PAD

Aiz šiem trim burtiem slēpjas 3 vārdi, kuriem patiešām jābūt vissvarīgākajiem tavā dzīvē. Un tie nav ne karjeras sasniegumi, ne uzcelto māju vai nopirkto auto skaits, ne arī konts ar, kurā skaitļi rakstāmi ar 4 un vairāk cipariem vai izdzīvoto partnerattiecību skaits. PAD - tās ir personīgās attiecības ar Dievu. Neatceros, kurā no bijušās padomijas valstīm (šķiet, Gruzijā) ir laba, varētu teikt, tradīcija. Tur uz kapakmeņiem, kā visur, ir norādīti dzimšanas un miršanas datumi, bet ne tikai. Ir uzrakstīts arī, cik gadus cilvēks ir nodzīvojis. Piemēram: dzimis 15.07.1943, miris 24.09.2019., dzīvojis 14 gadus. Varētu domāt - kļūda, taču nē. Viņi nodzīvotos gadus skaita no tā brīža, kad nožēlojuši savus grēkus, pieņēmuši Jēzus upuri un atdevuši savu dzīvi Dievam. Respektīvi, atgriezušies tajā stāvoklī, kādu Dievs mums katram ir paredzējis no paša cilvēces radīšanas sākuma - atrasties pilnīgā Viņa aizsardzībā un gādībā. Viņš mūs radīja nevis kā vadāmus robotus, bet dzīvus, ar brīvu gribu. Taču cilvēks sagrēkoja, izvēloties darīt to, ko Dievs bija aizliedzis. Kaut arī cilvēku Dievs bija radījis pēc savas līdzības, sātanam izdevās pārliecināt cilvēku, ka tā nav, ka viņš līdzināties Dievam varēs tikai tad, kad būs izdarījis aizliegto - ēdis no ļauna un laba atzīšanas koka. Caur šo grēku cilvēks atļāva legāli sātanam, kurš ienīst visu, kas ir Dieva radīts un kas ir
pēc Dieva līdzības (arī cilvēkus, arī tevi) valdīt pār sevi un savu dzīvi. Kopš šīs cilvēka izvēles zemes valdnieks ir sātans, bet mēs joprojām pilnā mērā izjūtam šī grēka sekas - slimības, sāpes, meli, nabadzība, noziedzība, atkarības, netaisnība, naids, kari, katastrofas, nodevība, neuzticība, neauglība, vientulība, izvirtības, alkatība, neveiksmes, pašnāvības, viss, ko vien vari iedomāties sliktu savā dzīvē, ir šī grēka sekas, jo cilvēks ar savu izvēli tika nošķirts no Dieva. Lai cik godīgu un pareizu dzīvi tu dzīvo, tevī ir iedzimts grēks. Pat tikko dzimis bēr

Aira  Tev ir tiesības, Aivar, uz savu viedokli. Žēl, ka tik maz cilvēku to ņems vērā

kjirsis_X  hmm...ja jau viedie Atlantīdieši pieļāva ka šos ar visu zemi sablenderē biezputrā, tad jau sanāk ,ka dumjums ir varenāks par gudrību... Jeb īstā gudrība ir ļaut tapt iznīcinātiem ? Aivar -kā tad tur īsti ir ;) ?

rokons  Daudzdimensionāla telpa ir matemātisks jēdziens.
Tādā cilvēki nevar atrasties. Pat ja ne gluži korekti no telpas definīcijas pievieno klāt arī laika dimensiju, sanāk tikai 4.
Kas bija tās zināšanas par daudzdimenionālo pasauli? Tā ir ierobežota jeb izklīstoša ( diverģējoša)?

Kas ir informācijas avots šādam apgalvojumam?

AbrEgle  Vairāk par 2 ir daudz un kurš ta to nezin par tiem parazītiem. Šajā dimensijā dimensiju skaitu ierobežo tikai autoru fantāzija.

kjirsis_X  parazīti esam mēs visi- izrijam izkaujam un sagandējam visu kam tiekam klāt, pie tam vēl plēšoties savā starpā :) Un visvisādus dievus esam izdomājuši lai būtu kāds ko vainot .

marselis  pipec....
palags

AivarsN  Atlantīda nostājās ļaunuma pusē, gribēja pievākt citu zemju resursus. Ziniet taču, kā to tagad praktizē spēcīgākās valstis. Taču toreiz viņi zaudēja, jo pārējā pasaule un gaismas spēki guva pārsvaru. Tie paši Bībelē pieminētie Grēku plūdi.
Mūsdienu izglītības sistēma piesaistīta materiālajai pasaulei, jo caur smalko matēriju parazīti pār mums valda. Zinātnieki gan atzīst, ka aptuveni 90% matērijas, viņu mērinstrumentiem ir netverama un tāpēc to sauc par tumšo. Cilvēki var atrasties vienlaicīgi ļoti daudz dimensijās, atkarībā no evolūcijas līmeņa un spējas izveidot šos ķermeņus. Pēc fiziskās nāves, pakāpeniski tiek atmesti nevajadzīgie ķermeņi, sākot ar rupjāko.
Ne visi Visumi ir veidoti pēc vieniem un tiem pašiem likumiem. Taču dzīvība ir visur, vajag tikai atbilstošu ķermeni.
Par pasaulēm un dimensijām ļoti detalizēti Nikolaja Ļevašova grāmatā ,,Неоднородная Вселенная." Par cilvēka smalko pusi, grāmatā ,, Сущность и разум." Vēsture ,, Россия в кривых зеркалах." Un protams, arī Vēdas un Velesa grāmata. Tā visa ir okupantiem visienīstākā literatūra. Tāpēc reāli to atrast var tikai audio versijā. Kam par grūtu krievu valoda, ir jābūt arī angliski, vismaz Ļevašova grāmatām. Kāpēc tieši šis cilvēks? Viņš ir labākais. Par to pārliecinās katrs, kas ar viņa darbiem iepazīstas.
Okupanti cenšas cilvēkiem iestāstīt, ka visi esam parazīti. Taču tādi ir tikai viņi. Cilvēki savā būtībā nav ļauni, viņus vada dievišķā daļiņa caur sirdsapziņu, neatkarīgi no tautības, vai ādas krāsas.

saulite34  Pīpēt un fantazēt jau nevienam nav aizliegts,tikai to nevajag pasniegt kā vienīgo patiesību un citādi domājošos apsaukāt.

AivarsN  Vai es kādu apsaukāju? Ja par parazītiem, tad vienkārši kādā attīstības fāzē, viņu evolūcija ir novirzījusies no kursa. Mūsu materiālajā sabiedrībā, augstākais soda mērs ir izdzīt dvēseli no materiālā ķermeņa. Pēc būtības tas neko neatrisina, jo dvēsele saņems jaunu ķermeni un turpinās savus ļaunos darbus pret citiem un pasauli kopumā. Augstākajās sfērās, šāda dvēsele tiek novirzīta atpakaļ evolūcijā līdz tai vietai, kur notikusi novirze, vai arī par sevišķi smagiem noziegumiem, novirzīta atpakaļ līdz evolūcijas sākuma punktam, kas faktiski nozīmē dvēseles iznīcināšanu.
Ja viss notiek dabīgi, bez ārējās iejaukšanās, tad pametot kārtējo materiālo ķermeni, dvēsele nonāk tajā smalkās pasaules līmenī, kas ir atbilstošs tās sasniegtajai evolūcijai uz to brīdi. Tur dvēseles var brīvi pārvietoties arī uz zemākiem līmeņiem, ja vēlas, bet uz augstākiem līmeņiem pieeja liegta.
Ja kāds nevēlas doties tālāk, bet grib palikt pie sasniegtā, tad kāpēc aizkavēt tos, kuri grib un spēj turpināt evolūciju? Lai cik gadus paliksi tajā pašā klasē, kompānija vienmēr atradīsies un vēl katru gadu jauna.😂

Summernight  nu protams, nevajag apstāties pie sasniegtā
man smagas aizdomas, ka mēs visi -3? 5? 13? kuri te gadiem čatojam esam dziļā bedrē, no kuras vairs neizkāps neviens vai vismaz vairums.

Atslēgas vārdi ir-mēs šajā sekundē darām to, kas sagādā prieku/baudu, ja patīk/, nevis to, kas vestu pie mērķa kāds jau kuram tas ir

mūža 2. pusē imho tas vairāk ir tāds materiālas dabas mēŗkis:)
Un tie, kas lepojas ar labu algu, bet 24/7 atrodas šeit, jūs esat purvā tāpat kā Aivars no sociālās mājas. Tādai naudai nav seguma, ja netiek radītas vērtības, bet atsēdēts un vistrakāk, ja teorētiski personāži varētu … radīt vērtības.

saulite34  Tu no sākuma ar savu parazītismu tiec galā ,un tad lien citus cilvēkus šeit apsaukāt.

AivarsN  Atrašanās Oho, vēl nenozīmē dzīves beigas bedrē. Ne visiem kas atnākuši pie dīķa, ir obligāti jāmakšķerē zivis. Varbūt viņi tikai pavēro dīķa iemītniekus, klausās putniņus, vai varžu kori. Bez šīs relaksēšanās, cilvēkiem varbūt ir citas, daudz svarīgākas nodarbes un tiek pildīti svarīgi dzīves uzdevumi.
Lai gan man te brīvdienās mēdz ierasties daudz viesu, taču pastāvīgie iemītnieki vēl bez manis, ir tikai suns un divi kaķi. Kāpēc radies tāds dīvains priekšstats, ka man te ir sociālā māja, savādi gan.
Nezinu kā citiem, bet man prieku sagādā, ja paveikts kas patiešām labs. Stādīju, ravēju, nostiprināju klemāti, kura izstiepusies līdz mājas jumtam, bet atdalījusies no statīva. Būtu nepatīkami, ja pēc pāris dienām uzziedējusi, tā nogāztos zemē. Vēl kādu brīdi biju kopā ar vienu no dēliem, kopā aizbraucām uz pilsētu. Nekas liels jau paveikts nav, citas dienas mēdz būt ražīgākas. Bet tieši tie ikdienas sīkumi, ja ar prieku un kvalitatīvi paveikti, arī sagādā to laimes un gandarījuma sajūtu.
Par to naudu gan es kaut ko nesaprotu. Jā, naudu var pārvērst materiālās vērtībās. Taču tūlīt pēc iegādes, vērtība krītas, ja vien tā nav zeme, vai kāds augļu koks. Un ne vienmēr tā lieta ir vajadzīga.
Ja par parazītiem, tad te arī slēpjas atšķirība no cilvēkiem. Parazītiem vienmēr visa kā trūkst. Un tāpēc viņi nekad nepārstāj raust naudu, iegūt kontroli pār citiem, nesmādējot pat viszemiskākās metodes. Cilvēki tieši pretēji, ir pašpietiekami un cenšas pēc iespējas vairāk radīt un dot šai pasaulei, jo tikai tā viņi spēj justies laimīgi. Un pasaule viņiem atbild ar to pašu. Ne tikai ģimenes lokā, bet arī sabiedrībā, īsti cilvēki iemanto cieņu, neatkarīgi no sociālā stāvokļa. Kāda jēga izsisties augstā postenī, ja visi ienīst un vēl tikai ļaunu? Un vēl jau ir jāsadzīvo ar savu sirdsapziņu, ja vien tāda ir.

saulite34  Tiem,kam brīvdienās mēdz ierasties daudz viesu,vispār nav laika sēdēt visu dienu internetā un tukši lielīties.

AivarsN  Šīs man klusās brīvdienas, kad varu atpūsties. Nākamajās manā dārzā ieplānotas kāzas. Protams, ne jau manas.

saulite34  Tukša lielīšanās ar to kā nav un nekad nebūs.

Piparkuka  Viss jau ir skaisti, tikai- kā Tu vari zināt, ko atlantīdieši domāja vai kas viņiem uzbruka?! Diez vai kāds to patreiz un pat ne 10 gadsimtus atpakaļ var/varēja zināt.
Fantāzijas augļi.
Vai Dievs ir fantāzijas auglis, kā tāds?!- Diez vai. Jo Visums ir, pastāv, eksistē.
Visam citam nav nozīmes, būtībā.

coldlands  12:42 lai izliktos gudra nepietiek ar brilli uz deguna, un skricelēt bezjega vārdus, vajag arī saprast vārdu nozīmi.☝

Piparkuka  Ja Tu nesaproti- tā jau Tava problēma...

AivarsN  Visa mūsu civilizācijas vēsture ir tikusi rūpīgi dokumentēta. Lai kā okupanti centās pārrakstīt vēsturi, lai slēptu pašu okupācijas faktu, tomēr viņiem tas neizdevās. Informācija ir saglabāta un tiek celta gaismā, lai cik izmisīgi okupanti tam pretotos. Ja ne mūsu bērni, tad mazbērni jau noteikti, skolā mācīsies īsto civilizācijas vēsturi, nevis parazītu neveiksmīgi sacerēto.

saulite34  Bērniem kārtējo reizi tiks uzspiests citu cilvēku izdomājums,kas sauksies ,īstā civilizācijas vēsture,ko kāds būs sacerējis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu