Ar kadiem viriesiem nav ieteicams veidot attiecibas

Jus teiksiet ar dzerajiem, spelmaniem, narkomaniem, bet ir viriesi, no kuriem tiesam vajadzetu tureties pa gabalu....
1.Ar viriesiem, kuri visu velas uz pusem
2.Neatzitie geniji..
3.Viriesi -taurenisi
4.Ar viriesiem kuri ir muzigos parados
5.stingra patriarhata viriesiem...
Ir ko piebilst....papildiniet manu sarakstu...

runcs51  Njā,palasot topiku un autores komentārus,rodas iespaids ,ka viņai der tikai impotents eņģelis.Kaut kur lasīju,ka ´´mūsdienīgajām ´´dāmām dikti patīkot uzpucēti un pielaizīti pedarasti,kuri pie tam pelnot lielu naudu-tie esot ´´jūtīgi,maigi´´,ar tiem esot labi parunāties un tie uzreiz neprasot seksu.Bet priekš seksuālām vajadzībām-esot taču vibrators....

Gloks_17  Nevar ar psihoterapeitu, jo izvilks realitātē tādu autori un iedzīs vēl nepilnvērtības kompleksos, saplēšot lauskās iedomu pasauli.
Heh, ģēnijs viņai neder...
Nolaidies no mākoņiem, saliec objektīvi sev atzīmi un redzēsi, ka patriarhāta tips vēl būs pārlieku labs, taurenītis būs gribēts, bet nesasniedzams, un par ģēniju vari tikai sapņot.

inhema  Ar tādiem,kuri, vēl neiepazinušies ar esošo,jau meklē nākošo.Laika taupīšanas nolūkos lai dodas uzreiz pie aiznākamās.

Skudiss  Nevajag veidot ar aizņemtiem.

Jason  Palasot Jūsu tekstus, autore, rodas pārliecība, ka Jums ar viriešiem vispār nevajadzētu veidot attiecības. Pārāk daudz žults dvēselē sakrājies.

JurisK  Ar skaistiem, veiksmiigiem un visaadi citaadi pozitiiviem sievieteem neizdosies ,,veidot attieciibas,,. Taapeec, ka vinji sevi pashi jau sen izveidojushi. Kaa reizee, dzeeraaji un neveiksminiek ir sievieshu - attieciibu veidotaaju, laucinjsh.

CoCoSan  Tiešām, pēc šī saraksta nekas cits neatliek, kā veidot attiecības ar otru sievieti.

Tessa  tev vispar nav javeido attieciibas un nav jaboja kadam ikdienu un dziivi kopuma.

henings  saraksts saprātīgs .tikai daži punkti izgaismo ,ka meklē ko dabūt zem apaviem .paklājveidīgo.

Tessa  tagad vinja saks iztirzat katru komentetaju.
ja nepatiik viedokļi, nav ko likt temas. citadi izziž no pirksta, cik viirieši ir nederiigi un nevertiigi, pec tam sak njaudet, ka problemas ir citiem, tikai ne viņai pašai.

Laurencia  Nebūšu oriģinàla sakot, ka katra sieviete sev piesaista noteikta tipa vīrieti. Ja Tev visu laiku tràpàs dzēràji, spēlmaņi, narkomāni, “taurenīši” un visādi citādi “nepareizie” tipāži, tad jàsāk domàt par to - kādēļ piesaisti tieši tāda tipa vīriešus. M.Labkovskijs, manuprāt, ļoti uzskatāmi izskaidro šo fenomenu.. Viņa viedoklis ir ļoti tiešs un dažu brīdi pat skarbs.. Bez Freida šeit, protams, neiztikt. Ļoti daudzàm sievietēm patīk būt par upuriem.. Kaut vai piemēri iz dzīves.. Pirmais vīrs dzēra, sieviete izšķīrās, tad pēc kāda laika -ballītē satika nākošo vīrieti..Pēc kāda laika apprecējās..Protams, ka šis arî izrādījās alkoholiķis.. Un tā pa riņķi, katrs satiktais vīrietis izrādās ar šo netikumu. Vai arī vīrietis - staigulis. Iepazinušies darbā, izrādās viņam ir sieva, kuru sen vairs nemīl.. Vīrietis pamet ģimeni un aiziet pie mīļākās, pēc 10g. kopdzîves apprec mīļāko. Nu, viņai ir sievas loma, taču jau sàkotnēji attiecības uzsāktas “nepareizi” ... un, protams, arī šo sievieti viņš krāpj...

Jāmàcās saskatīt dzīves notikumu likumsakarības.., ja visu laiku satiec tikai nelikvīdus vīriešus, tad primāri jābeidz tēlot upura loma un jāsāk “rakņāties” sevī..

Lai izdodas! :)

studentka  Katrai/katram būs savs ar ko nav vai ir vērts.Piekritīšu tiem, kas saka, ka vajag godīgi novērtēt arī savus + un -. Pie tam paanalizēt, kādas attiecības jau ir bijušas, kurš kuru šajās attiecībās pametis-kādus cilvēkus "pievelc"vispār dzīvē, kāds ir tavs paziņu loks.Un nekādus lielus "pārsteigumus"negaidīt-tādi pa lielam būs arī turpmāk tavā dzīvē, labākā gadījumā tu jau zināsi kā ar tādiem rīkoties. Nekad tu pirmajā randiņā arī neuzzināsi, kas tas par putnu. Man viens paziņa dzīvo ar sievieti jau 5 gadus un tikai tagad viņš saka, nu jau var teikt, ka esam "mēs", tas ir 5 gadus viņš vēl bija šaubās vai īstā sieviete satikta.Un tad kad tāda vispusēja analīze veikta, tad vēl visu vajag "aizmirst", tas ir-noglabāt zemapziņā, jo mūsu prāts tā iekārtots, ja viss, ko gribam un negribam būs "virspusē", prāts visu laiku analizēs un tikai negatīvo vien redzēs.

Alice  Mans iztikas minimums - ar kādu vīrieti es NEveidošu attiecības:
Ar jau citās attiecībās esošu;
kuram es nederu;
ar tādu, kam ir atkarības;
kurš nerūpējas par savu ķermeni - te arī liekais svars, bet tam var būt kkāds laika limits;
kurš nav interesants intelektuāli;
kurš man neuzticās, melo, kavē, ir slinks;
ir vardarbīgs jebkādā veidā - fiziski, emocionāli, seksuāli, finansiāli;
kurš nav prasmīgs, varošs seksā;
ir poligāms.

Amadejs  Es piemēram neveidotu attiecības ar sievietēm kuras mētājas pa pasauli-Lielbritānijā un vēl velns zina kur.

mikeliene  Ar tādu,kas neciena sievietes,neskatoties vai ta ir māsa,tante vai kaimiņiene..un skatās uz visiem no augšas,kaut pats ir nekāds un nekass ;)

CoCoSan  Sāksim ar to, ka sarakstā minētais uzskaitījums attiecas uz ikvienu cilvēku, citam vairāk, citam mazāk, bet katram piemīt šīs īpašības.
Pastāv teorija- visvairāk cilvēkos riebjās tieši tās īpašības, kas piemīt pašam.

Un tagad par sievietes cienīšanu. Būsim konekventi, mīlēt var neparko, bet cieņa ir jānopelna.
Tad kad kkāda zahmuriška izvelkt garu sarakstu ar pretenzijām un ambīcijām, mazākais rodas jautājums, a kas tU pati esi un īsti par ko tevi jāciena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu