Ko Tu savā dzīvē esi sasniedzis ?!

Ko tu dzīvē esi sasniedzis ?! Šāds jautājums tiek uzdots vērtēšanas nolūkos lai pēc vispārpieņemtiem kritērijiem atkarībā no atbildes izvērtētu atbildētāja vērtību vai piemērotību sev. BET vai svarīgāk nav būt laimīgam , laimīgam SAVĀ dZīvē pat ja pēc vispārpieņemtiem kritērijiem tu neesi neko daudz sasniedzis !
Katram tā laime ir sava .

puupoliite  Labradors... katrs spriež no sava skatpunkta, un caur savu pasaules uztveres prizmu. Bet tādēļ jau pasaule ir krāsaina, ka katrs cilvēks ienes savu artavu - dažreiz patīkamu, dažreiz - ne...lai cilvēku iepazītu, vajadzīgs laiks... :) jā, bet aktieru un aktrišu dzīvē ir daudz...

CoCoSan  Nutak jau otrreiz vaicāju, kam un glnais prieškam kadam kas jāpierāda? Ja kāds tevi jau iepriekšnoteikti izsledzis no savas uztveršanas zonas, nelīdzēs ne sporta olimpiskā medaļa, ne uzvarētais kilimandžarū, ne ugunsgrēkā izglābtie cilvēki.

P.S. Tāds kurš atļauj sevi novērtēt, patiesībā arī nav neko vērts.

Lapsa18  Meita...un MĪLESTīBa

burleska  Aizraujos ar izšūšanu krustdūrienā, sēdēšanu sociālajos tīklos un psihoterapeitu izvešanu no pacietības ar stulbām idejām. Ja gadās kāds pacietīgs vīrietis, izvedu arī to :D /iedvesmoja mani JQ/ :)

kjirsis_X  Sajēgu,ka sniegšanās ir bezjēdzīga.Sniedzoties un stiepjoties izkrīti no laivas -tad ir slapji un auksti.

miglainaa_plava  Vispārīgi zināms, ka visvairāk cenšas kaut ko sasniegt un pierādīt visnelaimīgākie un nepārliecinātie. Laimīgam cilvēkam neko daudz nevajag.
Es tā īsti pat nezinu, ko man dzīvē vajadzētu sasniegt. Citi uzskata, ka mans darbs ir sūds un nesveicina. Tātad neko neesmu sasniegusi. Vēl citi nesveicina, jo man nav naudas, ekskluzīvas mašīnas, privātmājas, un vēl visādu materiālu atribūtu. Tai pat laikā - vai es tiešām gribētu visu dzīvi pakārtot naudas pelnīšanai? Varbūt jāsasniedz apgaismība?
Būtu labi, ja kāds pateiktu - kas tad īsti ir jāizdara šai dzīvē?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu