Kāpēc vīrieši ir tik nesakarīgi?

Atzīstas, ka jau sen domā par uzmākšanos vienai sievietei, bet pēc tam pazūd. Kad sieviete konkrēti dod mājienu, kur satikties (nejau kafejnīcā, pasargdies!- tas būtu par traku, bet parciņā par velti), pasaka kaut kādu stulbu joku it kā nesaprastu. Kaut kāda iekšēja cīņa? Kāpēc nevar vienkāršāk, ja jau tik ļoti grib?

Julianna  Man ir tāds viedoklis. Meitai tēvs ir pat kaut kur svarīgāks kā māte. Kāds viņš ir. Jo meitas zemapziņa pazīs tikai tāda tipa vīrieti, kāds ir tēvs. Ja vinš ir dzērājs, un meita kaut simt reiz noliegs, ka precēsies ar attūrībnieku, lielākā masa aprec to pašu slēpto iemetēju, kaut sākotnēji vīrietis bija balts un pūkains. Arī dēlam māte ir sievas prototips. Nesen pie manis bija māte ar 8 gadīgu meitu, uzsiet veselības mantras. Es biju šokā no bērna. Viņa man pēkšņi uzdeva jautājumu -- kā man nākotnē labu vīru atrast? Es sagrupējos un jautāju -- kāds ir tavs tētis, apraksturo? Meita saka -- iedzer. Māte metās aiztāvēt vīru, nu nē, nav alkāns, pa svētkiem, brīvdienām. Bērns pateica -- tā, eju teikt tētim, ka viņš ar dzeršanu bojā manu nākotni. Redz kāda evolūcija. Mēs savos 8 gados tādās kategorijās nedomājām... bet diemžēl daudz kur jaunatne ir bezspēcīga. Piemēram notīrīt zivi, nav iedvesmas, tēlaini runājot no cirvja izvārīt zupu.. utt Piekrītu Feldes komentāram. Kā vienmēr cocosana oriģināla.

puupoliite  ..23.42... ir periods, kad meitai tēvs ir svarīgāks, bet jau vēlākā vecumā arī māte, kura var dot noderīgus padomus dažādās dzīves situācijās. Abi vecāki ir dzīvē vienlīdz svarīgi...

Lielais  Acīmredzot pārdomā vīrietis.

MrAction  Es saprotu, ka Tev vienigai tadas problemas?

SmalkaisStils  Tur nav patiesas intereses. Izklausās pēc vīrieša no iepazīšanās portāla. Pēc uzvedības un rakstura. Neizlēmīgs , vājš , bez vīrieša mugurkaula un stājas.

Rigonda  ļauj minēt...ja nu neesi viņa labākais variants?

fargo  varbūt gribēja un vairs negrib. vēl ir tāda lieta, ka "uzmākšanās" ir vairāk kā spēle, nevis reāla vēlme kociņus cirst ar konkrēto personāžu.

Labrador  Ir daļa neadekvātu cilvēku.Ir tādi , kuri valkā drausmīgas , platas , noslukusas treninbikses , nepārtraukti gremo un traucē pārējiem.

Rigonda  varbūt tieši otrādi

kokto  Sieviete jau ar tāda bremzēta . Vīrietis jau pazudis bet šī izdomā nu jau kaut ko piedāvāt . Dzelzs jākaļ kamēr tā ir karsta !

av2  Nu jaa, ko taadu , apgalvojossaa formaa, pajautaat var tikai sieviete, kas sevi automaatiski ielikusi "sakariigo" barinna.
Nu, nu....
Un, nu esi no meenes nokritusi, tiessaam , da savos gados ? Mediibas ir daudz intresantaakas, kaa mediijums.....reizeem!

Magda555  Lai arī man grūti tas ir saprotams,bet tomēr aizdomājos par to,ka vīriešiem tikšanās arī ir sava veida stress.Varbūt,ka cilvēks ir ar kompleksiem,nepārliecināts,baidās no atteikuma.Es šādu rīcību iztulkoju šādi.Nevis,ka negrib,bet nevar.....

62valdis  Man gribas pajautāt autorei. Ja runa ir par vienu konkrētu vīrieti, tad kāpēc jautājums uzdots vispārinātā formā?

Dvinsky  Oi, esmu dzirdējis vairākus reālus stāstus no sievietēm par to, kā vīrietis cītīgi lenc sievieti līdz tam brīdim, kad viņa piekrīt. Un pēc tam tā arī nekas nenotiek. Iespējams, tādēļ, ka sākas praktiskā puse un izdevumi - vīrietim jāizdomā kur un kā satikties, jāizdomā otmazkas sievai, jāmaksā par viesnīcu utt. Un tad viņš padomā - nu jā, gribēties ta gribās, bet nu nafig šito čakaru.

tracer  Tieshi taa..var paflirteet datoraa kaa buutu ja buutu.bet reaali baigais cakars...sievieteem stulba logika.jo vairaak viirietis izteerees lencot vinju jo vairaak miil..nu tad gaidiet to princi.muti turiet plashaak atveertu.lai debesmanna iekristu

Dvinsky  @tracer - bieži vien ne jau sievietēs vaina. Sieviete jau nav vainīga, ja vecis viņu grib līdz brīdim, kad viņa (parasti caur puķēm, bet reizēm arī tiešā tekstā) pasaka - nu OK, man vakars brīvs, seksam piekritīšu, organizē.

Labrador  Subjektīvais novērojums - precētie , kuri itkā atbilst sieviešu prasībām un gaumei , vienmēr ir naudas vakuma , cenšas aizņemties , zinot , ka atdot nevarēs. Tā kā ar tiem precetajiem ir tā - sievu kuditi , tie vienmēr grib aizņemties un konflikts būs jebkurā gadījumā - neaizdosi - tēlos apvainoto , prasisi atdot parādu , sāks histēriju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu