Skaistā dvēsele!

Kas, jūsuprāt ir skaistā dvēsele, pēc kuras tik ļoti ilgojieties un visas dzīves garumā meklējiet? Kā to atpazīt, ja nošņurkusi to reiz sastapsiet? Vai uzskatāt, kā skaistai dvēselei noteikti ir jābūt ieterpā - šikā, galantā uzvalkā par €500.00? Bet vīriešiem tā noteikti atklātos dziļā dekoltē kopā ar mini?

JurisK  Es diez vai pirktu uzvalku par 500eu, bet gan tādu, kas mani apmierinātu. Un nepirktu mašīnu par 500eu, bet tādu, kas mani apmierinātu. Un neņemtu brūti - supermodeli, bet tādu, kas mani apmierinātu. Tāpēc domāju, ka man ir skaista dvēsele. Kas, pats par sevi, ir tikai metafora.

miers2  Skaista dvēsele var būt arī zirgaģīmim babulim. Nesen lasīju, kā dveseliski skaisti izpaudusies Brigadere savās simtiem vēstuļu brūtgānam, bet bēgusi auzās no piedāvājumiem kaislīgi nokniebties - sanāk , ka dvēsele nemaz nav galvenais, ja rumpis nevelk līdzi

Lapsa18  vai kāds ir redzējis dvēseli?

Rouzita  Kādi varētu būt kritēriji "dveseles skaistumam" ? Kā tam skaistumam jāizpaužas?

henings  ja sajustos necienīgs .

CoCoSan  Epifānij, no skaudības nosarki vai nobālēji?

AivarsN  Cilvēki, kuri apveltīti ar smalkajām uztveres spējām, jeb sasnieguši atbilstošu evolūcijas līmeni, lieliski spēj redzēt ne tikai citu cilvēku iekšējos orgānus un to darbību, bet arī auru, jeb bioenerģētisko lauku. Starojuma intensitāte, forma un nokrāsa, ļauj ne tikai precīzi noteikt veselības stāvokli, bet arī iepazīt dvēseli, cik augstu garīgās evolūcijas līmeni tā sasniegusi, gaismas, vai tumsas hierarhijā. Tāpēc jau arī pastāv tādi dvēseles apzīmējumi, kā gaiša, tumša, ļauna uc.

Piparkuka  Nu kāzu kleita noteikti maksā 600EUR vai pat vairāk, ja tā vēlas...

Lija  Kas jādara ar to dvēseli? Lai vienkāŗši draudzētos, tai nevajag būt skaistai.

AivarsN  Ja satiktos divi cilvēki, kaut vai ar pavisam parastām dvēselēm, bet no pretējām nometnēm, tad nekāda draudzēšanās nesanāks vis. Nomācoša sajūta, enerģijas zudumi. Draudzēties var tikai tumšie ar tumšajiem un gaišie ar gaišajiem. Savādāk, ja ne gluži fiziska, tad enerģētiskā divkauja neizbēgama, kurā uzvaru gūs pieredzējušākais cīnītājs. Tātad, lai meklētu draugus, vispirms jātiek skaidrībā, vai esi gaismas, vai tumsas spēku pārstāvis.

CoCoSan  Tev 600 eiro ir vājprāts??? Tu nejoko??? Tagad nu sāku pilnā nopietnībā saprast oho vīriešus, kā izskatās izsalkušas sievietes, ja viņām pat no 600 eirikiem jumts noraujas.
Klau, tev toč nav pie kājas, kur un uz ko tērē naudu citas sievietes?
Ak jā, un lai tu pavisam nezaudē samaņu, labāk nestāstīšu cik maksā mani personīgie hobiji.

miers2  Ja Dievs devis skaistu dvēseli, tad citā vietā noteikti apdalījis -līdzsvaram obligāti jābūt, citādi taču tas cilvēks slīpi vien staigās uz vienu pusi :(
Puškinu un Aspāziju varbūt mācēs skandēt no galvas , bet mūžu nodzīvos un minetu nemācēs ne pat uz trijnieku - ar skaistu dvēseli var apžilbināt kā ar tālajām gaismām, bet pēc brīža tas pāriet un atmiņā paliek tikai kā motora dūmošana - bik reibina, bet krietni besī

CoCoSan  Nu re, ko arī vajadzēja pierādīt- nevienu nahren neinteresē tava skaistā dvēsele, visus interesē, ko konkrēti vari dot

fargo  vīrieša pienākums ir sagādāt. tas ir īstenībā gēnos. vīrietis spēj labi justies tikai un vienīgi tad, kad viņš spēj apgādāt savējos. ja nevar(un tā var gadīties, visādi var gadīties, bet ir jāsaprot mērķis un kapēc kaut kas notiek), tad vīrietis jūtas pazemots garīgi. it kā vīrietis ir ārpus sev pieškirtās eksistences. mēs esam radīti šai eksistencē, lai radītu apstākļus eksistencei. skan mazliet kā pantiņš, bet tā ir. tā ir vīrieša pašapziņas sakne - spēt būt un dot. un atkal. kādreiz nevar. un laba ir sieva, kas to saprot un māk atbalstīt, lai viņas vīrs ir uz strīpas. nevis gremdēt, bet atbalstīt.
un tad ir harmonija. viņa - gādā kinderus, mājas soli, rotā pasauli.
vīrs - rada pašu iespēju šai pasaulei eksistēt priekš viņiem un viņu ciltij.
bet jābūt ir abām divām sastāvdaļām. tāpēc, vīri neskrienat pakaļ gorīgai pakaļai. jūs aptīs ap pirkstu, izģērbs un maksāsiet. un labas sievas lai labi apdomā, ko viņas prec un kam bērnus dzemdē.

kjirsis_X  dvēseli laikam vislabāk var sajust acu skatienā...un neko tur nevar ar lupatām un kosmētiku piešpaktelēt.
Reizēm drusku nošņurkt un saskumt ir dabiski un cilvēcīgi. lai būtu puķes vajadzīgs lietus.

AivarsN  Pati dvēsele jau arī izveido savu kārtējo ķermeni tādu, lai tas būtu maksimāli piemērots dzīves uzdevumu veikšanai. Ja ieplānots apgūt ķermeņa fiziskās iespējas, tad ķermenis tiks veidots atlētisks. Ja tiks gūta pieredze, ko var sasniegt ar skaistu ķermeni, tad tāds tas tiks veidots. Taču lai attīstītu intelektu, garīgumu, ķermenim svarīgākas ir citas kvalitātes. Tāpat dzīvesbiedra izvēlē labāk derēs līdzīgs. Piemēram, radošam cilvēkam būs grūti atrast kopīgu ar karavīru, vai sportistu. Un ne visiem skaistums asociējas tikai ar vispārpieņemtām formām un sejas vaibstiem. Ļoti daudz nozīmē acu skatiens. Tas var būt gan gaišs, patiess, bet tik pat labi, ļauns, viltīgs, itkā iznīcinošs. Lai cik ļoti iepatiksies ķermenis, viens acu skatiens var visu sabojāt. Bet dažiem, tieši otrādi.

CoCoSan  Elpo dziļi, vājprāts ir skaudīgi šausmināties un ūjināt par svešiem tēriņiem. Man pa kaifam pucēt un lolot savas drostaliņas, tādēļ kaķu bābas tas tracina it īpaši 🤣

Nē nopietni, atrodi tak normāli atalgotu darbu vai turīgu uhažoru, lai vari normāli ēst un normāli ģērbties, tas tak nav īsti veseli, ja sievietei tavā vecumā ir domas par kurkstošiem vēderiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu