COVID 19

Vai Jūsu radu vai paziņu lokā ir kāds saslimušais ar šo vīrusu?Cik esmu jautājusi nevienam tādu nav.

burleska  Starp citu, D vitamīna arī pie mums ļoti, ļoti daudziem trūkst. Saulītes jau mums ir pamaz.

AivarsN  Jo sevišķi, ja visas dienas pavada ofisā, vai karantīnā.

siikaa16  16:17
Dažiem nepielec, ka ir ierobežojumi, lai saslimušo skaitlis nebūtu liels. Laikam vajadzēja pusi no Latvijas slimus, vienu izmirušu pilsētu, lai sāktu ticēt.

Pazīstamam cilvēkam paziņa nomira.

Chris1986  Es VISU GADU uz brokastu maizītes katru dienu pilinu 4 pilienus Nateo Forte (dienas deva pamācībā rakstīts - tikai 1 pilienu), sauļojos un tikai tad D vitamīns ir daudzmaz normāls. Kkā smiekli nāk, par tiem, kas mūsu klimatā ar sauļošanos vien cer sasniegt pietiekamu hormona-vitamība D līmeni

fargo  fake corona deaths ņujorkā izskatās sevišķi nelāgi.

https://www.theblaze.com/news/new-york-city-adds-thousands-to-covid-19-death-toll-who-never-tested-p
ositive-for-the-virus

tad par itāliju. bet tas ir tikai mans funktieris. ja itāļiem ir ļoti ierobežoti bijuši pieejami testi uz cov 19, tad kā saslimušo skaits, spriežot pēc dotās statistikas ir lielāks, kā pieejamo testu skaits?
saproti, atkal kārtēja parādība, kas vnk nelīmējas kopā.
jo vairāk nāk āra info par šiem notikumiem, jo viss kļūst nevis skaidrāks, bet arvien un arvien dīvaināks. tas pats par farmācijas gigantu cīņām, kurš tad būs tas, kas pionierēs vakcīnu(lai arī pat sētas kaķis zina, ka gribas vakcīnas ir gandrīz bezjēdzīgs pasākums, dēļ ātruma, kādā mutē šo vīrusu grupa), utt.

Drole  Sarkanie sabotees liidz novembrim. Vinjiem vajag jukas.

https://youtu.be/3f0VRtY9oTs
https://youtu.be/k0Q4naYOYDw
https://youtu.be/o7A_cMpKm6w

farruca  nav.

AivarsN  Visām lielajām organizācijām un valdībām savi plāni, attiecībā uz to vīrusu. Kas biznesu grib bīdīt, kas vairāk nozagt, kas visu pasauli pakļaut. Baltkrievija un Zviedrija labs piemērs, ka nav atšķirības, vai izsludina karantīnu un masu psihozi, vai dzīvo normālā ritmā. Ar visu piesardzību, gan jau pusei ir izstrādājusies imunitāte un lai to karantīnu ilgāk noturētu, vajadzēs palaist jaunu vīrusu.

vaitiesam  Ja pēkšņi parādīsies vakcīna, tad to es pat piespiedu kārta neļaušu sevi potēt.

burleska  19:05 Zviedrijā 26,322 slimo, 3,225 mirušo. Pie tam nevar teikt, ka viņi brīvi dzīvotu. Viss tas pats, kas pie mums, viņiem ir ieteikumu līmenī, nevis ar likumu noteikts, bet ir. Tikai sodus neliek. Baltkrievija nav labs piemērs, jo totalitārisma valsts, kas dzīvo vienos melos.

elsa  Ir, un neviens vien. Un?

Volters  Šis portāls, izskatās ka ir citu slimību perēklis.

Reds  19:22 , mhm,mhm... tiem zviedriem kopējā mirušo statistika ir palielinājusies, dēļ tiem 3000? NAV! Latvijā mēnesī vidēji mirst ap 1500 cilvēki pie pāri par 1,5milj. iedzīvotāju un vidējā vecuma ap 75gadi. Cik ir Zviedrijā iedzīvotāju salīdzinot ar Latviju?

Baltkrievija dzīvojot melos, bet to ka mums ārsti skaidri un publiski pasaka ka cilvēks NAV miris no vīrusa, bet statistikā un presē viņš tiek ieskaitīts starp tiem 6 mirušajiem, žurnālisti itkā atvainojas par "feik ziņām", bet turpina izlikties ka viss ir pareizi, kā to nosaukt?

Viss notiek absolūtos skaitļos - 6 mirušie(aceramies ka vismaz pirmie 3 ir ļoti apšaubāmi gadījumi ka galvenais iemesls būtu vīruss), bet to ka tie 6 ir uz 1000 "slimajiem" - kā minimums, jo neviens nezin cik reāli ir nepārbaudīti slimie un tie kas "izslimojuši" bez nekādām pazīmēm. Mazāk par 0.6%, bet dažiem te joprojām liekas ka mirst puse, pat ja rēķinātu tikai tos, kas jau ir izveseļojušies(kurus tik nesen sāka uzskaitīt), pusei pat tuvu nevarētu savākt.

vaitiesam  Burleska nemuldi, jums sporta zāles ir slēgtas, mums nav ☝

kruela  19:05.....Cik labs piemērs ir Zviedrija un Baltkrievija to vēl pāŗagri spriest.....spriedīsim, kad viss būs beidzies.... Salīdzinat Zviedriju un Norvēģiju.....viss viņiem sākās vienlaicīgi.... Norvēģijā ieviesa ierobežojumus, Zviedrija nē.....Zvidrijā slimo uz 1 milj. - 2,606, mirušo - 319...bet Norvēģijā attiecīgi - 1,494 slimo un 40 mirušo.....ir taču starpība??? ne????

puuuka  Jā,man Īrijā draudzene saslima,ļoti smagi,divas nedēļas mājās,divas reanimācijā,ļoti smagā stāvoklī,ārsti paši neticēja,kad viņa izķepurosies(to viņai pateica,kad veda no reanimācijas uz parasto palātu) un tagad ir mājās,it kā vesela,bet tāpat visu laiku cīnās ar elpas trūkumu .

Rigonda  nē, nav. bet šis vīruss eksistē, protams. radīts uhaņas laboratorijā.

av2  Nu nav taa, ka visus ASV automaatiski ieraksta covid . Darba koleeggim mamma arii nomira pirms 2 nedeellaam, 90+ gadi , un simptomi 100% kaa viirusam bija , mirssanas sertifikaataa ierakstiits plaussu pneimonija, un sirds mazspeeja.
Jaa, esmu dzirdeejis, ka , ja ierakstot covid, sannemot kaads tur hospitaalii 200$ , bet....vinni baidaas arii tik notiesaatiem. Jo te visi visus censsas ssobriid notiesaat arii, lai no pilseetas sannemtu milzu kompensaacijas.

ketija64  Baltkrievija ir labi attistijusi medicīnas pakalpojumus, ir tur modernas iekārtas. Paziņas brauc uz Minsku pie zobārsta un uz magnētisko rezonansi. Nav mēnešiem garu rindu. Medikamenti labi un lēti tur!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu