Loģikai jābūt vienai visiem, bet kāpēc tās atšķiras?

Tas, ka emocijas un gaumes atšķiras, var saprast. Bet, kad centies loģiski paskaidrot lietu, bet otrs cilvēks nesaprot, tas dzen izmisumā. Šķiet, vai nu es jūku prātā vai tas otrs. Piemēram, centos paskaidrot, ka arī cilvēka darbs, enerģija, ieguldītā izdoma maksā naudu. Nesaprot. Ka labāk ieguldīt naudu labākos darbarīkos, jo tas ietaupa laiku un enerģiju, kas ir svarīgi, lai būtu vairāk atpūtas un prieka - nesaprot. Tā vietā labāk ir sūdzēties, ka nevar visus darbus padarīt, un vēl citus padarīt vainīgus un iesaistīt neefektīvā darbā.
Vai pārliecība, ka naudu var nopelnīt tikai strādājot un saņemot algu. Visi pārējie ir necienīgi cilvēki un zagļi. Nekādā gadījumā nedrīkst nopelnīt pārdodot dārgāk vai kaut ko izīrējot!
It kā esot termins "iemācītā bezpalīdzība" - kad cilvēks nespēj pieņemt jaunas labākas iespējas, bet spītīgi turas pie vecajiem grūtajiem ieradumiem. Vai tomēr katram sava loģika un 2x2 visiem nav 4?

saulite34  Tu darbā pieņem to kaimiņu,kuram tās garās stundas tai sliktajā darbā jāstrādā un tie tiesu izpildītāji atņem visu naudiņu,un,ja tu esi harmonijā ar dabu,tad no kurienes tev tas žults lielais daudzums,ka vienus parazītus visapkārt tikai redzi.

AivarsN  Tas kaimiņš jau sen pārcēlās dzīvot uz citu novadu, itkā viss viņam kārtībā.
Man tuvumā nav neviena parazīta. Ko viņiem te meklēt? Es pat uz stirnām nespēju dusmoties, lai gan viņas man regulāri dārzu apskādē. Ja visā apkārtnē pat grāvji izindēti, lai tur nekas neaug, tad kur lai dzīvnieki citur meklē patvērumu, lai vismaz nakti pārlaistu?
Parazīti meklējumi tur, kur lielas manipulējamu ļaužu masas apgrozās, kur liela nauda un vara sagrābjama. Te laukos, kur viens otru pazīst, to sugu ātri izskaitļo.

saulite34  Tad jau tu prasta tenku vācele un īsts parazīts.

AivarsN  Un kā vari pamatot savus apvainojumus? Kur saskati parazīta pazīmes? Nevienam neko nost neņemu, labprāt dalos ar citiem, arī ar pieredzi un padomu. Pēc varas arī netiecos. Kaut kas tev laikam nav skaidrs ar parazīta formulējumu.

saulite34  Esi parazīts un tāds arī paliksi.

CoCoSan  Aivar, kādēļ gan tev tās stirnas nesākt piebarot ar maizi vai cepumiem? Ja jau žēla sirds, tad žēla. Tik vienu grūti izprast, kādēļ viens brangs tēvainis nevar apjozt žogu dārzam apkārt.

Tu esi parazīts, tādēļ, ka izvairies gūt legālus ienākumus un maksāt no tiem nodokļus. Parazīts esi tādēļ, ka parazitē uz sabiedrības rēķina, patērējot visu, par ko neesi maksājis ne centa, tā piemēram, pārvietojies pa asfaltētiem ceļiem, brauc par tautas naudu pirktā autobusā, taviem vecākiem tiek maksāta pensija no sabiedrības uzkrātajiem resursiem, tavi bērni izskoloti un ārstēti par mūsu naudu. Aivar, kāds ir tavs darba stāžs, jeb arī tev vēl ir PSRS pase?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu