Skaistā dvēsele!

Kas, jūsuprāt ir skaistā dvēsele, pēc kuras tik ļoti ilgojieties un visas dzīves garumā meklējiet? Kā to atpazīt, ja nošņurkusi to reiz sastapsiet? Vai uzskatāt, kā skaistai dvēselei noteikti ir jābūt ieterpā - šikā, galantā uzvalkā par €500.00? Bet vīriešiem tā noteikti atklātos dziļā dekoltē kopā ar mini?

AivarsN  Ne vienmēr cena nosaka apģērba kvalitāti, izskatu un patīkamas sajūtas to valkājot, ja vien valkātājam vienīgais kritērijs nav firmas zīme, kura nelielai sabiedrības daļai jau kļuvusi par tādu kā reliģiju. Vai spējat iedomāties, cik miljardus gadā attapīgie ražotāji papildus nopelna uz pazīmēties alkstošiem pircējiem, piekabinot precei tikai savu īpaši izreklamēto firmas zīmi?

CoCoSan  Pareizi, Aivar. Kas var būt kvalitatīvāks par taviem gumijniekiem, kurus joprojām nēsā kopš skolas laikiem. Gribi es tev aizvedīšu kadu kraviņu vecās riepas, varēsi gumijniekiem caurumus savulkanizēt.

Ideja  Ko tu tur dirsies, CoCoSan, nāc, paņemsim tevi gultā pa vidu, viss būs čikiniekā,

AivarsN  Gumijniekus tagad štruntīgus ražo. Gribot, negribot, jāmaina gandrīz katru sezonu.
Es vēl saprotu, ja par labu zīmolu tehniku samaksā divas, kaut trīs reizes dārgāk. Ar daudzu gadu nevainojamu kalpošanu, tā atmaksājas ar uzviju. Man patīk Makita. Taču daudzkārt pārmaksāt par viena un tā paša materiāla apģērbu, kuru uzvelk vienu, vai kaut dažas reizes, tas ir kaut kā tā mazliet, lai neteiktu vairāk.
Kaut ko tik nešpetnu pa vidu?

Ideja  Nīderlandē ir neslikti outleti. bet tur tad izpārdošanās arī apgrozās masas, fu.
vienā skotijas ciematiņā ir veikals Lifestyle, kur var tāadas lupatas nopirkt, ka tejāterī visi skatīsies tikai uz tevi. Var būt tas ir veikalu tīkls, bet varbūt tikai tas viens-ciematiņā.Apavus gan jāpērk Doičlandē. UK kaut kā no D-Eiropas importē, bet ne Itālijas D:, bet rumāņu utml. Vai vācu, bet dārgāk, nekā DE
Viens labs apavu outlets, iespējams, vācijas labākais/lielākais ir pie Dahn valsts dienvidrietumos.
Nav jau tā, ka LV neko no tā nevar nopirkt. Bet daudzviet vērojama pārtikas lielveikalu kvalitātes un zīmola veikaliņa cenas kombinācija. Dažu marku veikali, vārdos nesaukšu, tirgo ,piedodiet, lupatas šī vārda tiešajā nozīmē. Laikam lielākais mūsu kapitāls ir modeles:)

CoCoSan  Epifānij, joprojām nevari rimties, sāpīgi smeldz, ja? 🤣 Latvijā nav tādu vietu, uz kurām var uzvilkt kleitu par 10 pakām.
Klau, bet ja taviem kaķiem vajag reņģēm, droši uzraksti konta nr, pie viena pārskaitīšu tev naudu jaunai kleitai no humanas.
Ideja, kur pa vidu? Tu arī guli kopā ar kaķiem?

Ideja  Jā, es arī guļu ar kaķiem.
offtopic-ja tevi visu laiku bombardē, bet tavu draugu/draudzeni nē/mazāk, tas vēl nenoz´mē, ka esi tizlāks nekā viņš/viņa. Tas nozīmē, ka viņš/viņa ir vājais posms, kura prātu var locīt/sakūdīt brīvie radikiāļi. kuri meklē sev pāri dižākajā latvju festa laikā

uzplanaledus  Radniecīgu dvēseli meklē, varbūt to pat neapjaušot. Visi citi meklējumi būs neauglīgi, ja neko no tās skaistās dvēseles nevarēs saprast.
Foršāk ir kopā iet ābolus zagt, nekā apgaroti jūsmot ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu