kāpēc jūs neatbildētu uz viņa vēstuli ?

Jūs - patīkama sieviete, nav ļoti jauna, bet interesanta. 1 dienu jūs iekāptu autobusā un kādā brīdī jūs pamanītu ka kāds virelis netālu pasleptus mēt savus skatienus uz jums, tā jums liektos - bet varbūt jūs viņu pat nemaz nebijat pamanījusi ?
Šītais virelis pamanīja jūs vēl jums tuvojoties pieturai- pirmajā brīdī jūs ne parāk patīkaties viņam, un viņš vēl nezināja kurā autobusā iekapsiet jūs. Izradījās ka jūs iekāpat tajā paša autobusā kurā iekāpa arī viņš. Viņš pēkšņi pamanīja jūs autobusā un nobrīnijas - cik interesanta tā sieviete !
Jūs gatavotos kapt jūsu pieturā arā, virelā notikusi iekšēja cīņa : izkapt vai neizkapt, lai pameģinātu uzrunāt jūš ? Viņš neizkapa pēdējā brīdī, bet lamāja sevi par savu neizlemtību. Viņš pabrauca vēl 2 pieturas un izkapa savā pieturā. Atnākot mājās un turpinot domāt par jums, viņš atvera OHO sieviešu mekletāju un gandrīz uzreiz atrada jūs, tā viņam liekas : tur bija bilde ar sievieti ļoti līdzīgu jums, sakrīta arī uzradītājs mikrorajons. Viņš jums uzrakstīja pieklājīgu vēstuli aprakstot situāciju un uzprasot vai tā sieviete šodien bijat jūs ?
Bet jūs, izlasot vēstuli, neatbildētu viņam. Kāpēc ?

saulite34  Jurij__1962 ,tu vismaz savu foto tai dāmai aizsūti,lai viņa redz kam atbildēt, varbūt būs pat autobusā tevi ievērojusi,kā tu uz viņu skatījies un baidījies pieiet klāt.

burleska  Nu ar to spontanitāti ir interesanti. Ir tāds novērojums, ka, ja cilvēkam sirsniņa jau tāpat sitās strauji, teiksim, stresa dēļ, vai kādu citu iemeslu dēļ, tad simpātiskas sievietes parādīšanos viņš zemapziņā sasaista ar to sirds sišanās straujumu un secina, ka, jā, paskat, mani uzrunāja. A citreiz pusaizmidzis paietu garām un pat nepamanītu :)

Piparkuka  Jocīgi...
Un žēl.
Mani reiz uzrunāja autobusā, jo noskatīja un atzina par sapņu sievieti un speciāli apsēdās blakus. Uzsāka lēnām sarunu. Un pat vēl šodien runājam, ja gribam (8 gadi no tā autobus).

Nekas, tādad nav nopietna un nav vērta Tev!

Piparkuka  Jurij- atzīšanās, ka patīk, noteikti nenosit interesi!! 100 punkti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu