Kāpēc vīrieši ir tik nesakarīgi?

Atzīstas, ka jau sen domā par uzmākšanos vienai sievietei, bet pēc tam pazūd. Kad sieviete konkrēti dod mājienu, kur satikties (nejau kafejnīcā, pasargdies!- tas būtu par traku, bet parciņā par velti), pasaka kaut kādu stulbu joku it kā nesaprastu. Kaut kāda iekšēja cīņa? Kāpēc nevar vienkāršāk, ja jau tik ļoti grib?

Felde  08.39 Teoreetiski piekriitu, esmu deelu maate,man ir izdevies,vinniem viss ok,Bet-ir lielais bet! Katram bernam ir teevs...katram zeenam ir nepieciessams piemers! Un paskatot niikullu tekstus,ir skaidrs,ka taadi neko nav spejigi ieaudzinat! Tik vien kaa sarazzot,un aiztiities vai atteikties,mukt no alimentu piedzineejiem,un visaa vainot sievieti!
Bet,jaa-ja sieviete dzemdee,tad jasaprot,ka ir atbildiga par gala rezultaatu....ja taa var teikt!
Berni nem piemeru no vecaakiem,un skaidrs arii tas,ja sievietei tris beerni,katrs no cita...un pa starpai veel nez cik pieguleetaaju,visi vesti maajas-berniem top skaidrs cellss,kaads ejams. Taapec analizeejam sevi,un tikai tad kaadu citu.

raaMi  Viss ir vienkārši- tik ilgi lauzies, ka vīrietis devās citur un atrada vajadzīgo.

CoCoSan  Cik labi, ka miskaste iznesa pati sevi

langstinsh  Dzer pisies-laizies.dzīve tev kā sapnis aizies!
Esmu laimīgs ar savu jauno mīlestību un dēliņiem!

Circenis  Priekštats par normālu vīrieti katrai ir savs.Iespějams,ka internetā divi saderīgi cilvěki nespěj nosūtīt īstos signālus.Sievietei jābūt pārliecinātai par sevi!

Deavids  Nu bet taču esi normāla sieviete, un ja jau vēlies uzmākties vīrietis, tad uzmācies, un zini ka vēirieša nē, uzmākšanās zinņā, patiesībā nozīmē varbūt. Tā kā esi neatlaidīgfa un turpini uzmākties vīrietim. Nepadodies pirms neresi neko sasniegusi.

Circenis  Es netaisos sagaidīt vīrieša ně.Kas tavā izpratně ir uzmākšanās?

preilene  Ir tādi gan.

Bet kā Tu zini, ka viņš ir vīrietis? Tik pat labi tā var būt sieviete tur otrā pusē ekrānam. Vai kāds Tavs paziņa. Un mērķis ir tikai Tevi pačakarēt.

Virtuālajā vidē viss ir iespējams.

Chris1986  antarktida, tik tiešām 55 gadus vecu sievieti vēl kāds aicina uz sekss vai tu tikai lielies??

CoCoSan  Nēzin, varētu padomāt, ka 55gadīgu sievieti var tikai uz kapusvētkiem uzaicināt

Ljekainiitis  Kāda cibiņa, tāds vāciņš .... :)

vilks28  Tu pārdzīvo , ka draudzeni neizcirta, vai tevi pašu ¿ Kur sāpe ¿

dabasmiilis  Vispirms vajag spogulī ieskatīties un tikai tad dzimumu kariņus uzsākt.
Tēmas nosaukumam jāskan : ´´Kāpēc cilvēki ir tik nesakarīgi?´´ Un tādu ir nospiedošais vairākums.
Tādēļ arī [kā nesen noskaidrojām] viņiem vajag ieraut , lai vismaz sev liktos interesantāki un varētu ieslēgt bravurību!

Vispirms sievietei jābūt pašai sakarīgai un tikai tad viņa var prasīt no veča ,lai tas ir sakarīgs.
Pēdējās dienās tik daudz negāciju esmu no smalkajām madāmām dzirdējis , ka man vēl ilgam laikam pietiks ,lai nevēlētos nevienai tuvoties!
Agrāk sevi mierināju ,ka tādas mēdz būt , bet ne jau visas , tad pēdējās dienās sāku domāt , ka varbūt jāsāk priecāties ,ka neesmu ar viņām nekādi saistīts.

Ļoti svarīgi ģimenē ir abi vecāki - to klātbūtne un paraugs , īpaši puikām vajag tēvu , bet meitām māti , un mātei ir jāiemāca meitai kā izturēties pret pretējo dzimumu , pretējā gadījumā bērns izaug par princi un princesi ,kuriem viss pienākas un pienākas tikai pats labākais un skaistākais , toties cilvēcības un iecietības trūkst , un tādi pārsvarā vairs nekādu priekšzīmīgo ģimeni neuzbūvēs , un viņu bērni ir nolemti tam pašam.

Par to pieminēto armiju , pirmām kārtām jau ģimenē puikam jābūt audzinātam ,jāiemāca dzīves vērtības , pamatprincipi ,lai viņam aiz bezdarbības nav jāmācās no propagandas un varavīkšņu organizācijām ,ka atļauts ir viss un atbildība nav svarīga!
Lai arī runā ,ka armija puikas pataisa par vīriem , tad tas ir aplami - ja puika ir vīrs jau no bērnības ,tad arī pēc armijas būs vīrs , bet ja bija mīkstais , tad paliks tāds arī pēc + tikai psihiski izjāts , kuru jās tajā armijā visi pēc kārtas un miera nedos , pēc armijas tāds atspēlēsies pret vājākiem cilvēkiem - bērniem , sievietēm. Tas tāpat naivi ticēt ,ka cietumnieki pēc cietuma pēkšņi visi labojas , tieši pretēji - vairums tiek salauzti kā cilvēki un restartēt dzīvi nespēj.

Man vai valstij noveicās - pat nezinu kuram vairāk , bi

dabasmiilis  ...
Man vai valstij noveicās - pat nezinu kuram vairāk , biju pēdējā iesaukumā , mani izbrāķēja ,jo man ir liela mute un esmu stūrgalvīgi nepakļaujams. Viņi saprata ,ka nav vērts ar pēdējo gadu tā riskēt ,lai laistu savai infrastruktūrai klāt nekontrolējamu Rembo.
Man visa bērnība bija kā armija , kad vienaudži spēlējās smilšu kastē ar mašīnītēm un raustīja meitenēm biželes ,tikmēr es stiepu smagus baļķus no meža laukā , daudz fiziska darba - un es priecājos ,ka man bija tāda bērnība ,tieši tādēļ esmu cits cilvēks , un man ir grūti ar smalkajiem pilsētas ļautiņiem atrast kopīgu valodu ,jo viņiem ķieģeļi smadzeņu vietā - uzvedas kā pārauguši bērni.

Viss sākas ģimenē , tā ir dzīves pamats visai tālākai dzīvei. Ja pamati ļodzīgi , tad tieši tāda pati būs dzīve , pūtīs vējš no viena grāvja otrā!

jurks  kāpēc- tāpēc!!!!! nav tokš obligāti tā upurēt sevi šādiem pasākumiem!!!!! visiem ir tiesības izvēlēties to kas sev to vislabāko!!!! būsim godīgi pret sevi un izdarīsim pareizo izvēli!!!!!

CoCoSan  Nu tu gan tirs kā zariņa gos, dabasmili. Pēdējais iesaukums bija 1989.gada rudens. Vai nu blēdies ar dzimšanas gadu, vai saostījies momentlīmi runājot par armiju.

kruela  CoCoSan - bišku Jūs palabošu....bij, bij vēl obligātais militārais dienests Latvijā.....tas tika atcelts 2007. gadā...... mans bračka a vēl 1994.gadā bija.....

RRAGANA  Bija takš vēl arī alternatīvais dienests, khm khm..

Sergejs50  Kāpēc sievietes ir tik sakarīgas?

siikaa16  Viņš - pakoķetēja, viņa - sasapņojās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu