Vīrietis ap 40...

Vai tiešām visi latviešu vīrieši, vecumā tā ap 40, kuri izskatās tiešām pievilcīgi, ir pietiekoši sportiski (bez grandioziem mīlas rokturiem un alus vēdera), kuri spēj paši sevi nodrošināt (nedzīvo pie mammas), ir gana interesanti (visu laiku nečīkst par to, cik visas sievietes sliktas), kuriem ir savi hobiji, intereses un draugi, ir jau pievākti?
Vai tiešām vienīgā iespēja ir importēt vīrieti no kādas citas eiropas savienības valsts?

riebekle  Bet vispār ir te arī gana daudz brīvo, ap un virs 40. Tiesa, ļoti iespējams, viņi ir mazliet dzīves un mūsu, sieviešu, sačakarēti, bet ir. :)

av2  A ja mamma dziivo pie vinna ? :)
Vispaar jau, kaadi esam passi, taadus redzam citus.

multi  Šādu vīrieti meklējot drīzāk atradīs rūdītu narcisu. Varēsi pielūgt viņa skaistumu un apmaksāt viņa tēriņus, jo visu savu naudu viņš izdod saviem hobijiem un izklaidēm... Bet vismaz interesanti... Tāpat, kā ar sievietēm pēc 40, gribi lellīti, nevis noēdušos mammu, tad attiecīgi atver maku.

Felde  av2,ja mamma dzivo pie deela.visu ciennu virietim,kurss rupejas par saviem vecaakiem,bet-zem ssii jumta jabut arii vedeklai...
Situacijas ir redzamas,kur deelinnss tiek apcubinats,mammites pensija teereta,mamuks gatavo,mazgaa.... Un otra,mammai sava istaba,vinna tiek pieskatiita,izvadata pie arstiem... bet,deela ggimene-sieva,berni ruupejas par mammiti,palidz,atbalsta,pieskata.
Taas ir dazadas lietas un variaacijas-arii sievas maate,teevs.... Ja ggimenes paaudzees dzivo sadi-viss ir saprotams,bet runa jau ir par virieti-lempi!

Mobb_D  Atkal uzpeld tas tizlais mīts par vīriešu trūkumu LV!
Šoreiz no neredzamās.
Pati gaudies nožēlojamāk nekā tie, kuri dzīvo pie mammas.
Cēlo valstu ārzemnieki Tevi uzskatīs par krievu līgavu, un pastāv maza varbūtība, ka dabūsi kādu no cēlākajiem.
Savukārt kūpinātie sākumā Tevi dievinās, bet pēc tam sitīs.
Un tas būs tieši tas uz ko būsi uzprasījusies.

CoCoSan  Mī un žē, bet izbalējušie jau uzreiz ar sišanu sāk bez visādas dievināšanas. Tālu nav jaiet, pietiek ir izsaukumu raksturu policijas izsaukumu reģistā

Ance  ar šādiem kritērijiem kā autorei viņa a priori ir lemta neveiksmei. man tādi bija 12 gados, un patrtad es aptirsos pa smago :)))

CoCoSan  12 gados jau ar vīriešiem sāki? Tad nav brīnums, ka kritēriju vairs nav

LaskovijMerzavec  Ljoti laipni piedāvā autorei un citām, bez labvir palikušajām - exportēties!!!

ketija64  Ja ir liela ģimenes māja ,tad arī dzīvo ar vecākiem,nekā slikta tur neredzu. Ja vīrietim 40 gadu un nav bērnu ,tad viņš noteikti meklēs jaunāku un bez bērniem. Lai kopā veidotu ģimeni,nevis stutētu svešus bērnus.

vaitiesam  Nafig onkam pēc četrdesmit, turēt savās majas bubinoso furiozoriju, vai tad ar jaunības dienām nepietika?

RRAGANA  Ja spēsi atbildēt, kāpēc Tu, tāda ap 40, viscaur perfekta, turīga, ar savu mitekli, nedzīvojoša pie māmas, vēljoprojām esi viena/nepievākta, tad arī atradīsi atbildi par tādiem pašiem vīriešiem.
Viņi jau būtībā, ir pilnīgi tādi paši kā mēs.

SmalkaisStils  Ieskatījos jautātājas anketā. Meklējiet eirōpā !
Piedodiet , bet tās prasības pret vīrieti man atgādināja ko no krievu šova kuros meitenes uzpūstām lūpām, krūtīm un dibeniem meklē sev oligarhus, miljonārus. Infantīli.
Es nenosodu katrs ir savādāks un katram ir savs kas darīs laimīgu.

burleska  A kas tur tāds tik īpašs autores vēlmēs? Arī ieskatījos un neko tādu īpašu neieraudzīju. Pilnīgi normāli.

RRAGANA  😂
Es arī ieskatījos anketā. Sanāca smiekli, iedomājoties viscaur novaksētu vīrieti, bet ar bārdu!!! Gludu gludu ķermeni, bez krūšu (un citām) spalviņām...vēk! Tur tiešām jābūt mačo, lai vislaik uzturētu sevi atspalvotu!😆
Nop nop. 😑
/pievēršas vīrietim vulgaris, neatspalvotam, ar bārdu, kurš uztur savu higiēnu normā tāpat/

burleska  Rragan, domā, ka svarīgākās vietiņas vīrietim ir krūtis? :D

av2  Tauta skataas, peeta, es arii paskatiijos arii uz autores anketu. Nu..ir jau ok. Varbuut, taas prasiibas mazliet izklausaas peec..sarkasma, bet, lai jau buutu . Kaapeec? Taapeec, ka izskataas ....ka miilestiibu vinna nemeklee.Un bez taas, ar to laimiiti parasti ir taa, kaa ir.

Chris1986  Sievietes gados pašas ir ļoti neaktīvas - iedomājās, ka vīrieši skries pakaļ un medīs tāpatās kā, kad bija 18padsmit. Diemžēl, viss ir mainījies, tikai daudzas to nekādi nav spējīgas sagremot. Tad labāk, tiešām meklējieties ārzemnieku iepazīšanās saitos - tur jums skries atkal pakaļ, un ātri dabūsiet kādu nelaimi uz kakla

CoCoSan  Ieintriģējāt, arī palūrēju. Viss adekvāti meitenei, par ko cepiens?

CoCoSan  Mazais, tavuprāt toč tas adekvāti, ja sievietei jāstāv zem vīrieša logiem, jāiekarās vīrieša kaklā kā ledlauža enkuram, sīvi jāizkonkurē visas vīrieša brūtaļas, jāpaņem viņu kopā ar savu mugursomu savā dzīvesvietā, jāpabaro, jāuzsēžas virsū un jāiedod nauda etalonam uz darbiņu???? Haloo, mazais, attopies, baig jau nu negribas tevi pieskaitīt mudakiem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu