COVID 19

Vai Jūsu radu vai paziņu lokā ir kāds saslimušais ar šo vīrusu?Cik esmu jautājusi nevienam tādu nav.

derevnja10  A kas par plaušu kaiti plosījās pāris gadus atpakaļ? Ārsti nezināja ko darīt, bet pēc visa spriežot, precīzi tas, kas notiek tagad. Vienkārši sadega plaušas. Kaimiņš brīnumainā kārtā izķepurojās. Kāpēc tad dakteri necēla troksni par nezināmu plaušu slimību? Interesanti, vai ne?

siikaa16  07:45
Pie mums brauc no Eiropas un Skandināvijas labot zobus un taisīt plastiskās operācijas. Modernas iekārtas un medicīnas pakalpojumi augstā līmenī. Lai paziņa aiziet tepat un paskatās kas un kā. Ceru, ka paziņa salabojusi zobus, jo pēc Covida tur nebūs, kas labo. Pirms visa paspēju salabot zobus rindā jāgaida nedēļa.

Drole  https://www.facebook.com/realCandaceOwens/videos/544443916498812/

Pacients pakrita zem autobusa un sekcijaa tika atrasts chyna viiruss.
Pacients slimoja ar veezi sestajaa stadijaa un nomira AR chyna viirusu.
Pacients nomira AR chyna viirusu tikai nedeelju pirms savas 130 dzimshanas dienas.
utt utjpr

Nav svariigi NO kaa noliek karoti, svariigi, kaa saskaita.

Drole  https://youtu.be/XPZvQBRepB8?t=675
https://youtu.be/QcUAG6t5aN8

ketija64  8:13
Salīdzināji gan ,cenas, kuras te medicīnas tūristiem piedavā ar cenām ,ko piedāvā Minska. Tas ir kā diena pret nakti,tur iztērēsi par kvalitāti tik pat cik te ,kad būsi pusgadu valsts rindā gaidījis.tūristiem te vispār cenas ir 10x augstākas kā vietējiem.Protams ceļš uz Baltkrieviju arī maksā naudu, plus vēl vīza ,bet ja ir biznesa darīšanas, tad pie viena var arī iziet medicīniskās pārbaudes,vienīgais mīnuss ,ka aprakstus izsniedz krievu valodā.Tā lūk.

vaitiesam  Dēļ lētajam cenām brauc uz Baltijas valstīm, vai Baltkrieviju ārstēties, un par naudu tu tiksi ārstēts labi, bet ja uz haljavu, tad stāvēsi rindās un attieksme pret tevi būs pavēsa.
Jautājums jums tie kas dreb dēļ vīrusa, cik ilgi man jāsēž ieslēgtam viena valsti, vai tik ilgi kamēr visi pensionāri un riska grupas ļaudis atmetis pedāļus no paredzēta viņiem vecuma?

sarma2015  Ne, nav!

Letija  Nu, un - kāda liela starpība kā saskaita? Un, kas tur tik svarīgs?

Varbūt svarīgs pirmām kārtām ir cilvēks, kurš vīrusa smagākajos gadījumos ļoti mokās?
Varbūt nevajadzēja nomirt visiem tiem ar blakus saslimšanām, ja jau ar šīm saslimšanām bija līdz šim iespējams sadzīvot un varbūt pat labi sadzīvot?!
Varbūt nav grūti iedomāties, ka neviens nevar sev un saviem tuviniekiem saslimšanas gadījumā nodrošināt slimības vieglāko formu?!

Un varbūt, ja tā labi padomā, tad nav tomēr slikti, ka saņemamies uz dažādiem piesardzības pasākumiem, ievērojam tos un nekritizējam nepārtraukti, sagrābstoties visādu apšaubāmu informāciju, tajā pašā laikā neieklausoties reālajos gadījumos par slimības norisi?!

siikaa16  13:27
Vajag izrēķināt, cik tas prieks izmaksā bez darīšanām un tad teikt lētāk. Un ne jau pazvana, piesaka un lec mašīnā, lai brauktu. Tāpat ir rindā jāgaida.
Tad jau var nopirkt apdrošināšanu, aizbraukt ar sāpošu zobu. Izraus par velti. Un stāstīt, ka medicīna pa velti.
Pie mums nav tūristiem dārgāk.
Pie mums ja zvana uz vairākām vietām meklējot, kur pārbaudīties, var atrast ātrāk nevis gaidīt pusgadu.

Drole  Ieklausoties reālajos gadījumos : https://youtu.be/Avc6_ftzk3w

vaitiesam  14:44 Tu pati saprati ko uzrakstīji 🧐

kosrem  Ko man iemācīja kovids? Biežāk mazgāt rokas, dezinficēt, nekur nepieskarties. Ir auto, un uz darbu divas reizes nedēļā braucu ar vilcienu. Tur ir tīrs. Sabiedrisko ,,miskasti,, neizmantoju. Bet ja vajadzēs, tad tiešām vajag ne tikai masku, bet arī cimdus obligāti.

burleska  Es loģiku cimdiem īsti nesaprotu. Ok, ja tiešām strādā kādu laiku ar cimdiem, nekur nepieskaroties, ko pēc tam nedezinficētu, un pēc tam pareizi novelk un izsviež, tad jā. Bet citādi kāpēc? Vīruss uz rokām paliek aktīvs dažas minūtes, ja kļūdos, labojiet. Bet uz citām virsmām, teiksim, plastmasas, diennaktīm ilgi.

Labrador  Man viena paziistama rudmataina ragana ar lieko svara saslima ar celuliitu un ar to aplipinaaja apkaarteejos. Taapeec izvairos no kontaktiem ar personaam , kuras uztureejushaas taas tuvumaa.

uzplanaledus  Mani uztrauc tie, kas jūt simtomus un neizolējas. Es zinu pāris savā darbā tādus. Vai mēs pārējie pārslimojām kā viegla vīrusa formā, vai mums tomēr nepielipa, kas zina.

Piligrims  Sieva medmāsa to zarazu darbā dabūja. Slimoju es, viņa un meita. Pateicoties 2. meitas sakāpinātajai reakcijai uz šo zarazu, viņa un puika joprojām ir vesali, tā kā izvēle ir katra paša ziņā, kā pret šo zarazu izturēties.
Īpašā pazīme - pazuda garšas un smaržas sajūta, tagad ir atjaunojusies. Bija arī paaugstināta temperatūra. Dzeru pastiprināti C un D vitamīnus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu