Cik svarīgs jums ir OHO?

Ja kādu dienu šis saitS pēkšņi pazustu vai tas būtu liels zaudējums?Un..kāds ir ilgākais laiks bez ielogošanās OHO?

laukroze  nu oho nav tikai iepazīšanās portāls, tāpat var padiskutēt, dzeju palasīt... un tā, tā kā kāds te iepriekš teica- katram savs, un to te arī var realizēt, tās arī priecē, lai veicas visiem ohistiem!! :)

Epifanija  Man patīk šeit tas noliegums un attaisnojuma meklējums, šeit vairākumam, ka ar nevienu jau neiepazīstās, bet kā tad jūs visi savā starpā komunicējot kā roboti, vai tad komunicējot cilvēki neiepazīstās, jebšu iepazīsanās jūsu izpratnē ir ar kādu pārgulēt, dīvaini gan te dažiem uzskati!

rokons  Ja kļūst garlaicīgi, izklaidei noder :D

arikot  Nav īpaši svarīgs. Izmantoju vienā konkrētā adresē, nekad ne no telefona, un tad, kad aiz gara laika nav, ko darīt. Sarunām nederīgs formāts ar diezgan ierobežotu iespēju izteikties. Lai iepazītos, jaunatne izmanto soctīklus, bet padzīvojuši vīrieši spītīgi turas pie oho, mēģinot iekārdināt meitu vecuma sievietes nevis ar daiļām iekšām, bet kaut ko ārpus ķermeņa novietotu un ne visai daiļu, ko paši nespēj pat apskatīt citu ķermeņa detaļu nevēlama pieauguma dēļ. Pieredzes apmaiņā darbojas izdomātu un neeksistējošu problēmu apspriedēji ar mērķi izraisīt dzimumu karus, lai uzrādītos vismaz kaut kāda pseidodzīvība .

OnslovaMaargrieta  Ja ira tad ira,ja nava tad atradīs citu saitni kur tad varēs čaloties un rakstīt .
Es te kākad reizes pāris mēnesi tad nāku ,bet tadar nevienmēr tā .Nava šitas tākā ēst kad baigi vajaga .

Dezyree  Oho pietrūktu- vismaz tikpat, kā rādītājpirkstam nolūzušais nags- iztikt var, bet labāk ja ir.🤣✌️

ieva03  Labāk jau lai ir,vismaz izklaide vientuļiem cilvēkiem.

vaitiesam  A kādi vēl ir iepazīšanās un papļāpāšanas saiti Latvijā? Urlas nostucjija mani adm. un nu dienasgrāmatas bloķis, vēl tik atliek PA nobloķēt un vsjo jāmeklē citas ostas.🤧

eLfrida  oHo mums ir ĻOOOTI svarīgs! Jo kur gan citur, ja ne "oHo, var lasīt laimīgu laulībās esošu cilvēku dalīšanos ar visu skaisto, interesanto, jauto un daudzveidīgo pozitīvo! :D :D :D

baalzams  hmm... kādreiz, sensenos laikos, delfu forumā risinājās virtuālas sarunas. nja.. bija tāds grēciņš. ehh.. zači, zači.. Oho? var slēgt droši.

CoCoSan  Nu nemaz tik sen, trešais gads tik iet

CoCoSan  Vai tad tu nebiji pie sapistiem pārvākusies?

baalzams  sensenie laiki beidzās 2009. nav informācijas par .. khmm.. sapistiem

SoulOil  Nu ziedu laiks bija 2008-2012, kad vietējās zvaigznes reāli ne tikai te virtuālā vidē rubijās , bet rīkoja regulārus masveida tusiņus un nebaidījās tikties face-to-face lai dzīvaja izskaidrotos un paskatītos viens otram acīs un izvertētu kāds ´varonis´ virtuālais ir reālajā dzīvē :) Ir simtiem un tūkstošiem fočenes man un stāsti pieglabāti un varbūt kādu dokumentālu hroniku varētu arī izlaist par doto tēmu )

Vaukskis  vaitiesam, tinderis, kur ir visai maz rūmes salīdzinājumā ar Oho atstāts blefošanai

vaitiesam  Vaukšķi, tinderi jau tikai iepazities, a man vajag, kur es savu dzeju varu likt, romānus publicēt, ar filosofiju tā sakot nodarboties☝

CoCoSan  Tad jau neesi nekāda delfināriste. reizi vai divas nokomentēji un sjo, ar to viss tā sessenā dzīve kā sākās, tā beidzās.
2009.nomainījās delfu foruma ārējais profils un visi nervozie aizp*sa uz dažās dienās uzcepto sapforumu, un kļuva tā sacīt par tautā dēvētajiem sapistiem. Un neizliecies, ka to nezini, ja toč esi īstenā začis.
Jechh, njaaa, krč, nav kā es, no dzemdībām līdz bērēm.

Nuu, tie tusi jau nebij diezko regulāri tai labajā krastā un ily

uzplanaledus  Faktiski man ir svarīgi, lai būtu kāda pļāpu vieta. Oho reāli nav ideālākā, es kaut kā nevaru te iedzīvoties. Bija labākas, bet to vairs nav, vai ir izmainījušās, nu jā, varbūt mainījusies esmu es...ta ka rezumē ir-labi, ka ir kāda vieta, kur ienākt un kaut ko uzrakstīt :)
Bet, ja pazustu, meklētu citu.

Piparkuka  One.lv bija tiešām foršs- tur tās bildes un tad vajadzēja klikšķināt uz citu bildēm, ka patīk, lai tavas arī klikšķinātu un patiktu. Kaut kas tāds interesants tur bija...:) Zinu, ka gāju vienu laiku katru dienu un bildes skatīju un tik klikšķināju:)) Un tad viņš pazuda 1 dienā...:(

Ja šis nebūtu, ietu draugos vairāk.
Citur noteikti nē.

marselis  es seit reti ieeju. tas kluvis murgaini pelecigs
un sejas konstanti tas pasas,ka muzigie feiki

burleska  Ilgākais laiks bez ielogošanās oho kādi 8 gadi :D Ja pazustu- pilnīgi vienalga...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu