PAD

Aiz šiem trim burtiem slēpjas 3 vārdi, kuriem patiešām jābūt vissvarīgākajiem tavā dzīvē. Un tie nav ne karjeras sasniegumi, ne uzcelto māju vai nopirkto auto skaits, ne arī konts ar, kurā skaitļi rakstāmi ar 4 un vairāk cipariem vai izdzīvoto partnerattiecību skaits. PAD - tās ir personīgās attiecības ar Dievu. Neatceros, kurā no bijušās padomijas valstīm (šķiet, Gruzijā) ir laba, varētu teikt, tradīcija. Tur uz kapakmeņiem, kā visur, ir norādīti dzimšanas un miršanas datumi, bet ne tikai. Ir uzrakstīts arī, cik gadus cilvēks ir nodzīvojis. Piemēram: dzimis 15.07.1943, miris 24.09.2019., dzīvojis 14 gadus. Varētu domāt - kļūda, taču nē. Viņi nodzīvotos gadus skaita no tā brīža, kad nožēlojuši savus grēkus, pieņēmuši Jēzus upuri un atdevuši savu dzīvi Dievam. Respektīvi, atgriezušies tajā stāvoklī, kādu Dievs mums katram ir paredzējis no paša cilvēces radīšanas sākuma - atrasties pilnīgā Viņa aizsardzībā un gādībā. Viņš mūs radīja nevis kā vadāmus robotus, bet dzīvus, ar brīvu gribu. Taču cilvēks sagrēkoja, izvēloties darīt to, ko Dievs bija aizliedzis. Kaut arī cilvēku Dievs bija radījis pēc savas līdzības, sātanam izdevās pārliecināt cilvēku, ka tā nav, ka viņš līdzināties Dievam varēs tikai tad, kad būs izdarījis aizliegto - ēdis no ļauna un laba atzīšanas koka. Caur šo grēku cilvēks atļāva legāli sātanam, kurš ienīst visu, kas ir Dieva radīts un kas ir
pēc Dieva līdzības (arī cilvēkus, arī tevi) valdīt pār sevi un savu dzīvi. Kopš šīs cilvēka izvēles zemes valdnieks ir sātans, bet mēs joprojām pilnā mērā izjūtam šī grēka sekas - slimības, sāpes, meli, nabadzība, noziedzība, atkarības, netaisnība, naids, kari, katastrofas, nodevība, neuzticība, neauglība, vientulība, izvirtības, alkatība, neveiksmes, pašnāvības, viss, ko vien vari iedomāties sliktu savā dzīvē, ir šī grēka sekas, jo cilvēks ar savu izvēli tika nošķirts no Dieva. Lai cik godīgu un pareizu dzīvi tu dzīvo, tevī ir iedzimts grēks. Pat tikko dzimis bēr

studentka  Lego- Dievs jau vispār neko neprasa- tas ir tev personīgi vajadzīgs vai nav vajadzīgs. Es pārdzīvoju par to, ka daudzi tādi "evaņģēlisti´, kuri Dievu nepazīst ieved cilvēkus "auzās"un pamet.

Skarlete  Dievu meklē tie, kam nav draugu!:)
(Šis ir citāts no kādas intervijas ar cilvēku LV, kurš bērnībā zaudējis abas rokas)

AbrEgle  Kas šitā pa figņu?

Ljekainiitis  Lego - Tavs dievs ir ļauns.

Ceda  Pat netaisos lasīt komentārus! Nu tak iesim visi baznīcā, nožēlosim grēkus, visus tak piedos! Un tad darināsim jaunus. Viss vienkārši, palūdzies pāris stundas, pātarus paklausies un esi tīrs. Lieliski! Portāls īstā vieta, kur klientus meklēt. Vairums tak grēcīgi.
Te tik visi skopuļi, desmito tiesu neatskaitīs.
P.S. Nessmu klients, nenožēloju, ko daru!

baluba  Neiedziļinājos komentāros, bet atļāvos izkopēt ..... Dievs Tēvs, Dievs Dēls (Jēzus) un Svētais Gars.
Neesmu neticīgs, bet švaks viņš, noteikti visvarens nē. Un šitie stāsti par visu šito, tok bik pavelk uz iekarsienu....... viena vienīga figņa tā pielūgšana, pātaru skaitīšana, nodevas, un pielūgsme.
Ticu tikai sev, un arī ne 100 %

kjirsis_X  autora Dievs ir trīsvienīgs: bārdains vecis, jaunāks bārdains vecis, un spiritus santus( iespējams alkohols)
man labāk Venēra un Afrodīte patīk... bet nu katram savs :)

av2  iPad ?

rokons  Atkal nācās pārdomāt par reliģijas izcelsmi. Laikam jau tiesa, ka bailēs no dabas spēku nevēlamo ietekmi, cilvēki izdomāja kaut ko ārpus reālās pasaules esošu.
Tik nez kāpēc pasaulē jau nev tikai kristietība vai musulmanisms. Tak gadu simtiem uz vietām, kur par Jēzu neko nezināja, brauca misionār iedzīvotājiem "smadzenes pūderēt". Tai pat laikā gan Dieva gan Allaha vārdā pasaulē daudz slepkavību piedzīvots,
Arī senākajos laikos tika veiktas upurēšanas, nogalinot līdzcilvēkus, tātad slepkavniecība tiek veikta kādas augstākas varas vārdā.
Par kristietības ļaunumu jau nav pat jārunā - krusta kari, inkvizīcija..........
Un kas tika iegūts - īpašumi. Ordeņu un klosteru bagātības ir milzīgas, kaut sludina tak pieticību.
Laikam labi, ka Latvijā valdošās trīs kristietības virziena kopas nav spējušas fiziski valdīt pār iedzīvotājiem.
Ir citas kaites, bet nav neskaidras ideoloģijas vadīta dzīve,
Lai dzīvi Jāņi, tiem nav reliģiska ievirze :)

Amadejs  19.25 Tas labi ka ir darbs, bet pamēģini kādu dienu arī pastrādāt- i laiks ātrāk paies, i muļķiba s galvā nenāks..

Nicks  Atvainojos par kļūdām. Rakstīju no telefona.:)
----------
tikai ned*rs svēteli, 100% iekopēts!

Piparkuka  Piekrītu autoram un fargo.

Tur vairs nav ko daudz piebilst un- kas nesaprot, tas nesapratīs.

Tikai, sākot lasīt, gribējās teikt- pasaki to Trampam! Kaut vai. Un jebkuram citam, piem. Talsu domes deputātiem (kas "kasās" savā starpā) un visiem citiem.

Vai jūs ziniet, kas ir Visums?!....

Summernight  štrunts par materiālām vērtībām un ideoloģiju modes kliedzieniem. Izvēlos kristietību. lai mazinātu stresu. Ļoti labi, ka neviens no ohuja netraucēs:))

Eneile  Dievu meklē tie, kam nav draugu!:)
---------------------------------
Patiesībā tiešām interesanti ir stāsti, kā pie tādas vai citādas ticības nonāk cilvēki, kuri nav no bērnības ticīgi. Kā un kādos dzīves posmos šie impulsi rodas.

AivarsN  Kādreiz cilvēki dzīvoja ar zināšanām par šo daudzdimensionālo pasauli un māņticībai gluži vienkārši nebija vietas. Bet tad mūsu civilizāciju apsēda parazīti. Pirmo reizi viņi mēģināja mūsu Zemi iekarot, bet uzbrukums tika atsists, lai gan vajadzēja zaudēt vienu no Zemes pavadoņiem. Tikai vēlāk parazīti iefiltrējās starp Zemes iedzīvotājiem, sāka musināt ar savām gudrajām runām, līdz pārliecināja Atlantīdas iedzīvotājus iekarot pārējo pasauli. Tas bija ļoti postošs karš, gāja bojā lielākā daļa cilvēku, bet Atlantīda tika iznīcināta pilnībā. Vēlāk vēl vairākas reizes tika sarīkoti globāli kari ar masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu, līdz atlikusī civilizācijas daļa, no ļoti augsti attīstītas, tika atsviesta atpakaļ gandrīz vai akmens laikmetā. Pilnīga planētas okupācija tika pabeigta tikai 18.-19. gadsimtā, atņemot cilvēkiem zināšanas un aizstājot tās ar zombējošām reliģijām. Vēsture vairākkārt tika pārrakstīta, cik vien iespējams noslēpjot pašu okupācijas faktu. Taču tieši šobrīd visi noziegumi tiek atmaskoti un cilvēce uzsākusi cīņu par brīvību un neatkarību. Tumsas spēkiem ir jāpazūd ar visām savām reliģijām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu