Sievietes resurss

lasot vissvetakaa mullas Abdurahmaana ibn Suleimana hadzii zinaatniskos traktaatus uzduuros dzilai domai ,ka izradaas ja sieviete nav spejiiga vilkt arklu , tad viirietim ir tiesibas to nomainiit ar jaunu sievieti neizmaksaajot nekaadu kompensaaciju . luuk lielisks tiesisks precedents agresivajamiem oho babuliem -feministeem . Tiesa gan par divjuugu un troiku tur nekas nebija teikts ,lai nebuutu iespeeju kaadai haltuureet .

Felde  Lai nu kaa ar tiem gadaskaitlliem,katram ir tik-cik juutas un kaa izskatas.... Ir,ir sievietes 50g kaa 70+ Bet ir arii tadi viriessi! :)
SSis koments mani neaizskar,man tapat dod tikai 42-43.... ne vairak,,esmu musdieniga,kopta,sakariiga... :) Bet par to viiriskkibu un paklausanos.... Viriskkigam virietim,manuprat,nav japaklaujas,sieviete ir aiz vinna,kaa aiz sienas. Virietis ir ricibspejigs,piennem lemumus kaa labak vinam un ggimenei! Ja seedi ar alinnu rokaas,un domaa,ka taa labak ggimenei,tad no virisskkibas nav ne smakas,ja nespej iet laikmetam liidzi,izgliitoties,pielagoties,pelnit,piedalities ggimenes dziivee,audzinat bernus-piedod...kaada runa par virisskkibu!?! Nu vel ir variants-blakus nav kartiga sieviete...BET-pats taccu izveelejies! Ja esi savaacams,un sieviete tevi sasssnnoreeja...nepavisam neesi viiriskkigs! Par tiem kompromisiem-attieciibaas vissvariigakais ir-runat,izrunaaties! Un ne tad,kad ir par veelu,kad jau iesniegta sskkirssanas... japrot tas otrs sadzirdet ikdienaa! Taa luk sanaak-viirietis meklee skaistu princesiiti,arkuru paplaatities...bet,kad iepaziist,jau ir par veelu! Domat vajag! Un domat ar to galvu,kura uz pleciem!

CoCoSan  A nah sievietei vīrietis, kurš nevar piepildīt viņas vēlmes, sapņus un vajadzības??? Fūuuu
Kāda tur savienība, ja vecais vislaik uz rokasbremzes vai ietiepies kā ēzelis. Kādu kopīgu mērķi var divatā sasniegt, ja vīrietis savā vilnī, bet sieviete savējā? Ja paļauties uz vējapūstu, bezmērķa un slinku vīrieti, sievietei garantēts golods un holods.

Felde  CoCo,velmes,sapni,vajadzibas..ir tas,kas viriessus biedee,jo baidas no sievietem,kuram tas velmes ir neizpildamas. Zini,man jau liekas,ka nekas nav jaagrib,tad tas virietis tik lloti censsas,un vel jautaa-nu kaaapec tu neko neprasi,,kaapec.. Untas ir tik patiikami,ja viirietis pats domaa,dara,iepriecina. Nemeedzu neko pieprasit,bet sannemu daudz... Nopietni! Vienmer tieku lutinata! Un vienmer varu pallauties uz sevi,jo esmu neatkariiga. Probleema ir taa,ka izveelamies neiistos,parak aatri llaujamies pluusmai,sasteidzam ar kopdziivi,vai pavirssi izturamies pret otru.

coldlands  60 gados izskatīties pēc 40 gadīgas🙀 terminators vai?
Iespringt bezjēdzīga diskusija par vīrišķību kādu to redz tantas, uzskatu par bezjēdzīgu.
...skaistu princesīti...., nesapratu, jāmeklē bij kāds kroksis ar jauku dvēseli?

Felde  19.00 iemaacies lasit,analizet,domaat,tad nerakstisi te tik debilus komentus! :)

CoCoSan  Zin kā Felde, man tāds jau ir 29 gadus, tā ka zinu, no kā viņi baidās un nebaidās. Man vēlmju, ideju un sapņu daudz, un tos kopīgi īstenojam. Nenu saprotams kādreiz jau pakasamies, bet kopumā tā labklājība ir kopīgi sasniegta. Vīrieši principā ir primitīvi, neko daudz viņiem nevajag, ādu ar ko piesegt zvanus, bomi ar ko cūku apdullināt un sievieti sexam. Zatooo sievietei vajag visu, un no sievietes vēlmem, idejām, sapņiem un iegribām rodas vīrieša bagātība.

coldlands  Tak ko tur analizēt, tadi prostie tantu teksti, katrā otrajā diskusija un vienas un tas pašas tantas skricele. Nu nekā jauna, tik apbrīno tantu neatlaidība maukt šādus garus palagus. Var padomāt, ka onka salasīsies, piekārs šlipsi, izlies izlietnē alu, un ies tantam rozes stādīt, lai apmierinātu viņas vēlmi, ideju, sapni🤦

Sienazutrenkataja  Galīgi negribas sagraut autora ilūzijas,bet lieta tāda, ka sievietei precoties jābūt nevainīgai.
Par piegādi un ātro laulību mullam-200 dolāri..sievietei 120 - dienā.
Ja vien negribi palikt ar viņu uz mūžu.
Šajā gadījumā atļauts arī vaginälais sex..pretējā gad.-viņai jāpaliek nevainīgai līdz īstajām laulībām.
Par strādāšanu..lielākā daļa ir ar vairākām izglītībām, jo jūgt viņas nav īsti kur...tuksnesī nav jēgas..

CoCoSan  Var nestādīt rozes tantām. Pietiek uzkārt ojāram šlipsti, nonanēt netā un audzēt balkonu no alus.

Tessa  :DD es, laikam, esmu vieniiga, kas smejas par koldlanda komentariem un neredzu tur neka slikta, bet nu katram savs.

Anda  Jums jāorientējas uz pirmkursniecēm, šogad kā reiz lielākā puse nekur neiestāsies, bet batonam naudu vajadzēs D:)

Amadejs  Nu provokators kaut ko uzrakstīja un visi uzcepās. Viņa mērķis sasniegts.

tracer  Man patiik.tantas kliedz..visa latvija skan..:Dtas forshi..lai kliedz un taupa savu vieniigo trumpi..pashi zinat ar kuru vietu vispar sievietes vajadziigas viirietim..gruuti..teaatru nav.kino nav. Vecriiga sleegta.buus par briivu jaadod steneet viirietim?nee.driizaak uzacis noskuus kaa dos par briivu..tas tik pieraada ka mantkariigas te novaakushaas tik.normaalaas sen jau pie vietas..

Tessa  tracer, tev to vieniigo trumpi neredzet ka savas ausas, tirinasi savu čibriku pats bezjega, ij kurš pie ta ir vainiigs?
ne jau tejateri, kino vai tavs tukšais dermantiina maciņš, tikai pats, jampampinj.
bet tantas kliegs citiem. kuri ir viiriešvarda cieniigi. aga.

marija19561956  Es esmu ome un velos pateikt savu viedokli. Ists virietis ari soc.tikla neapvainos sievieti.Mani secinajumi si temata autoram nav paveicies ar sievietem un drosi varu teikt necienisi sievieti,tad ari dzive tadu nesatiksi

tracer  Iekaliet savaas galvaas ka juus neesat vajadziigas nevienam reaali.kas par lielummaaniju ka visi tvikst peec jums?tas ka rajsta daudzi nenoziimee neko..normaalam vecim shitaas vecmeebelrs noteikti nevajag.varat te sevi slavinat liidz nelabumam

saulite34  tik normāls vecis esi,ka nevienai vairs neesi vajadzīgs,pat par tavu sūri grūti pelnīto naudiņu vairs neviena nedod pastenēt tev tās pāris minūtes,tāpēc te ar savu neapmierinātību visu laiku centies apsaukāt sievietes.

kruela  Kā man patīk šitie onkas......Paši sēž te gadiem, paši nevienai nav vajadzīgi, pašiem jau jāsāk skaitīt gadus līdz penzijai.....bet otru noliek kā tās tantas uz piemājas beņķa....... :-D

Felde  Nez kapec sievietes sauc par baabaam... te viens otrs viirelis ir taada baaba...ka maz neliekas,nevienai nevajadziigs,bet muti plaata....Nespeju saprast vienu-ja jau neinteresee vecaas-nu kaapeec nav pie saaniem jauna,sprauna??? A??? -nu tapec,ka taadas baabas_ sievieteem-nevienai! nav vajadziigi! Mes blakus veelamiem Viirieti!

Ketija  es pieļauju, ka jūs visi augstāk parakstījušies jokojat, bet šovs bija labs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu