpis nav vajadzīgs.Šeit jau visi vairāk par to skafandra vērtību.Bet vērtība ir pilnīgi kur citur.

Felde  Magda,ja esi liidziga man-mums nevajag jebkuru! :) :)
Esmu laimiga sievite,llooti! Un tikai laimigs cilveks var staaties blakus!
Vai te taadu daudz? -neizklausaas! Ja runaajam par viiriessiem,99% te esosso-sievietes ir apbizzojussas... :) :)

nakts15  Ragana, kas nu tur par "rezultatīvu", ja jāturpina tusēt virtuālajā pasaulē?:) Un jēga likt sexsīgus foto "večiem" ar zemu testetorona līmeni? Jeb vajag lai jaunie piesaka "noprovēt" ātrajam sexsiņam?

nakts15  baloži ohojiešiem pēc dabas tuvāki...ja nevar aplekt vienu, pagriežas un danco riņķī nākamai...:)

Pecinja  Ja kāds iepatīkas, dažreiz uzrakstu pirmā

Floriana  Panākumi lieliski, tikai nekad neesmu likusi ne smukas bildes, ne tukši pļāpājusi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu