kāpēc jūs neatbildētu uz viņa vēstuli ?

Jūs - patīkama sieviete, nav ļoti jauna, bet interesanta. 1 dienu jūs iekāptu autobusā un kādā brīdī jūs pamanītu ka kāds virelis netālu pasleptus mēt savus skatienus uz jums, tā jums liektos - bet varbūt jūs viņu pat nemaz nebijat pamanījusi ?
Šītais virelis pamanīja jūs vēl jums tuvojoties pieturai- pirmajā brīdī jūs ne parāk patīkaties viņam, un viņš vēl nezināja kurā autobusā iekapsiet jūs. Izradījās ka jūs iekāpat tajā paša autobusā kurā iekāpa arī viņš. Viņš pēkšņi pamanīja jūs autobusā un nobrīnijas - cik interesanta tā sieviete !
Jūs gatavotos kapt jūsu pieturā arā, virelā notikusi iekšēja cīņa : izkapt vai neizkapt, lai pameģinātu uzrunāt jūš ? Viņš neizkapa pēdējā brīdī, bet lamāja sevi par savu neizlemtību. Viņš pabrauca vēl 2 pieturas un izkapa savā pieturā. Atnākot mājās un turpinot domāt par jums, viņš atvera OHO sieviešu mekletāju un gandrīz uzreiz atrada jūs, tā viņam liekas : tur bija bilde ar sievieti ļoti līdzīgu jums, sakrīta arī uzradītājs mikrorajons. Viņš jums uzrakstīja pieklājīgu vēstuli aprakstot situāciju un uzprasot vai tā sieviete šodien bijat jūs ?
Bet jūs, izlasot vēstuli, neatbildētu viņam. Kāpēc ?

Rigonda  Man gan nav bijušas darīšanas ar stalkeriem. kam ir, jāpiedomā pie sava PR. Uz vēstuli atbildētu, ja nojaustu, ka otrā galā tas megasvarīgi. Citādi...piedodiet, bet vai tiešām kāds ņem par pilnu ohuja korespondenci?

av2  Nu ja patika, vajadzeeja izkaapt kopaa ar vinnu. Viirietim ir JAADARA, nevis jaasapnno. Sievietes parasti noveertee uznneemiigus , nevis neizleemiigus .
Godiigi, veel neviena sieviete, ko esmu uzrunaajis, nav mani ...pasuutiijusi. Vinnas smaida, ja nepatiksi, nekas slikts tak nenotiks.

dodekaedrs  Ja vīrietis neatbilst nevienam no, piemēram, maniem kritērijiem, tad KĀPĒC man VIŅAM IR JĀATBILD? Pieklājības pēc? Vai tad tam vīrietim vajag manu pseidolabvēlību? :)

burleska  Es atbildētu atkarībā no vēstules satura un stila. Un vēl, ja to vīrieti būtu pamanījusi, vai viņš man šķistu interesants. Bet vispār ne sevišķi patīk, ja jauc virtualitāti un reālo dzīvi kopā. Teiksim, no knapi pazīstama cilvēka tekstu, ka viņš zina, kur es dzīvoju, vispār uztvēru kā draudus.
Bet dzīvē ir gadījies, ka mani vilcienā uzrunā vīrietis ar tekstu, ka pētījis mani ilgāku laiku- tāda stingra un nopietna izskatījusies, un tad es pasmaidījusi... Un man esot tāds smaids... Un viņš nenoturējies mani neuzrunājot. Nu neko, pasmaidīju un pateicu paldies! :) Turpinājums nesekoja... Nezinu, kas būtu bijis, ja būtu mēģinājusi uzturēt sarunu...

ieva03  Atkal man jāpiekrīt av2,sievietes novērtē izlēmīgos un neatlaidīgos,bet ne neizlēmīgos,ar to arī ir viss izteikts.
Apprecējos tikai tādēļ,ka mans vīrietis bija izlēmīgs un neatlaidīgs,un ar materiālo labklājību,kā te shris izteicās,tam nav nekāda sakara.
Iesaku arī oho vīriešiem- būt izlēmīgākiem un neatlaidīgākiem,ja grib iepatikties kādai sievietei.

Rudene  Pasargi Dievs, no tādiem, kas uzmācās sabiedriskajā transportā. Ir gadījies, ka kāds iedzēris bārsta komplimentus, pat ja centies ignorēt un vispār neskaties uz viņu, un tas tik runā un slavē sevi un ka īstenībā, kad skaidrā, tad zelta vīrietis viņš esot un lai es nemaz neizliekos, ka viņš man neinteresē utt. Sviests. Nekad neatbildētu uz tādu vēstuli, tā tik vēl trūka, ka sāks blatot visādi rajona bomži un saukt sevi par maniem draugiem, jo redzējusi oho. Labāk izlikties, ka tā neesmu es. Sajauci un viss.

Chris1986  ieva03, a kā var zināt, vai tev kāda anketa patīk vai nepatīk un kuras dēļ te ir vērts censties? Neiešu tak visiem šiem tūkstošiem sieviešu ankešu te rakstīt. Un kkā pa šiem 20 gadiem, ko te esmu, neesmu vēl iemācījies virtuāli iemīlēties kādā anketā, lai cik laba tā arī būtu

hiacintee  ou, bija tā man bolderājas busā vasarā, kad braucu uz jūru.... bet vēstuli ... nesaņēmu....

Karmensita  atbildētu

Melaanija  Viss atkarīgs no tā ko uzrakstītu, ieinteresē vai nē. Uz muļķīgu vai banālu vēstuli noteikti neatbildētu.

Epifanija  Svarigaks par vestuli ir izskats - savu bildi klat pievienoji?

dabasmiilis  Nākamreiz rakstot erotisko literatūru , lūgums abas rokas turēt uz klaviatūras , teksta nobeiguma daļā ,spriežot pēc garumzīmēm , viena roka ir noslīdējusi daudz zemāk! ;)

Man to pilsētnieku žēl sāk palikt , iztēlojos - Rīgā sieviete pabrauc vienu pieturu , viņu tajā brīdī paspējuši par mērķi iezīmēt kādi 20-30 tēvaiņi , bail iedomāties , ja viņa nobrauktu par vienu pieturu vairāk!???
Pēc tam tie paši 20-30 purni vēl izseko viņu datorā un sūta dīvainas vēstules un pieprasa atbildi!
Ir tāda lieta kā rinda - jāgaida savs kārtas numurs! ;)
Sieviete ir tikai viena , viņai sekretāres noteikti nav ,kas varētu atbildēt uz viņas vēstulēm!

Dāmām noveicies ,ka es dzīvē ar tādiem aparātiem nepārvietojos , man jau pietiek caur pilsētu ejot ar kājām , paspēju visas appētīt un ar acīm iezīmēt - gaidiet manas vēstules , atbilde obligāta ,citādi iešu ciemos ,jo uztraukšos ,ka jums kas nopietns atgadījies!

Nu vismaz pabrīdiniet - ir Kovidonkulis mājās vai nē ,negribētos ar viņu aci pret aci sastapties - baiss tips!

dabasmiilis  ´´Viņš jums uzrakstīja pieklājīgu vēstuli aprakstot situāciju un uzprasot vai tā sieviete šodien bijat jūs ?´´

-Atklāšu noslēpumu , ne visas prot lasīt garus gabalus , viņas atslēdzas jau pie pirmās rindkopas , kur nu vēl pārējās 529 lapas puses notikuma izklāsta, kur nu vēl iet skaidroties un pretī nosūtīt savu situācijas aprakstu. Tas prasa arī laiku - jāizlasa , jāsaprot un vēl jāatrod laiks atbildēt visiem 5.ooo vīriešiem ,kuri viņu šodien pilsētā ir redzējuši , piefiksējuši!

Es tās dāmas vietā , nākamajā dienā laukā nerādītos!

Vai krāna bildi arī pievienoji , tas ir ļoti svarīgi , ja krāns uz augšu , tad atbildei pozitīva iespēja , ja uz leju ,tad ir kā ir - jāpaļaujas uz likteni!?

miglainaa_plava  Kādreiz kāds vīrietis man stāstīja līdzīgu stāstu. Ieraudzīja transportā sievieti, smaidīja pats pie sevis un meta acis, un bija jau sadomājies nez ko, kā viņi tur mīlēsies smiltīs, ka viņa tūlīt kritīs ap kaklu... Un neienāca prātā, ka sievietei tas viss izskatījās citādāk. Ka drīzāk bija nobijusies no tādiem skatieniem un nemaz netaisījās krist ap kaklu. Puisis piegāja klāt un aplauzās. Šausmīgi to pārdzīvoja un ilgi nevarēja rimties - kādas mūsdienās neromantiskas sievietes....

Bet nevajag iedomātie, ka tas otrs cilvēks grib to pašu. Varbūt tu nepatīc vizuāli, nu neesi viņas tips, varbūt uzskata sevi par pelnījušu ko labāku, varbūt viņa mīl citu, varbūt stulbu vēstuli uzrakstīji... Visādi var būt. To vajag tā mierīgi noskaidrot bez uzbāzības un pretenzijām.

raina1970  Apzīmējums- vīrelis, jau ir viens moments, kas vedina domāt- sieviete nebūs nedz ievērojusi to būtni, nedz ieinteresējusies , nedz vispār nojautīs, ka tāds dzīvo uz šīs pasaules.. Tālāk-- visa šī cīņa ar sevi, dvesmošana pa sabtransportu, kāpšana
eizkāpšana-- tas nav saistoši-- vīrietis , ir kas--pareizi--darītājs.. Tātad- ja ir tik iedvesmojies uz iepazīšanos- iet un iepazīstas, nevis mocās pats nezin par ko un sazin kāpēc.. es neatbildētu , jo šādu- rakstītājucoetēju-- nu kur likt? da nekur//

inaralaima  Ja viņš ir tikai vīrelis,kā rakstāt,bet ne vīrietis,tad nekad neatbildētu.Kam man tāds un vēl no sabiedriskā transporta.

CoCoSan  Nu tad jurij, roku uz sirds liekot,- kādēļ jūs lielākā daļa esat tik bremzēti? kuj žeļezo paka garječo. Tak nē, kko mudrī, domā, pārdomā, žļambā, pāržļambā, wot tev i rezultāts, ka rezultāta nav. Būt uzreiz piegājis, uzreiz būt skaidrība, sanāks kas vai nē

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu