Vīrietis ap 40...

Vai tiešām visi latviešu vīrieši, vecumā tā ap 40, kuri izskatās tiešām pievilcīgi, ir pietiekoši sportiski (bez grandioziem mīlas rokturiem un alus vēdera), kuri spēj paši sevi nodrošināt (nedzīvo pie mammas), ir gana interesanti (visu laiku nečīkst par to, cik visas sievietes sliktas), kuriem ir savi hobiji, intereses un draugi, ir jau pievākti?
Vai tiešām vienīgā iespēja ir importēt vīrieti no kādas citas eiropas savienības valsts?

Rudene  Preilene, kas Tev liek domāt, ka ārzemju variants gribēs importēti es uz LV? Ja nu vienīgi no austrumu puses Krievija, Ukraina, Pakistānā un tamlīdzīgi. Un tie paši briti ir baigie dzērāji un apkārt līdēji, manuprāt tad bāleliņi ir labāki, tikumīgāki.

a_ko_ta  esmu pārprasta, bet nu ok
ārzemnuieku mīnuss ir bezgala garlaicība. komunikācija svešā valodā. nekā sirdij. pluss-zināmi standarti attieksmē pret sievieti. iespējams, nevis milzu mīlas dēļ, bet lai iekļautos savā rietumnieciskajā sterilajā sabiedrībā (es par DE). angļi vispār aristokrāti bija kaut kad, kad grieķi vēl tādi bija. vienā kantīnē pusdienojot, neatradīsi pietiekoši tīru kaktu, kur piemesties. auto mēdz būt netīri pat dāmām

siikaa16  Var domāt, ka viņi ir bezjūtīgi radījumi un jāņem blakus pirmā kas uzsmaida. Ja nevar atrast vīrieti sev blakus, problēma jāmeklē sevī. Nevis jāķidā pretējais dzimums.

Kameniite17  Vecumam nav nozīmes. Nozīme ir klikšķim. Nu tā - no 1. acu skatiena vai kopā izdzertās sulas glāzes uz gadiem padsmit vismaz. Nu vismaz no tās būtu jāreibst:) Tas neprātīgā variantā. Prātīgā - kā senos teicienos...

dabasmiilis  Viena vīnā noslīkusi... ;)

Pate anketā raksta ,ka jābūt turīgam... Cik zinu ,tad pašai jābrauc vien būs uz Tuvajiem Austrumiem - AAE , tur regulāri grupņikiem ir pieprasītas dažādas lellītes.
-No Latvijas mūk nabadzīgie ar varu atvestie arābu tūristi , un Tu vēl gribēsi ,lai uz šejieni brauc bagātie un skaistie!?

Mātes meitai jāpārstāj sapņot un jānāk pie manis par sievu , bērni jādzemdē - vēl varam paspēt kādu duci uzražot , man izturīgs ražojamais aparāts , sēkla arī padevusies - kā reiz pavasaris.
Esmu sportisks , ar vēderu štangas cilāju, pievilcīgs , alu nedzeru. Nu vienīgais ,nepatīk čīkstules ar garu prasību sarakstu un ar muti braucošas.

Es tikai pajautāšu mammai atļauju ,vai drīkst sieva pie manis dzīvot , nebēdā - reti esmu mājās,jo man daudz draugu un interešu - katru dienu ar citiem draugiem dzīvojamies pa striptīzbāriem un testējam klēpja dančus. Šis hobijs prasa daudz laika ,turklāt pamēģini ar kādu draugu neaiziet - apvainosies!
Naudu gan nepelnu - pa kuru laiku tad izklaidēšos ar draugiem!?

-Nu vai tad viena otra nav saspiedusi galvu durvīs? Vietējos ubagus negrib , bet gatava ievest svešu ubagu!
Nu vismaz tas svešais ubags latviski nevaimanās , cik tā sieviete ir briesmīga! :)

Var jau pasapņot par ES pilsoni vārdā Ahmeds vai Muhameds ,bet baidos ,ka viņi nav tādi muļķi , vēl katrs paķers līdzi savas 10 sievas un 20 bērnus , beigās varēsi vēl to visu saimi viena pati uzturēt.

Ieteiktu uz ES netēmēt , tur augstas prasības un sālīts projekts. Labāk tēmē uz Rumāniju ,Moldovu , tur varēsi par viena cenu iegādāties 30mit vīriešus , katrai mēneša dienai pa vienam ,tik vien kā jābaro.

Ps. Esmu apmierināts ar savu dzīvi , čīkstēt tikai sāku ,kad kāda ne visai gudra čača ar savu kaulaino dupsi aizsedz man skatu uz sauli!

Gloks_17  Viss tā kā būtu, tik draugu nav un nav klikšķa (kā saka oho) un vispār, mīlestības jūtas ir svešas. Ir vēlme padzīvot sev bez lieka stresa, steigas, bez muļķīgās meklēšanās un sevis pierādīšanas. Riesta aste nolaista 😁

Vaukskis  Tev būs vieglāk atrast piemērotu prasībām ārzemnieku no draudzīgo valstu bloka, lai gan esmu ar mieru saderēt, ka kopumā vēl ir palikuši vismaz vairāki atbilstoši latviešu vīrieši. Es tos citus nezinu, tādēļ kā vienaudzis vienaudzei nevaru ieteikt kādu konkrētu latvieti. Daudz ko nozīmē tas, ka pieļauj esam būt gatava ievest "tautās" citasiņu pārstāvi, jo, manuprāt, daļa sieviešu pat sev, nerunājot jau, ka publisku, nav ar mieru uz to.

riebekle  Tie, ap 40, nu tie paši, kuriem viss ir un nekā diži netrūkst un kuriem jau dzīvē šādas tādas vairāk vai mazāk veiksmīgas attiecības ir bijušas, man šķiet, pārāk neraujas savaņģoties un atkal dabūt kādu sev ap kaklu. :))) Bet var jau noveikties, varbūt, maybe, un, iespējams, abus ķer viena un tā pati Amora bulta. Tomēr šo gadījumu laikam nav pārāk daudz.
Bet no savas praktiskās puses iesaku - neskati pēc vēdera un rokturiem, reizēm pārsteigumu var sagādāt tieši tie necilie un ir pat redzēts, ka mīlestība ar tādiem dara brīnumu lietas - gan sportiski kļūst, gan turīgi, īstās sievietes apčubināti. :)

Labrador  Drīzāk precētie vairāk nolaižas gan fiziski gan garīgi.

CoCoSan  Fuuumljaaa, cik labi, ka man precinieks nav jāmeklē. Piekrītu dāmām, reāli- ne te, ne tur ārā aiz loga nav tādu, kuru toč gribētos par vīru.
Man novērojumi ir vnk traģiski. Mīkstmiesīgi, gļēvi, raudulīgi, kapeiksitīgi, ārišķīgi un sekli tie latvju tūdaliņi. Tādēļ jā, iesaku meitenēm lūkoties pāri robežai.

colt40  Jā, jā importē. Katrai pasaules nabai vajaga savu eiropas princi.

Pillerina  Jaaa, pat mīļāko ar labām spējām, finansēm un izskatu neatrast, kur nu vairs vīru...

inaralaima  Liekas.ka visi aizņemti.Man kaimiņos divi dzīvo pie mātēm un zvērīgi ienīst visas sievietes,jo tās visas esot emmas.Tad vēl ir viens šāda vecuma homoseksuālis,kurš laikam pašlaik partnera meklējumos.Tas arī viss.

kosrem  Ir, ir tādi, bet tie aizņemti. Arī es. Neesmu supermens, bet ar nožēlu jāsecina, ka mūsdienās normālu veču ir mazumā. Memļas vien.

Circenis  Vīrietis ap 40 gadiem sāk saprast,ka laiks iet un nekas intriģējošs viņa dzīvē nenotiek.vienīgā iespēja ,veidot dzīvi ar daudz jaunāku sievieti,kas palīdz pārvarēt bailes no novecošanas.

Epifanija  Vai dieviņ, viņi gaida kad viņus iekaros! Noskati kādu, salej medu ausīs - moš sāks arī kustēties, būsi viņam arī vienīgā, jo pārējās visas ir viņa necienīgas... Seksā sākumā būs pagrūti, bet visu var atkal atdzīvināt un iekurbulēt, viss ir tavās rokās!

Felde  Ņemot vērā sieviešu pārākumu....tici vai nē.visi normālie ir pie vietas! Un.ja atbrīvijas....-ilgi nemēdz būt vieni!

Alice  Jā.
Jā.

P.S. Ko te daru - nezinu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu