Sievietes resurss

lasot vissvetakaa mullas Abdurahmaana ibn Suleimana hadzii zinaatniskos traktaatus uzduuros dzilai domai ,ka izradaas ja sieviete nav spejiiga vilkt arklu , tad viirietim ir tiesibas to nomainiit ar jaunu sievieti neizmaksaajot nekaadu kompensaaciju . luuk lielisks tiesisks precedents agresivajamiem oho babuliem -feministeem . Tiesa gan par divjuugu un troiku tur nekas nebija teikts ,lai nebuutu iespeeju kaadai haltuureet .

vilks28  Kāda te vel "arkla vilkšana " pelmeņus pat nemāk uzvārīt .

knopiene  Var jau būt vainīgas nav sievietes, bet gan nepareiza literatūras izvēle. Varbūt ir pavisam citas jomas par kurām vajadzētu palasīt un tad taptu skaidrs tas neskaidrais.Neaizrauties ar svešzemju zinātniskiem traktātiem, bet gan ar kādu vienkārši draugu parunāties par dzīvi.

meenesgaisma  Prieks, ka mūsdienās sievietei ir izvēle kādā jomā strādāt, ar ko būt kopā, kur dzīvot. Daudzas izvēlas dzīvi ārpus laukiem, lai nebūtu jābūt kā darba zirgiem, kurām gan jāstrādā darbā, gan jāveic lauku darbi. Ja vēl tāda parodija kā autors, kurš vēlas baudīt dzīvi, neko nedarīt un lai sieviete gan iet naudu pelnīt, gan mēslus kūtīs mēž, gan ravē dobes, skalda malku, gatavo ēst, tad sievietei ir labāk vienai būt.

Osits9  Saja portala un visos parejos,kautkas azobocenajas zosis...pedeja laika...Man galigi nepis ko tur ed un ko tu tur strada ,cik pelni un galvenais cik berni...Ta tava fucking problema...:DDDTiec gala pati man nav laika prieks tadiem sudiem.

Sienazutrenkataja  Latviešu puikas paši uzar un paši izkapti asina..un uzasina arī zobenus, lai abdullas viņu zemē nelien🙂

Rafaela  daži babuļi apbižojās, ka varētu tikt nomaiņiti pret jaunākiem modeļiem
tjip, nepatīk, ka tiek ārstētas ar pašu zālēm...bet tāda ir lietu kārtība dzīvajā dabā rīts, diena, vakars NAKTS

tracer  Kaa sashuumeejaas babulienes:D ir jau obidna ja viirieshi gudraaki paliek.un negrib vairs ar stipro plecu audzinaat citu teevinju beernus..te nospiedosh vairaakums teereetu galvaa sievieshu.ar ambiicijaam.uzstaadiijumiem utt.patiesiibaa noviitushas vecas sievietes.žulti spljaujoshas.ah.kaa jums neiet:D

coldlands  Un lai tantas iet arī tēviju sargāt, onkam svarīgākas nodarbes, alu dzert par mākslu, hokji runāt, filosofēt par koka lapu, kas rudens vēja dzīta, it ka dejojot savu pirsmsnaves deju, nomirst uz asfalta zem auto riepām.🧐

knopiene  Osits9- ko tad tu dēls dari pats šajā portālā ar tik rupju valodiņu.Tad nebrīnies , ka saucu , saucu un nesasaucu jo visas jau aizbēgušās no tavām rupjībām. ...tracer- citu tēviņu bērnus negribi audzināt, labi vien ir ka negribi jo tev jau negribēsies arī savējos audzināt ar tādu nostāju kāda ir tev.Tavos gados jau vajadzēja būt gan tai sievai gan bērniem un kur tad ir? Nekā nav un tad nu ir dusmas uz tām vecenēm kuras neskatās jums virsū.

Tessa  vo, oho pabiras un sieviešniideji dabuja ar sudainu mietu pa muguru :DD ij podelom.
nav ko spoguli vainot, kad ģiimis šķibs.

RRAGANA  “filosofēt par koka lapu, kas rudens vēja dzīta, it ka dejojot savu pirsmsnaves deju, nomirst uz asfalta zem auto riepām.🧐”
😂😂😂👍

Bet vispār, jāniklaviatūra, baigi aizraujies ar sieviešvilkšanu uz zoba! Pārāk daudz laika Tev tajās dežūrās! Varbūt labāk palīdzi kādai sanitārītei kaut ko?!🙄 Uzlabosi karmu un nopelnīsi + savā sieviešu kolektīvā😉

henings  mūsdienās biežāk dzird ,ka vīrietis ir tikai sievietes resurss,viegli nomaināms .nepiekrītu ne antīkajai , ne mūsdienu versijai .

sauljuks  nav neaizstājamu cilvēku - tik vienkārši! :)

Geisha  Slikti barots zirgs arī nav nekāds arkla vilcējs.

SpoguliitisTM  Ar 11 ifonu naglas nevag dziit sienaa. Var, bet tam ir cits priekshmets paredzeets.

CoCoSan  Oi huhuhuu, parādat man te kaut vienu vīrieti, visiem kā meitenītēm oicī sarkanas bantītes iesietas 🤣🤣🤣
Kādi viņiem pašiem resursi, gludas smadzenes, vītusi āda un kontā pele pakārusies.

coldlands  Par kontu gan neaizmirsa piebilst, mantkārīgā tanta🤔

Felde  ..konts var but tukss,galvenais,lai pilna zekke zem griidas deella... :) Bet,ja nopietnaak,visvairak sievietes nicina nestabili vaargulli,kuri nav saucami par viriessiem. Un te tas lloooti juutams. Sakariigi cilveki iet uz kompromisu,iedzillinas. Saprotams,ka katram sava pieredze,dziivesstaasts,bet,nav visi un visas vienaadi! Tie breeceeji,kas te tikai noliek....ir nulles veerti! Un nenoveertets virietis kluust agresiivs... ar sievieti ir citadak-mees izveelamies..no tiem,kas mus uzrunaa... Savukaart,ja virietis izveelas,un vinnam atsaka visas,kuras vinss uzruna-neveertigs! Viirietis,kuram patiik pazemot sievieti-pats regulaari tiek pazemots!

coldlands  Tātad secinām, ja onka paklausa tantam, tad vins ir stabils, stiprs vīrišķis, bet ja ne, tad vins ovtomoticeski kļūst par nevīrišķīgo vārguli.
Feldes tant, jūsu cienījamajā vecuma tā ka būtu jazin, ka uz kompromisu ne vienmēr var iet, tāds cilvēks nav sakarīgs, bet gan vārgs rakstura.☝

Geisha  Kaut ka jocīgi, kā Latvijā sieviete pašā plaukuma (50 gadi) skaitās jau veca. Citu tautību vīrieši gan tā neatļaujas noliet sievietes ar samazgām. 50- gadīga sieviete NAV veca un norakstāma. Nu nav. Nez no kurienes šai problēmai aug kājas? Vīriešiem pārāk lieli mazvērtības kompleksi? Es cita skaidrojuma neredzu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu