Vai vīrieši nav līdzīgi žurkām, kuri bēg no no slīkstoša kuģa?

Uh cik daudz bija visādu piedāvājumu uz manu ielikto profilu bildi. Tikai, kad ieliku otru un pateicu, ka esmu darbā dēļ guvuši smagus miesas bojājumus un uz laiku esmu kā invalīds(vismaz tā jūtos), pazuda visi. Tātad kā žurkas no slīkstoša kuģa.

Tessa  es arii atbalstu Redu, uzrakstiija pareizi un taisniibu, lai ka tev tas nepatiktu.

ieliku kajas, raksta seksotaji, es nemaz uz tikšanam neeju, jo jus visi te tadi vienadi, jums tik to vien vajag, un vispar es esmu invalide, vismaz ta es jutos, un visas jusu dian gāzes man ir redzamas. noželojami.

kautkatajaa.

magnija  hmm... vai tiešām uz šādām bildēm(Aijaijaa anketa) vīrieši krīt kā traki :) :) jāuztaisa eksperiments :)

fargo  cik es saprotu situāciju par kuģi, tad vīrieši nevis bēguši no kuģa, bet negribēja tanī nemaz kāpt. apskatīja bortus, likās ok, bet pārējais nepatika. vai viņiem ir pienākums kāpt kuģī, kurā negrib? ja ir, tad kāpēc?

Jurij__1962  pēc autores domas :
čau seksiņu gribi = es tevi mīlu līdz mūža beigam
:)

vaitiesam  Vajag uzrakstīt anketā ka esi invalīde, tad arī nebūs pasažieru, kas kāptu šajā kuģi.
Vsjo prosto.

anis  Jokot varētu gaumīgāk! Ja galva iespiesta durvīs-invaliditāte pāries,kad durvis atvērs?
Reiz pie sarunas man noprasīja-tu varētu dzīvot ar stomas pacientu? Apdomājies varēju atzīt ,ka
tuvināties tas tomēr bremzētu,bet ja tas notiktu ar dzīvesbiedri-nu,tādēļ jau nedezertētu.

riebekle  Tad kopsavilkumā - kāds ir aizbēdzis no kuģa, uz kura borta nemaz nav ticis ņemts? :D

anis  Tagad daudziem ir sarežģīts brīdis-īpaši aktīviem pilsētniekiem. Bet gan jau pāries-būs citi kreņķi.
Tomēr svētku sajūta ir! Lai arī tāda dīvaina. Paskat,pat viens drons sajucis prātā-paņēmis brīvsoli.

Chris1986  Nu, zin, nevienam nav pienākums būt ar tevi kopā aiz līdzcietības! Cik mani nav pa dzīvi meitenes/ sievietes atšujušas, tipa, ar apmēram šādu domu - cilvēks jau tu labs, bet man uz tevi nestāv. Domāju, ka tuvu 100% sieviešu tieši šādi izvēlas partnerus, neskaitot, protams, zeltraces

puuuka  Atvaino,Aijaijaa...bet ar tādu attieksmi pret sevi ,saucot sevi par invalīdu(te būtu vietā komentārs 20:26)un ar tik briesmīgu citu nozākāšanu(20:51, 21:25) diez vai kas labs var sanākt,žel kad cilvēks vispirms raksta un tad domā(ja viņš vispār domā)
Es domāju,kad šoreiz Tev tās kājeles vairs nepalīdzēs:(
Starp citu zinu reālus 2 invalīdus(viņi ir brīnišķigi, ar labu sirdi un gudru prātu apveltīti cilvēki),kas šeit ir nodibinājuši savas attiecības un dzīvo ar savām otrām pusītēm laimīgi jau daudz gadus!!!

jurks  spriežot pēc atmaskojošā toņa, rodas iespaids, bet var būt tas arī tā ir, ka Tu šajā ziņā esi nevainojams paraugs?!?!?!

kruela  .....bēg jau tikai pasažieris, ne kapteinis...bet ja viņš nav bijis pat pasažieris, tad par kādu bēgšanu var būt tuna....... :-o

SpoguliitisTM  "Zhurkaam" nav dzimumu. To taa kaa buutu jaazin.

Tinte  Būtu es vīrietis, mani atbaidītu autores rakstības stils un gramatika. Lasot anketu un komentārus nepamet sajūta, ka tur kaut kas nav īsti labi.

uzplanaledus  Žurkas gads, neko darīt, jāgaida labāks :)

Bet tā vispār, tas ir grūti, uzņemties rūpes par invalīdu. Vēl jo vairāk, ja nekā kopēja nav, tikai sarakstes iepazīšanās portālā.

puuuka  Spoguliitis TM.... kā nu nav?!?...ir gan... žurķis un žurķene:DDD

CoCoSan  Nu apstījos autores profilu. Nu ofisa zilzeķes kājas, nekā tāda, lai visi barā viņai uzbruktu. Fakeri rakstīs pat ja profilā būs saburzīta pujene vilnas lakatiņā.

Beeet, jā, tā caurstrāvojošā mazvērtība un alkas pēc žēlošanas, tā gan ir atbaidoši. Īsāk, pamain attiexm, meitēn, un viss būs 👌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu