Vai vīrieši nav līdzīgi žurkām, kuri bēg no no slīkstoša kuģa?

Uh cik daudz bija visādu piedāvājumu uz manu ielikto profilu bildi. Tikai, kad ieliku otru un pateicu, ka esmu darbā dēļ guvuši smagus miesas bojājumus un uz laiku esmu kā invalīds(vismaz tā jūtos), pazuda visi. Tātad kā žurkas no slīkstoša kuģa.

dabasmiilis  Vispār jau žurkas ir gudri dzīvnieciņi - zinu ko runāju , es tak pēc austrumu horoskopa arī esmu žurka - šis ir mans gads ,tā kā neapmelo mūs...

Ieskatījos anketā , ieraudzīju skaistās kājas un aizmirsu savu domu...
Es ar laikam par invalīdu kļuvu , man nez kāpēc karogkāts saslējās un nezinu kā to noguldīt ,sajūta briesmīga šķiet ,ka līdz rītam neizdzīvošu... Ja nu kas notiek ,tad es jūs mīlu un man ar jums bija jautri! /ceru ,ka nepārsprāgs/

Nav problēmu , kāp mašīnā ar visu sabindēto galvu [vai kas tev tur] un brauc pie manis - pabarosim pīles , abiem paliks labāk - garantēju!

Gunitaa  Nu re - viens jau pieteicās. Pat 99 nebija jāgaida paejam garām. :)

dabasmiilis  Izpētot pacientes psiholoģisko portretu ,secināju ,ka vaina ir seksa trūkumā.
Lūgums tikai pēc pudeles nesniegties ,tas situāciju var pasliktināt!

Nekādu vīnu - ni ni !

Iksa  Bēdīgi ir nevis tas, ka no tevis bēg, bet tas, kā tu uz to reaģē. Tu šobrīd reaģē nevis kā samīta roze, bet smirdīgs sesks.
p.s. Ja raudāsi, ka nav saules, neredzēsi arī zvaigznes
p.p.s. Kārna govs vēl nav Gazele! DDD

Vaukskis  ..Ir, ir ! :/

Epifanija  Labs triks, lai atsijātu graudus no pelavām un kā izrādījās, tad ne viena grauda, jopcik, tad tak jāpriecājās, ka laiks nav lieki notērēts, jāpiebilst gan, ka graudi kā izrādās uz plikām ciskām neķeras, tas tā arī citām madāmām ko likt aiz auss, bet nu pavasaris vēl tikai būšot un nekas vēl nav zaudēts, saturās!

sauljuks  Nu slimība ir labs lakmusa papīrītis. Var daudz ko parādīt par citu otru cilvēku. Tiesa gan, tā nav panaceja un ja arī kāds Tev, piemēram, slimai ar gripu, vāra zupu, tas nenozīmē, ka vēlāk nepiečakarēs. Viss ir relatīvi.

vaitiesam  Nesapratu par tiem graudiem un pelavām ko viena daža te sludina. Ja cilvēkam profila ir minēts par invalidati, un kāds to izlasot vēlas iepazīties un pēc tam uzmet, tad vēl varētu kunkstēt, bet ja pipls iepazīstas, sarakstās un tad viņam paziņo, pordon, bet man nav galvas vai roku, tad nu izvenjite, sūdzēties nav pamata.

Gabrieela  Nedomaju, ka īpašās vajadzības pa lielam kaut ko nosaka attiecībās. Zinu gan sievietes, gan vīriešus ar īpašām vajadzībām, kurus nepamet, mīl un aprūpē. Tāpat zinu sievietes, kas tēlo, ka ir slimas un nevarīgas, bet viņām ir rūpīgi vīri, kas tam naivi tic, sargā no visa, un aprūpē pat pēdējiem spēkiem. Pamet arī veselās un skaistās. Tas "knifs" slepjas kaut kur citur. Varbūt liktenī, dzīves uzdevumā...

Epifanija  Veiksmīga sieviete vīrietim kā miežgrauds acīs, ja pats netur līdz, tas ir kā zaudēt vīrietību! Lūk, tas ir invalīds! Ja ir sirds un dvēsele, var mīlēt uz nebēdu!

ketija64  Cilvēki ar invaliditāti ir dažādi, viens guļ un piecelties nespēj gadiem ,cits pat uz darbu dodas. Ir arī cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem. Ir ļoti jāizvērtē vai spēsi būt tādam cilvēkam draugs un līdzgaitnieks ikdienā.
Nesen lasīju interviju ar dzejnieku Reini Runci ,kurš 17 garus gadus ir paralizēts pēc autoavārijas. Viņam arī bija draudzene,pec avārijas nākusi ciemos,nogurusi un pārstājusi nākt.Nevar cilvēku tāpēc nosodīt un par žurku nosaukt. Cik cilvēku, tik likteņu un katrs tomēr izvēlas ,cik smagu nastu dzīvē spēj panest.

supergirl  Bērnu dārzu tiešām nevajadzētu traucēt:)))

runcs51  Palasot visu šito kopumā secināju-autorei ir rakstījuši vīrieši,tikuši ´´atšūti´´ un pēc tā aizbēguši,kā žurkas.Tālāk-secināju,ka autorei laikam nav kaut kas īsti kārtībā ar orientāciju un laikam zināmā mērā piemīt arī psihiskas novirzes.Un ´´ak vai´´ tam nelaimīgajam,kuru šī persona tomēr varētu izvēlēties...

av2  Neapspriediissu, kaa juuties deell invaliditaates , nezinu to. Bet...kur var buut taads naids katraa teikumaa, ko raksti sseit? Visa pasaule paari nodariiojusi, vai kaa?
Un , jaa, tie te , kas raksta parasti "visi viiriessi"...."visas sievietes" ir taadi, taadas, tie....vienkaarssi nepaziist cilveekus absaluuti. Jo labu, jaa, tiesssaam labu cilveeku pasaulee ir lloti daudz. Taads taadu atrod, taads taadu...redz , satiek, iepaziist.

henings  tas neveiklais brīdis ,kad uzrakstot jau esi parādā .

elis25  ,,,,nav saprotams ko sieviete veelas,,,,lai vinu pazheelo?Saprastu,ja muuzhu kopaa nodziivojushi un gruutaa briidii ,peekshni tevi pamet,tad taa ir beegshana no kuga,bet te kaut kaada sarakste ,kur cilveeks tevi iisti pat nezina,,,,,par ko ir satraukums….

elsa  Nja, pavirināju autores profilu, palasīju komentāru stilu.. nožēlojami. Neziāju,ka rokas esamība imobilizācijā norāda uz invaliditāti.
Par bildēm nerunāšu, autorei taisnība tā kož ja ne kājstarpē, tad acīs, ka pati nerubī ,ko runā.
Es arī neesmu vesela, par invalīdi vēl sevi neuzskatu, jo man nav tāds slēdziens iedots, bet ja man kāds pajautā, vai man viss kārtībā, es godīgi atzīstos, ka seksa laikā man grab mugurkauls deļ disku bojājumiem. Ja uzšāvējs to var sagremot , lieto ausu aizbāžņus, tad nav nekāda vaina, sadzīvojam.

Magda555  Bēg pat vīri no sievām šādos gadījumos!
Bet Tu,par OHO jākļiem pārdzīvo!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu