Cik svarīgs jums ir OHO?

Ja kādu dienu šis saitS pēkšņi pazustu vai tas būtu liels zaudējums?Un..kāds ir ilgākais laiks bez ielogošanās OHO?

tracer  Muliana.kad dziivosi riigaa nevis nekurienes viduu tad arii vareesi spriest par steneeshanu.

tracer  Ir tendence.jo dziljaak laukos dziivo sieviete jo aktiivaaka piredzes apmainjaa..logiski..riidzinieces kuras nav ar kritisko massu atradius virsuu kaapeeju..bet laukos tik var njurcit palagu un nopuusties.bet riidzinieceem ar pashvaki iet..nebrib maksaat tie smerdeljviirieshi.un tad saakas vaimanas par vaimanfriuzhiem..nu vaimanajiet.un ceriet ka oho nesleegs

Julianna  Oj Tracer tracer, 48 gadi, bet pusaudža secinājumi. Kāda jēga pīties ar kvantitāti, ja var paņemt kvalitāti.

CoCoSan  Tracer, atkal ienāci, lai palielītos cik tev liels? Hallo, tev pozitīvs kas notiek dzīvē?? Ko piekasies sievietēm, runā par saviem kāšiem labāk

Piektdiene  hallo,hallo, kāpēc tev ne*ist prom uz kādu vācu saitu?

CoCoSan  Nesaki, kas man jādara un neteikšu, kurp tev iet.

saule18  Tikko kaut kur tepat izlasīju trāpīgu OHO formulējumu- "lauzto siržu forums" :):):)

AivarsN  Kaut ko līdzīgu Oho, pat grūti iedomāties. Draugi, radi ne vienmēr var atlicināt laiku, lai tā vienkārši parunātu, par šo un to. Lielajos portālos viss ļoti nopietni, oficiāli, nevar visus iegaumēt, reti kad izdodas ar kādu tā kārtīgi pastrīdēties. Šeit tāds neliels klubiņš, nav grūti paredzēt, kurš kā uzbrauks, vai atbalstīs. Varētu pat salīdzināt ar tādu lielu, bet ne pārāk saticīgu ģimeni. Tomēr tie mērķi visiem daudz maz līdzīgi un tas rada tādu kā kopības sajūtu. Būtu grūti iztikt bez Oho.

kosrem  Zaudējums,-nekāds. Tāpat nevar sarunāt randiņu. Un ja arī sarunā, neatnāk!

afrodithe  19:39
Bumpastiks?

quimera  Kā svaigs un dzidrs avotu ūdens, bez kura nobeigtos.

neratnelis  Kas ir oho :)
Manis pēc kaut tūlīt aizklapēt

Chris1986  nu ja, laikam, jau kādus 20 vai 30 gadus nāku pakasīties ar veciem babuļiem - nekur citur tas nebūtu iespējams :D

nedolce_negabana  Nez kur pazudis Injanis:) Būtu īsti vietā paziņot- Jedem das Seine:)))

dabasmiilis  Kāda starpība kur ar sevi parunāties , te vai kur citur!? Lielas atšķirības nav. Vardes ūdeni atradīs.

Vaukskis  Oho.lv ir vienīgais portāls atskaitot dr.lv, kur autorizējos katru dienu. Agrāk to ar daudzajām, pārsvarā slāvu skaistuļu, bildēm man izkonkurēja One.lv un vēl agrāk ar savu rupjību, bet jaunajām meitenēm TVNet čata sadaļa , taču nu jau daudzus gadus kā tie slēgti un līdz ar to vairāk sāku pavadīt laiku šajā portālā, kurā biju parādījies vēl senāk. Savukārt slēdzot iepazīšanās portālu es varbūt beidzot parādītos feisbukā- tas man dotu grūdienu saņemties piereģistrēties M. Cukerberga lolojumā un izmantot plašākās sociālā tīkla iespējas, pavairot atpazīstamību un atrast domubiedrus. Ir labi, ka kaut kas tāds kā šis salīdzinoši vecais portāls vēl pastāv līdzīgi kā eksistē "Jelgavas cukurs" vai "Liepājas kafija"; lai vai kā, gadiem ejot šī vietne un iepriekš minētās lietas vairs nav tādi(-as), kas bija agrāk. Kā šeit vairāki pirms manis izteikušies, Tīmekļa vietni slēdzot arī es noteikti kaut kur "aizmigrētu".
Ilgākais laiks, kad neesmu bijis ielogojies Oho.lv, ir bijuši vairāki gadi- cik konkrēti neatceros, taču pa to laiku notika izmaiņas; šeit atgriežoties biju nepatīkami pārsteigts, ka te radikāli nomainījies kontingents uz vecākās paaudzes pusi, taču tajā pašā laikā, kad apmēram tika ierobežota "Sarakstes " (vai "Sarunu" sadaļa- lāgā neatceros) te kļuva iespējams kulturāk uzturēties nekā pirms tam.

Astronaute  Tā kā līdz vīra nāvei biju nodzīvojusi godīgā laulībā, agri apprecējusies - par randiņiem neko daudz nezināju. Meita pat deva padomus. Pārsteigums bija, kad pateica, ka pēc pusstundas no randiņa sākuma piezvanīs, lai saprastu vai viss ok. Šeit palasot, uzzināju, kādas sievietes tiek meklētas, ka vīrieši baidās no resnajām, ka piedāvā sex, pat neredzot kam. Utt, utjp. Visu ņēmu vērā - gan info, gan savas kļūdas, gan satikto vīriešu viedokļus. Un A T R A D U. Bet šeit tāpat ienāku, palasu, papētu, papriecājos. VEIKSMI TIEM, KAS PATIESI MEKLĒ.

SmalkaisStils  Labi , ja pazustu ! Visas tās sievietes kuras šeit cer satikt adekvātu vīrieti tad būtu pasargātas no vilšanās un laika izšķiešanas.

SmalkaisStils  tracer ir infantīls pamuļķis ! Tiem viņu dzīve griežas ap dzimumorgāniem un seksu. Piedodiet , bet viņa domāšana, ko viņš raksta to skaidri parāda.

Pillerina  Ja šeit reģistrējušies daudz ļaužu un redzams, cik bieži portāls tiek lietots, ielogojoties, klikšķinot un tamlīdzīgi, nu tak skaidrs, ka portāls ir nozīmīgs. Piemēram, bez draugilv gan pilnīgi var iztikt, tur jau sen ir doma vispār dzēsties, cik tas ir tukšs un bēbisks. Bet ja feisbuks pazūd, tā būtu tiešām traģēdija. Līdzīgi arī oho. Jo šāds tematu un diskusiju saturs, atklāts un tiešs, nav nekur citur, pat ne feisbuka ar oficiālajiem garīgi apdalīto ļaužu vārdiem.
Ja domāts oho slēgt, laicīgi paziņo. Lai var paspēt profilu normāli izdzēst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu